ilerledi ama geride kaldı sanırım sayfalar sistem saati yüzünden hihoyyyt
nasılsın asicim?
benim keyifler iyi gezdim tozdum bugün :lepi:
yarın sabah son ilacımı alıyorum perşembede doktor kontrolüm var sositososito
şimdiden kasıklarım sancıyor sanırım bu defa erkenden olacak yumurtalar :Saruboceq:
bıktı 40 günü bulan adet bekleşmelerinden :dilcikar:
merhaba kızlar çoğunuz beni bilmiyosunuzdur aranıza pek katılamıyorum ama aklım yüreğim hep sizinle hamile sayısı gün gün artıyo bunlar bize umut oluyo
ama umutsuzum mutsuzum işte dr bıraktım hapları bıraktım hatta eşimi bıraktım sürekli eşimle tartışıyorum halbuki daha yeni barışmıştık yine küstük hemde oönemli günlerin içinde çalışmalarda olmıcak yani bu ayda yok bebe
işyerinde arkadaşım 1 aydır bebeiş düşünüyodu ve hemen hamile kaldı tabi onun adına çok sevindim ama kendi içimde çok üzüldüm
öylesine yazdım işte rahatlamak için ama yinede rahatlamadım annemi çok özledim kimsem yok yanımda eşimlede küsünce yalnız kaldım içim çok acıyo
canim hosgeldin ama bence bu kadar takma ayrica da bence esinle hic kusme canim ya bende senin gibiydim kimsem yoktu ve dedigin gibi stresten esime kusuyordum ama baktim olmuyor cok yalniz kaliyorum artik kavga etsekte kusmuyorum kusluk bi evde cok kotu bence caresini bulmalisin
merhaba kızlar çoğunuz beni bilmiyosunuzdur aranıza pek katılamıyorum ama aklım yüreğim hep sizinle hamile sayısı gün gün artıyo bunlar bize umut oluyo
ama umutsuzum mutsuzum işte dr bıraktım hapları bıraktım hatta eşimi bıraktım sürekli eşimle tartışıyorum halbuki daha yeni barışmıştık yine küstük hemde oönemli günlerin içinde çalışmalarda olmıcak yani bu ayda yok bebe
işyerinde arkadaşım 1 aydır bebeiş düşünüyodu ve hemen hamile kaldı tabi onun adına çok sevindim ama kendi içimde çok üzüldüm
öylesine yazdım işte rahatlamak için ama yinede rahatlamadım annemi çok özledim kimsem yok yanımda eşimlede küsünce yalnız kaldım içim çok acıyo
( benim eşimede azosperm teşisi koyuldu..çok üzülüyorum ben..bu konuda bilgisi olan var mı yada aynı sorunla karşı karşıya olan?? çaresi yok mu gerçekten ??
cvbın için teşekkür ederim..peki teşhisten sonra ne kadar uğraştılar? bide benim eşim deprosyon hapı kullanıyo adı lustral bazen düşünüyorum acaba o belli bi dönem için spermleri öldürmüş olabilir mi ? allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
ya of ya azosperm demek çocuğumuz olmıcak demek mi yaaaa((((((((( in. arkadaşımın ablası gibi bende bi süprizle karşılaşırım ve tabi bütün bebiş isteyen arkadaşlarım..çok üüzlüyorum kızlar ya köşeye sıkışmışgibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?