Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
sunu belirtmeden geçemicem ben bu topiğe bayıldım iletişim fedakarlık destek olma ilgi sevgi saygı v.s sayamadığım daha bir sürü şey mükemmel hakikatten mükemmel ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MUHTEŞEM İNSANLARSINIZ inş bu sayfa bana uğurlu gelir
sunu belirtmeden geçemicem ben bu topiğe bayıldım iletişim fedakarlık destek olma ilgi sevgi saygı v.s sayamadığım daha bir sürü şey mükemmel hakikatten mükemmel ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MUHTEŞEM İNSANLARSINIZ inş bu sayfa bana uğurlu gelir
Kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum canım. :asigim: Dilerim burası uğurlu gelir sana. hihoyyyt Ailemizden bir hamiş daha çıkması bizi çok mutlu edecekkkkkkkkk.. :dance: :teytey: a.s.
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (05.11.2008) En Yeni Hamiş Haberleri :
11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji 12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 – 1. Tüp Bebek - Sayı 13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı 14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji 15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji 16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji 17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket 18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu) 19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel 20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel 21. Hamişşimizz fidulya : 03.11.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Hareket , Varikosel (4,5 ay önce ameliyat oldu) 22. Hamişşimizz Rosem : 03.11.2008 - Gonaphene ve Çatlatma iğnesi – Hareket 23. Hamişşimizz akdas : 04.11.2008 – 1. Tüp Bebek – Sayı , Hareket , Varikosel (2006 Aralık’ta ameliyat oldu)
hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :
yabangülüm. : 1 haftalık adet gecikmesinin ardından bugün kan testi yaptıracak - İnşallah hamişşşşşşşşştirrrrrrr.
Bu Ay Doğanlar :KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım
02.11.2008 : haci78 03.11.2008 : asi74 - Doğum günün kutlu olsun bitanem 12.11.2008 : sevcangoksel 19.11.2008 : melek23 22.11.2008 : smhsmh 23.11.2008 : BTRKLC 25.11.2008 : NEŞELİ:))
- fidulya , Rosem ve akdas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendilerini tebrik ediyor , bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyoruz.
- yabangülüm. arkadaşımız bugün kan testi yaptıracak. Adet gelmedi , 1 haftayı buldu. İnşallah hamiştir. Güzel haberlerini bekliyoruz.
- karamelli neskafe arkadaşımızın Pazartesi günü yumurtaları toplandı. Dualarımızı esirgemeyelim.
- desertrose ve bengüsu hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.
- _BERAY_ , çido , babymom , Ceylin_naz , pitos25 , laluz24z ve adessa arkadaşlarımız ailemize yeni katıldılar. Kendilerine hoş geldin diyor , onları en kısa zamanda pembe köşede görmeyi diliyoruz.
DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR. Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:
Selam arkadaşım, hoşgeldin önceliklekaydirigubbakcemile5 Ateşini her sabah yataktan kalkmadan, herhangi bir şey yiyip içmeden ve genellikle aynı saatte ölçmeni tavsiye ederim. İlk gün regl in ilk günü ile birlikte olması gerekir. Yoksa ilk ölçmeye başladığın gün değil. Sürekli ölçeceksin, sonra aniden düşüp yükselmeye başlayınca yumurtladığını anlıyorsun, regl olana kadar da yüksek kalıyor. Regl gününde bir iki gün önce veya sonra düşerse bilki regl olacaksın. Umarım senin ki yükselir ve düşmez (hamilelikte yüksek devam ediyor)
geçmiş ne kadar yoğun oluyor demi insan okurken uykusu geliyor artık.hele de benim gibi gün boyu girememişsek. maşallah muhabbet güzel ee 3 hamiş birden de çıkınca değmeyin keyiflerine:içelim::1hug:
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3
HERKEZE KOCAMANNN GÜNAYDIN BU GÜN ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM.... AKŞAM BANA EŞİM ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ HAZIRLAMIŞ..... EVE Bİ GİRDİM HER YER KARANLIK...OYSA EŞİM EVDEYDİ... ODAYA Bİ GİRDİM VEEE BAKIN HANGİ MANZARA İİLE KARŞILAŞTIM
HERKEZE KOCAMANNN GÜNAYDIN BU GÜN ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM.... AKŞAM BANA EŞİM ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ HAZIRLAMIŞ..... EVE Bİ GİRDİM HER YER KARANLIK...OYSA EŞİM EVDEYDİ... ODAYA Bİ GİRDİM VEEE BAKIN HANGİ MANZARA İİLE KARŞILAŞTIM