Canım smhsmh Hiç iyi değilim bu ara saat başı ağlamaktaan gözpınarlarım kurumak bilmedii.Yüreğimm yanıyorr ...dermanı yok ama ...Dayanamıyorum artık.Bugünde eltimin kızı doğum yapmıştı Tebrik etmek için aramıştım..:çok üzgünüm:senağlamaBebişi sordum :çok üzgünüm:sormaz olaydımmŞimdi emzirdim koynumda uyuyo dediii....Benim yüreğime yangınlar düştü yınee ühüüüüü:a015:
Canım smhsmh Hiç iyi değilim bu ara saat başı ağlamaktaan gözpınarlarım kurumak bilmedii.Yüreğimm yanıyorr ...dermanı yok ama ...Dayanamıyorum artık.Bugünde eltimin kızı doğum yapmıştı Tebrik etmek için aramıştım..:çok üzgünüm:senağlamaBebişi sordum :çok üzgünüm:sormaz olaydımmŞimdi emzirdim koynumda uyuyo dediii....Benim yüreğime yangınlar düştü yınee ühüüüüü:a015:
Balımmmmm ; canım nasılsın? Ben yine hasta olacağım sanırım. benneyaptımki Daha dün konuşmuştuk yeni atlattık diye. Geri dönüyor hastalık , korkuyorum. Sen nasılsın canım? Hastalık tamamen gitti di mi senden? a.s.
kızlar topiğin üstünde kara bulutlarmı geziyor...aaaaaaa bu ne karamsarlık ya kendimize gelelim hamişlerimiz çoğaldı halay çekip göbek atalım.balım en baştada sen karamsarlık yok.sen böyle yaparsan bebişin nasıl gelsin.bırak gelsin artık..bak bana nasılda ümitliyim..6.yıla girdik olmazsa bile bu ay diğer aya...haydin kızlar göbek atmaya
İyiki varsınız canlarım benimm iyiki sizi tanımısımmcanımm balımmm böyle yapma yaa çok üzülüyorumm...seni çok iyi anlıyorumm balımm benimm.....canımmm sen de yaşayacaksınn bunları emin ol bundan...lütfen artıkk iyi ol eskisi gibi ol...özledikk senin o hallerini...umudunu yitirme lütfenn..seni seviyoruzz:1hug:
iyiyim bende sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum bu akşam çalışmalara basladıkMerhaba tatlım. :1hug: Süperiz valla. İki günde 3 hamiş çıktı. Çok mutluyuz. :teytey: :teytey: :teytey:
Sen nasılsın canım? a.s.
Nevrommm canım dikkat et kendine iş yerinde çok yorulma,akşam eve gelincede güzel dinlen uykunu alallah korusun almasın hastalık bizi...Benim hastalık geçti canım atlattım benneyaptımkiCanım böyleyım işte suratım evde böyle kime yapıyosam bilmem:a015:
canımmmmm teşekkurler..........bu umut kesmemye çok guzel bır örnek.................inanmak başarının yarısıdır dostlar...........peygamberler bıle bu imtıhanı yaşamışlar.......ve daima dua etmışler........bız de edelım..........ve başaracağımıza inanalım...........herkese hayırlı geceler..........dua ile...................Hazret-i Zekeriya Aleyhisselam ihtiyar idi. Muhtereme eşi de kısır bulunuyordu. Ama onlar Allah’tan ümit kesmediler. Duayı hiçbir zaman bırakmadılar.
Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi. Bu hususu Kur’ân şöyle haber veriyor:
“Orada Zekeriya, Rabbine dua etti: ‘Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duâyı hakkıyla işitensin,’ dedi. Zekeriya mabedde durmuş namaz kılarken melekler ona Şöyle nida ettiler: ‘Allah sana, kendisi tarafından gelen bir Kelime’yi tasdik edici, efendi, iffetli ve sâlihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler.’ Zekeriya: ‘Rabbim! Dedi, bana ihtiyarlık gelip çattığına, üstelik karım da kısır olduğuna göre benim nasıl oğlum olabilir?’ Allah şöyle buyurdu: ‘İşte böyledir; Allah dilediğini yapar.’
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim bende sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum bu akşam çalışmalara basladık
bugün 8.gün yarın hapım bitiyor 3 gün sonra da dr'a gidicem
inş bu kadar bekledikten sonra hayırlısıyla bu ay hamile kalırım
bu arada ben hiç yazmadım ben 2,5 senelik evliyim
2 düşüğüm var 9 ay arayla 2 hamileliğimde istediğim o ay oldu
yaklasık 8-9 aydır bebişim olmuyor
HADİ KIZLAR CANLANIN:mymeka: UMUTSUZLUK YOK BİZDE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALICAZ...
[/IMG]
inş cnm tek temennim duam oCanım düşükler gerçekten çok kötü olmuş. :teselli: İnşallah bu ay yine hamiş kalırsın. Ama sağlıkla olur dilerim. Ve sonuna kadar sorunsuz bir şekilde devam eder. Allahım hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip eylesin herkese inşallah. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?