aslında haklısın...asılamada okudum..ıncır kuru ıle bırlıkte 3 yumos elde etmısler oyuzden dusunmustum...saol bılgın ıcın...esım hal ısıyle ugrastıgı ıcın
oyuzden sormustum.zaten yeterı kadr yas ıncır tuketıyoruzdacokacimcoookcokacimcoook
hayırlısı oyle yada boyle bır sekılde gelecek bebısler
gıttıgım yerıı bılyosun tanıdık olunca takılıyorum hemsırelerı,embrıyologlara
ben yapamadım ona gore sıparıs verdım sıze 2 adet kız ıstıyorum dıyorum
onlarda bana.sana 4 embrıyo koyacaz dıyorlar 3 yapacaz dedıler:roflol::roflol:
ınsallh o doneme gecmeden ılac tedavılerı olumlu yanı verır.
tabıkı bunların işin sakası once saglıklı,hayırlı evlatlar olarak gelsınler
Balım nasılsın canım
bende bugün hüzünlüyüm yaaa
zaman geçmek bilmiyomuş geliyo artık
ve kafamıda karıştırdılar bu spermler düzelecekmi dersin senağlama
canlarım iyi akşamlar.nasılsınız..benim için yarın büyük gün..sabah test yaptırmaya gidiyorum..yeter bu kadar beklediğim..ama heyecan ve korku sardı beni...çok zor beklemek.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:test sonucunu aldığımda 0.100 görürsem çok üzülecem.dua edin ne olur 5 yıllık sabrımızn ödülünü alalım...çok ümitlendim 1 hafta geçince.rabbim gözümüzde koymasın hiç birimizin..elimde sihirli bi değnek olsa herkesin hamile kalması için kullanırdım...o üzüntüyü çok iyi biliyorum..ama bir gün olacak biliyorum sabırla bekliyorum...hayırlısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar mrb nasılsınız
canlarım iyi akşamlar.nasılsınız..benim için yarın büyük gün..sabah test yaptırmaya gidiyorum..yeter bu kadar beklediğim..ama heyecan ve korku sardı beni...çok zor beklemek.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:test sonucunu aldığımda 0.100 görürsem çok üzülecem.dua edin ne olur 5 yıllık sabrımızn ödülünü alalım...çok ümitlendim 1 hafta geçince.rabbim gözümüzde koymasın hiç birimizin..elimde sihirli bi değnek olsa herkesin hamile kalması için kullanırdım...o üzüntüyü çok iyi biliyorum..ama bir gün olacak biliyorum sabırla bekliyorum...hayırlısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:
Rosem, Akdas, Fidulya hepinizi tebrik ediyorum. Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Amin...
Ozellikle Roseme cok sevindim, kendisiyle karsilikli yazismis olmasakta, kendisini biliyorum, coktandir istiyordu. Canim arkadasim hayirli olsun.
Nevroskycim seni ve tum arkadaslarimi opuyorum... Allahim en tez vakitte hayirlisi ile sizlerinde yuzunu guldursun.
nevrocum,benden dün yine kan geldi,bugün azıcık kahve rengi akıntı oldu.şimdi rahmim acıyor. sen hiç böyle birşey duydun mu?
24 mayıs adet
.26 haziran adet
23 temmuz adet
21 ağustos adet
13 eylül akıntı,15 eylül kanama
10ekim akıntı, 13 ekim kanama
sence neler oluyor bana???????????????
3 kasım kan(açık renk)
4kasım kahve rengi akıntı,
nevromm iyi akşamlar nasılsınn...doktora gittim yumoşlar çok iyi durumda her an çatlayabilir dedi doktorumm...çatlatma iğnesine gerek duymadıı...çatlayacak duruma gelmişler zaten dedi...perşembe tekrar gidicemm o zaman görücez çatlayıp çatlamadıgını..herşeyin hayırlısı.nasip kısmett.inşallah güzel haberi vermek nasip olurr....görüşürüz öpt senii...iyi akşamlarr...
canım benim Allah hayırlısını versin.umarım yarın yüzümüzü sen güldürürsün. çok bile beklemişsin,ben dayanamazdım 1 hafta..
Hoşgeldin canımm. :1hug: Kendi kendine çatlıyorsa süper. Yumoşların güzel güzel çatlarlar inşallah. :dance: Artık gerisi size kalmış. Çalışmaya başlayın siz de.İnşallah bu çalışmaların meyvasını da 15-20 gün sonra alırsınız. :lepi:
Canım bu son gelen adet olamaz gibime geliyor. yani daha adete varmış. Acaba diyorum yerleşme kanamasımıdır? 11 Kasımda olman lazım tahmini. Ama 3-4 Kasım çok ilginç. Bakalım devamı gelecek mi? Kesilirse yerleşme kanamaiyorum. testsına yorabiliriz. Tam 7 gün var çünkü adetine. İnşallah öyledir tatlım. Bebeğinin habercisidir inşallah. :dance: a.s./QU
haziranda da böyle oldu,gecikti ama kan testinde bişey çıkmadı. eşimle de sadece 1 gün denedik geçen hafta.....
aslına bakarsan drlar yine ara kanama diyecek,sebep söylemeyecek,tüp bebek yap deyip başından gönderecek gibi geliyor. Allahtan hayırlısı, hayırlı olacaksa Rabbim evlat versin.
beklemeyi de sevmiyorum. test yaptırsam olumlu ya da olumsuz rahatlarım diyorum....çıkar mı ki?;?
Balım nasılsın canım
bende bugün hüzünlüyüm yaaa
zaman geçmek bilmiyomuş geliyo artık
ve kafamıda karıştırdılar bu spermler düzelecekmi dersin senağlama
gelde bide bana sor karnıma arada ağrı giriyordu p.tesi yaptıracaktım.dedim çarşambaya kadar bekleyecem..gelmeyince yarın yaptırmaya karar verdim..yarının heyecanı sardı:a015::a015:.olmazsada ne yapalım yola devam edecez.bebişimiz gelene kadar elimizde geleni yapacaz.rabbim isterse nasip eder.yoksa ne yapalım..yarım umarım güzel haber veririm hepinize...benimle heyecanlandınız,benimle sevindiniz.allah hepinizden razı olsun..iyiki varsınız..sonuç negatifte çıksa sizinle onuda aşacam...senağlamasenağlama[/QUOTE
en sonunda hayırlısı deyip gülümseyeceğiz.rabbim bize herşeyin hayırlısını verir.
[haziranda da böyle oldu,gecikti ama kan testinde bişey çıkmadı. eşimle de sadece 1 gün denedik geçen hafta.....
aslına bakarsan drlar yine ara kanama diyecek,sebep söylemeyecek,tüp bebek yap deyip başından gönderecek gibi geliyor. Allahtan hayırlısı, hayırlı olacaksa Rabbim evlat versin.
beklemeyi de sevmiyorum. test yaptırsam olumlu ya da olumsuz rahatlarım diyorum....çıkar mı ki?;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?