Arkadaşlar bir kaç gün önce 3 küçük embriyomla ilgili duygularımı yazmıştım ya.bunu eşimin mailine yollamıştım..Bir kaç gün bakmamış o mailine..Bu gün farketmiş ve bana cevap vermiş..O kadar duygulandım ki..senağlamaGünlüğe de yazacağım daha sonra...
Benim 3 küçük meleğim,
Şimdi annenizin içinde sıcak yuvanızdasınız.
Sizin için çok acılara katlandı, çok zor anlar, umutsuzluklar yaşadı.
O sizi çok seviyor.
O beni de çok seviyor.
Ben hepinizi çok ama çok seviyorum.
Sizler çok şanslı meleklersiniz, çünkü benim Bademim dünyada olabilecek en iyi annedir.
Sizin için katlandığı ve katlanacağı acıları ve zahmetleri bir gün gelecek anlayacaksınız.
Annenizin içinde evimize dönerken ellerini tuttuğumda sizleri ve onu birlikte hissettim.
Gözlerimin önünden minik suretleriniz, bebeklik halleriniz geçti.
Sizleri çok seviyoruz, özlemle bize katılmanızı bekliyoruz.
Sizler benim aşklarımsınız.
Anneniz ise tek ve en büyük Aşkım.
Sizleri çok seviyorum benim tatlı meleklerim...
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanem nasıl duygulandım.Ne olur her kes bebek sahibi olsun.Hep benimleydin.Bazen olyodu ki sinirli halime denk geliyodu sizlere cevab bile vermiyordum ama sen hep beni merak etdin, sordun, aradın.Allah emeklerinizi boşa çıkarmsın.Hepinizin yardımçısı olsun
Kizlar ya sol kasiğimda bir ağri ve sizi var................
Umarim kist değildir....
Adetime bir hafta kaldi sanirim heycan basti beni
badem canim allah yardimciniz olsun dualarimiz seninle ama içimden bir his olacak diyor çok yakinda senin için hepimiz halay çekeceğiz burda...
Canım inşallah kötü birşey yoktur. Hemen aklına kötü birşey getirme. İyi düşünüp hayal kırıklığına da uğrama. Allah hayır etsin inşallah sonunu. a.s.
ya kizlar dun dr dan geldim hicbiriniz sormadi ask olsun ne oldu diye oysa sizlere haberlerim vardi
ya kizlar dun dr dan geldim hicbiriniz sormadi ask olsun ne oldu diye oysa sizlere haberlerim vardi
valla zaten catlarim anlatmazsam dun kosa kosa geldim ama site acilmadi hevesim bugune kaldi
cok haberim var
.....birincisi dr tup bebek degil mikroenjeksiyon yapacak
......ikincisi uzun protokol yapicaz
.....ucuncusu bu kotu haber esim aslinda cok guzel sperm uretiyormus ama sperm kanali tikali cikmis yani spermler normal yolunu bulamadigi icin sayi az ve ameliyat edilmiyor
....dorduncusu tam olarak zamana karar verildi ocak basinda allah izin verirse ignelere basliyoruz cok kalabalik oldugu icin kaldik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?