Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:a015: senağlama senağlama Canım çok duygulandım ben. Siz ailecek çok duygusalsınız. Allah mutluluğunuzu , birbirinize bağlılığınızı , bu büyük aşkınızı , en önemlisi de saygınızı daim etsin. :Saruboceq: Hepiniz Allaha emanet olun.

a.s. Şeniz :asigim: Sağol bitanem. Ben seni anlıyorum. O zamanlar da anlıyordum zaten. yerimseniben

Kizlar ya sol kasiğimda bir ağri ve sizi var................
Umarim kist değildir....
Adetime bir hafta kaldi sanirim heycan basti beni

Canım inşallah kötü birşey yoktur. Hemen aklına kötü birşey getirme. İyi düşünüp hayal kırıklığına da uğrama. Allah hayır etsin inşallah sonunu. a.s.

badem canım güzel sonuç alacaksın işallah.bu ay çok uğurlu maşallah.
Kızlar bu ayın büyüsüne o kadar kapıldımki yoksam bende hamilemiyim diye düşünmeye başladım Heyecanla adet tarihimi bekliyorum.

ya ne zaman açsam bi hamile haberi maşallah bu ara pek güzel gidiyoruz...akdaş ve fidulya sizleri çoooooookkkk tebrik ediyorum..inşallah sorunsuz hamilelikler geçirip yavrularınızı kucağınıza alırsınız...kızlar bizlerede dua edin lütfen...inşallah bir gün bizlerde müjdeli haberler verebiliriz....

bademcim:asigim::asigim:
eşin ne güzel yazmış öyle........

allah mutluluğunuzu çok şeker bebişlerle daim etsin (amin)

2 günde 3 hamişşşşşş. Siz yine mi oturdunuz? kaydirigubbakcemile3

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ahamda dur ben dun cekmedim kalkiyim halaya valla 3 hamis ne guzel darisi bizlere:teytey::teytey:

ya kizlar dun dr dan geldim hicbiriniz sormadi ask olsun ne oldu diye oysa sizlere haberlerim vardi

Canım inşallah kötü birşey yoktur. Hemen aklına kötü birşey getirme. İyi düşünüp hayal kırıklığına da uğrama. Allah hayır etsin inşallah sonunu. a.s.

CANIM İNAN HİÇ AMA HİÇ UMİTLENMİYORUM OLMAZSA DA KESİNLİKLE ÜZÜLMEYECEĞİM..HİÇ OLMADIĞIM KADAR GÜÇLÜYÜM...OLMASA DA ÜZÜLMEM YANİİ...
ZATEN BU AYDAN ÇOK ÇOK ÜMİTLİ DEĞİLİM....ÇOK FAZLA İLİŞKİ DE OLMADI BU AY....
O YÜZDEN DE ÇOK UMUDUM YOK...İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA OLUR..HEPİMİZİN..hihoyyyt

bademcim canim insallah cok guzel sonuclar alirin insallah bebis degil bebislerin olur........

asicim valla gözden kaçmişşş anlat çabuk bitanem bekliyoruz....
Kizlar sanirim kasimda hamiş patlamasi yaşancak

ya kizlar dun dr dan geldim hicbiriniz sormadi ask olsun ne oldu diye oysa sizlere haberlerim vardi

canım çok haklısınunıtmuşum birde öğleden sonra ben çıkmıştım akşam da site çok karışıktı birtürlü topice giremedim...

hadi anlat bakalım :1hug::asigim:

valla zaten catlarim anlatmazsam dun kosa kosa geldim ama site acilmadi hevesim bugune kaldi
cok haberim var
.....birincisi dr tup bebek degil mikroenjeksiyon yapacak
......ikincisi uzun protokol yapicaz
.....ucuncusu bu kotu haber esim aslinda cok guzel sperm uretiyormus ama sperm kanali tikali cikmis yani spermler normal yolunu bulamadigi icin sayi az ve ameliyat edilmiyor
....dorduncusu tam olarak zamana karar verildi ocak basinda allah izin verirse ignelere basliyoruz cok kalabalik oldugu icin kaldik biz

kizlar esinde ayni problem olan varmi merak ettim sperm kanali tikali olan
ayrica dr dun kav embriyo istiyorsun diye sordu cok heycanlandim cok duygulandim gozlerinin ici guluyordu esimin ve sans artacaksa iki dedim yani ikiz sansimiz var esim oyle istedi daha dogrusu allahtan hayirlisi tr de galiba 3 embriyo transfer ediliyor

hayırlısı olsun canım,
sen de bu arada psikolojini iyi tut..:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…