Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
21. HAMİŞİMİZ : fidulya - 03.11.2008 Sayı ve Hareket - 4,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu - Bal , ceviz , kuru üzüm , erik kurusu , bol meyve tüketti - 10 aylık evlilerdi - En başından beri bebek istiyorlardı - Buraya ilk geldiğinde pek umutlu değildi , sonraları fazla uğramadı – Amacı bebek düşüncesini aklından çıkartmaktı - Listenin başlarından beri vardı - Nevrosky onu asla unutmadı - Ara ara hal hatır soruyor , hep güzel haberini almayı umuyordu - O güzel haber nihayet geldi , hepimizi mutlu etti - Şükürler olsun ki ; Rabbim meleğini bağışladı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

22. HAMİŞİMİZ : Rosem - 03.11.2008 Hareket - Kesintisiz 7-8 ay keçiboynuzu kürü uyguladı , 3 ay evicap(e vitamini) kullandı - 2,5 senelik evlilerdi , 14 aydır bebek istiyorlardı - 2 aydır yumurtlama takibi yaptırıyordu - Bu ay son bir kez daha yaptırma kararı aldı - Bundan sonraki basamak aşılamaydı - Allahım bu tedavilere bir dur dedi , bebeğini ona gönderdi - Çok üzüldü belki bu yolda , çok yıprandı - Ama sonucu güzel oldu , kötü günler geride kaldı - Topiğin en başından beri vardı , emektarıydı - Allahım sonunda onu da pembe köşeye yazdırdı - Allahın izniyle GONAPHENE-ÇATLATMA İĞNESİ İLE HAMİLE kaldı. :hooray:

23. HAMİŞİMİZ : akdas - 04.11.2008 Sayı , hareket ve varikosel – 2006 Aralıkta varikosel ameliyatı oldu – Keçiboynuzu kürü,havuç suyu,domates çorbası,fındık,ceviz kullandı – 3 başarısız aşılama geçirmişti – Pes etmedi , bebek sahibi olmaya and içmişti – Tayinleri çıktı , tedavi imkansızlıklarına rağmen peşini bırakmadı – Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldı - Kısa Protokol ile 1. Tüp Bebek Denemesinde yola çıktı – Şükürler olsun ; bu film de mutlu sonla sonuçlandı – Bu sitedeki ilk arkadaşımdı o , canımdı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:

Not : Tarihler , arkadaşlarımızın hamileliklerini öğrenip bizlere bildirdikleri tarihlerdir.

Son düzenleme:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (04.11.2008)

En Yeni Hamiş Haberleri :

11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 – 1. Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)
19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel
20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel
21. Hamişşimizz fidulya : 03.11.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Hareket , Varikosel (4,5 ay önce ameliyat oldu)
22. Hamişşimizz Rosem : 03.11.2008 - Gonaphene ve Çatlatma iğnesi – Hareket
23. Hamişşimizz akdas : 04.11.2008 – 1. Tüp Bebek – Sayı , Hareket , Varikosel (2006 Aralık’ta ameliyat oldu)

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

Şu an yok

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - 14.11.2008 Sonuç - 3 embriyo transfer edildi - Dualarımızı esirgemeyelim
karamelli neskafe : 1. Tüp Bebek - 03.11.2008 Pazartesi günü yumurtaları toplanacak - Dualarımızı esirgemeyelim
casper33 : 1. Aşılama - 31.10.2008'de aşılaması oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
BeyzaNur-HH : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
ay77 : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
wavy : 1. Aşılama - Dualarımızı esirgemeyelim
desertrose : 1. Aşılama - Başlayacak
rapunzell_82 : 1. Aşılama - Başlayacak
melih : 2. Aşılama - Başlayacaklar

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

yabangülüm. : 30 Ekim – Beklemede
belya : 4 Kasım - Beklemede

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )

rapunzell_82 : 01.11.2008
açeyla : 01.11.2008
YAĞMURCN : 01.11.2008
birebira : 01.11.2008
desertrose : 02.11.2008
bengüsu : 02.11.2008

:1hug: Ailemize Katılanlar :

binbirgece : 23.10.2008
nevbahar38 : 23.10.2008
casper33 : 29.10.2008
seybay : 01.11.2008
_BERAY_ : 03.11.2008
çido : 03.11.2008
babymom : 03.11.2008
Ceylin_naz : 04.11.2008
pitos25 : 04.11.2008
laluz24z : 04.11.2008
adessa : 04.11.2008

Bu Ay Doğanlar : KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım

02.11.2008 : haci78
03.11.2008 : asi74 - Doğum günün kutlu olsun bitanem
12.11.2008 : sevcangoksel
19.11.2008 : melek23
22.11.2008 : smhsmh
23.11.2008 : BTRKLC
25.11.2008 : NEŞELİ:))

- fidulya , Rosem ve akdas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendilerini tebrik ediyor , bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyoruz.

- karamelli neskafe arkadaşımızın dün yumurtaları toplandı. Dualarımızı esirgemeyelim.

- desertrose ve bengüsu hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.

- _BERAY_ , çido , babymom , Ceylin_naz , pitos25 , laluz24z ve adessa arkadaşlarımız ailemize yeni katıldılar. Kendilerine hoş geldin diyor , onları en kısa zamanda pembe köşede görmeyi diliyoruz.

DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR.
Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:

canlarım iyi akşamlar.nasılsınız..benim için yarın büyük gün..sabah test yaptırmaya gidiyorum..yeter bu kadar beklediğim..ama heyecan ve korku sardı beni...çok zor beklemek.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:test sonucunu aldığımda 0.100 görürsem çok üzülecem.dua edin ne olur 5 yıllık sabrımızn ödülünü alalım...çok ümitlendim 1 hafta geçince.rabbim gözümüzde koymasın hiç birimizin..elimde sihirli bi değnek olsa herkesin hamile kalması için kullanırdım...o üzüntüyü çok iyi biliyorum..ama bir gün olacak biliyorum sabırla bekliyorum...hayırlısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

Rosem, Akdas, Fidulya hepinizi tebrik ediyorum. Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Amin...

Ozellikle Roseme cok sevindim, kendisiyle karsilikli yazismis olmasakta, kendisini biliyorum, coktandir istiyordu. Canim arkadasim hayirli olsun.

Nevroskycim seni ve tum arkadaslarimi opuyorum... Allahim en tez vakitte hayirlisi ile sizlerinde yuzunu guldursun.

Canım inşallah o aşamalara gelmeden bebiş gelir. :dance: Bu aşılamada belki bebişin çıkıp gelecek. Doğal yolla denemekten daha fazla şansı var sonuçta. Hem birden fazla yumoş olur , hem de spermler yıkanır hareketlendirilir , gidecekleri yol kısaltılır. Bence çok artısı var. İnşallah bu artılar sana meleğini getirir canım. a.s.

Balım nasılsın canım

bende bugün hüzünlüyüm yaaa
zaman geçmek bilmiyomuş geliyo artık
ve kafamıda karıştırdılar bu spermler düzelecekmi dersin senağlama

Düzelecek canım sen sıkma canını. a.s. Aklını karıştıran şeyler saçma şeyler , unut onları. Şeniz yerimseniben

canım benim Allah hayırlısını versin.umarım yarın yüzümüzü sen güldürürsün. çok bile beklemişsin,ben dayanamazdım 1 hafta..

Canım inşallah sen de güzel haberlerle dönersin. 1 hafta olacak yarın. İyi sabrettin canım. Ayrıca bu konu için seni tebrik ediyorum. Ama daha emin adımlarla gidiyorsun. Test sonucunu aldığında seni güzel bir değer bekliyor olacak Allahın izniyle. Ben çok umutluyum. Yarın da senin halayını çekersek süper olur. :teytey: :teytey: :teytey:

Aksi durumda da üzülmek yok. Elbet bir hayal kırıklığı olacak. Bu kadar gecikmenin üzerine bir burukluk olacak ama bizi yıkamaz. Di mi tatlım? :1rolleyes:

Allah hakkında hayırlısını vermiştir. Büyük bir merakla seni bekliyor olacağız. Senin için çarpacak kalbimiz. Öğlene kadar gelirsin sanırım. yerimseniben

nevrocum,benden dün yine kan geldi,bugün azıcık kahve rengi akıntı oldu.şimdi rahmim acıyor. sen hiç böyle birşey duydun mu?
24 mayıs adet
.26 haziran adet
23 temmuz adet
21 ağustos adet
13 eylül akıntı,15 eylül kanama
10ekim akıntı, 13 ekim kanama
sence neler oluyor bana???????????????
3 kasım kan(açık renk)
4kasım kahve rengi akıntı,

nevromm iyi akşamlar nasılsınn...doktora gittim yumoşlar çok iyi durumda her an çatlayabilir dedi doktorumm...çatlatma iğnesine gerek duymadıı...çatlayacak duruma gelmişler zaten dedi...perşembe tekrar gidicemm o zaman görücez çatlayıp çatlamadıgını..herşeyin hayırlısı.nasip kısmett.inşallah güzel haberi vermek nasip olurr....görüşürüz öpt senii...iyi akşamlarr...

Hoşgeldin tatlım. :1hug: Ben de seni öpüyorum kocamannnnn. Şeniz

Allah razı olsun canım. Amin , inşallahhhhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Canım bu son gelen adet olamaz gibime geliyor. yani daha adete varmış. Acaba diyorum yerleşme kanamasımıdır? 11 Kasımda olman lazım tahmini. Ama 3-4 Kasım çok ilginç. Bakalım devamı gelecek mi? Kesilirse yerleşme kanamasına yorabiliriz. Tam 7 gün var çünkü adetine. İnşallah öyledir tatlım. Bebeğinin habercisidir inşallah. :dance: a.s.

Hoşgeldin canımm. :1hug: Kendi kendine çatlıyorsa süper. Yumoşların güzel güzel çatlarlar inşallah. :dance: Artık gerisi size kalmış. Çalışmaya başlayın siz de. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 İnşallah bu çalışmaların meyvasını da 15-20 gün sonra alırsınız. :lepi:

canım benim Allah hayırlısını versin.umarım yarın yüzümüzü sen güldürürsün. çok bile beklemişsin,ben dayanamazdım 1 hafta..

gelde bide bana sor karnıma arada ağrı giriyordu p.tesi yaptıracaktım.dedim çarşambaya kadar bekleyecem..gelmeyince yarın yaptırmaya karar verdim..yarının heyecanı sardı:a015::a015:.olmazsada ne yapalım yola devam edecez.bebişimiz gelene kadar elimizde geleni yapacaz.rabbim isterse nasip eder.yoksa ne yapalım..yarım umarım güzel haber veririm hepinize...benimle heyecanlandınız,benimle sevindiniz.allah hepinizden razı olsun..iyiki varsınız..sonuç negatifte çıksa sizinle onuda aşacam...senağlamasenağlama

inşallah canımm..güzel yüregin için teşekkürlerr...:ecrin_bebek:a.s.:enbuyukkk:

Balım nasılsın canım

bende bugün hüzünlüyüm yaaa
zaman geçmek bilmiyomuş geliyo artık
ve kafamıda karıştırdılar bu spermler düzelecekmi dersin senağlama

Canım smhsmh Hiç iyi değilim bu ara saat başı ağlamaktaan gözpınarlarım kurumak bilmedii.Yüreğimm yanıyorr ...dermanı yok ama ...Dayanamıyorum artık.Bugünde eltimin kızı doğum yapmıştı Tebrik etmek için aramıştım..:çok üzgünüm:senağlamaBebişi sordum :çok üzgünüm:sormaz olaydımm Şimdi emzirdim koynumda uyuyo dediii....Benim yüreğime yangınlar düştü yınee ühüüüüü:a015:

Canım eğer birşeyler varsa da şimdi çıkmaz. En az 3-4 gün daha beklemelisin. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…