senağlamasenağlamasenağlamakızlar hayırlı aksamlar..oooooooo neler olmus neler...asıcım gelısmeler super..rabbım hayırlısıyla bu yollarda kazasız belasız bebısınle yurumenı nasıp etsın..sen bunları okadar hakedıyorsunkı canım..gercekten cok temız bır kalbın var..rabbım yar ve yardımcın olsun..ocakta baslıcaksınız heralde.bunuda dusunme canım gec olsun guc olmasın..
rosemcım kan testınde guzel cıkmıs..kutluyorum senı ve esını...allah tamamına erdırsın ınsallah..
bademcım sende ıyısın masallah..morelını hep yuksek tut olurmu canım..btrklc sen esın ve oglun cok guzel bır aıle olmussunuz.ınsallah bır tanede kızın olurda aılen dahada guzellesr..
nevrosumuz sende ıyısın ınsallah canım.bu aralar yogunsun..allah kolaylık versın..
elcın sevgı pıtırcıgı.....esının test sonucuna cok sevındım hayatım..hadı bakalım en kısa zamanda senıde alıcaz pembıs koseye ınsallah..benım esımınde ılk testı 19 ıkıncısı 35 mılyondu..bız bu beslemeyle kocalara tavan yaptırız vallahı....
balımız nıye gırmıyosun artık topıge bak bııde uzuyosun..unutma bu gunlerıne yarın oburgun yanacaksın..gecelerı besık sallamaktan emzırmekten yakınıp durcaksın..sakın rabbımden umudunu kesme..allahtan umudunu kafırler keser.sen sırtını rabbıme daya..ben sana bıraktım allahım neylersen guzel eylersın de.bak hersey daha guzel olacak ınsallah...
dıger akadaslarım kader yoldaslarım hepınızı cok sevıyorum ve burda oldugum ıcın rabbıme sukredıyorum..dualar musterek..bız bu hamıslerı bırbırımıze ettıgımız dualarla cıkardık bır bır..hamıslerımızde bızlerı unutmasın..dualarını eksık etmesınler...herkese hayırlı geceler..cok uzattım hakkınızı helel edın ne olur...
benide listeye eklediğin için çok teşekkürler nevrosky'cim inşallah rabbim listedeki herkesin hamiş haberinide yazmağı nasip eder :CüvCüv:
regl günüm ayın 1'i uyguladığım kür yeni başlayacağım keçiboynuzu kürü havuçsuyu domates çorbası e vitamini çinko ve bu konuda öğrendiğim başka şeylerde olabilir senin başka tavsiye edebileceğin birşey varmı ?
merhaba kızlar çoğunuz beni bilmiyosunuzdur aranıza pek katılamıyorum ama aklım yüreğim hep sizinle hamile sayısı gün gün artıyo bunlar bize umut oluyo
ama umutsuzum mutsuzum işte dr bıraktım hapları bıraktım hatta eşimi bıraktım sürekli eşimle tartışıyorum halbuki daha yeni barışmıştık yine küstük hemde oönemli günlerin içinde çalışmalarda olmıcak yani bu ayda yok bebe
işyerinde arkadaşım 1 aydır bebeiş düşünüyodu ve hemen hamile kaldı tabi onun adına çok sevindim ama kendi içimde çok üzüldüm
öylesine yazdım işte rahatlamak için ama yinede rahatlamadım annemi çok özledim kimsem yok yanımda eşimlede küsünce yalnız kaldım içim çok acıyo
Biz ailecek bu konuda tecrübeliyiz, enişteme de 12 yıl önce azosperm teşhisi koymuşlardı, doktor hatta ablama "kızım hiç uğraşmayın gidin evlatlık alın bari sevap işlersiniz demişti" neyse ablamlar pes etmediler, çaresini aradılar o zamanlar Ankara Gata Hastanesinde Recai (Recai Hoca) adında bir doktor vardı (soyadını şu an hatırlayamıyorum) doktor gerekli tetkiklerden sonra bir operasyon gerçekleştirdi, sonra ilaç tedavisine başladılar. Dönem dönem gidip sperm tahlili veriyordu ve zamanla sperm sayısı artmaya başladı, eniştem tekrar tahlil verecekti ki ablam hamile kaldı. Bunu bire bir biz yaşadık, gerçekten çok çok çok güzel bir süpriz olmuştu bize. Şimdi ablamların iki tane Allah bağışlasın oğulları var. Bende 7 yıllık evliyim, ayrıca bugün evlenme yıldönümümüz, 7 yıl bitti 8. yıla girdik. 2 tüp bebek dememiz oldu, ikisinde de hamile kaldım ama bebeklerimi kaybettim.Allah o güzel duygulu bize nasip etmedi, belki nasip olur belki olmaz bilemeyiz ama ben bu durumdayken bile belki bir gün mucize olur ümidindeyim. NEDEN OLMASIN. Herşeyi yaradan güzel Allahım hakkımızda bu kader çizgisini tayin etmiş, derdini veren Allah çaresini de verir inşallah. Allaha emanet olun...
ya of ya azosperm demek çocuğumuz olmıcak demek mi yaaaa((((((((( in. arkadaşımın ablası gibi bende bi süprizle karşılaşırım ve tabi bütün bebiş isteyen arkadaşlarım..çok üüzlüyorum kızlar ya köşeye sıkışmışgibiyim
nevrocum bısey sorcam ıncır kuru hakkında bılgım var ama kuru ıncır demı...
klomene yarın baslıyorum ben,yanında ıncır kuru ıcmeye calısacamda
onceden asılamalra hep umutsuz bakıyordum
bana burdakı herkes guc verdı...artık ılac tedavısıne pozıtıf bakcam.cevremdekı ınsanlara hıc ınanmıyor.ama ben cok ınanarak basladım
bu ay ılacla olmasa bılıyorum dr klomende ve ganaphonden sonra cogu hastamız dogal yoldan hamıle kaldı sende onların ıclerınde olabılırsın dedı..yarında kendıme guzel stres azaltıcı bır kıtap alcam...ufak tefek seylerı dert etmeyın adında bır kıtap..
ben tedavıme ınanarak basladım bu ay olmasada onumuzde nıce aylar var
elbet bırgun bızde anne olacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?