Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR VARİKOSEL BELİRTİSİ NEDİR EŞİMDE OLUP OLMADIĞI NASIL ÖĞRENİLİR BİZ DİREK TÜP BEBK YAPTIĞIMIZ İÇİN HİÇ ÜROLOJİYE GÖRÜNMEDİ VARİKOSEL SPERMİYOGRAM TAHLİLİNE GÖRE KARAR VERİLİRMİ YOKSA ÜROLOJİ DR.GİTMESİMİ LAZIM EŞİMİN????:uhm:

Canım varikosel spermiogram sonucuna göre belli olmaz. Eğer çok ilerlemişse elle muayenede çıkar. Damarlar ele gelir. Eğer çok ilerlememişse de ultrasonda bakılınca çıkar. Değerleri güzel olan birisinde de varikosel başlangıcı veya ilerlemiş varikosel olacağı gibi ; değerleri düşük olan birisinde de varikosel olmayabilir. Ultrasona girmesi şart canım.

yani eşimin ürolojiye gitmesimi lazım bu zamana kadar hiç bi dr.söylemedide tüp bebk yaptırdığım merkezde dahil yani gitsin dimi iii

bugun cok sakin site kimse birsey yazmiyor yaaaaaaaaaaaaa
nevroskycim yagmurcana denk geldi msjin ne guzel masallah senden cok msj atmis birisi varmi kk ya merak ettim dogrusu yaklasik 6000

Hayır canım varikosel spermiyogramda anlaşılmaz. Benim eşimin de sayısı az. Doktor bize aşılama yapalım dedi. Ben kabul etmedim. İlk önce eşim bi üroloğa gitsin. Eğer önemli bi sorunu varsa iyileşsin diye. Doktora gitti.Ultrasona girmiş.Varikosel çıkmadı. Eşime klomen ve vitamin verdi. Onları kullanıyo. Eğer bu şekilde olmazsa aşılama deniycez. Ben en son çare tüp bebek denerim. Yanlış anlama ama siz niye hemen tüp bebek yaptırdınız?

arkadaşlar sonucu aldım 423,80 çıkmış 4 haftaya göre değer nasıl normalli ben şimdi dışarı kadar çıkacağım eşime söylemedim fenerbahçeli popalar almaya gidiyorum.

Canım çok iyiyim ben çok şükürrr. hihoyyyt hihoyyyt Sen de bebek de iyisinizdir inşallah. Sağol bitanem duaların için. Bizler de siz hamişlerimize dua ediyoruz. :Saruboceq:
sağolasın canım. iyi sayılırım. doktor hanım her gitmeme kafamı biraz karıştırıyor,bişiler çıkarıp duruyor ama iyi olmaya çalışıyorum. ben bu bebeği çok aradım,zor buldum. dualarınıza ihtiyacım var.:Saruboceq:
yok canım hiç içmedim ne mutlu banakihihoyyyt ya şu zamanlarında zaten bebek senin kanından besleniyor. yani yiyemiyorum,bebeğim beslenmiyor diye üzülme. 5 kilo veren arkadaşlar var. buna rağmen bebişleri sağlıklı ve büyüyor.kaydirigubbakcemile5

evt cnm biz ürolojiye gitmeden bir aşılma yaptık tutmadı 2.tüp bebk önerdiler başka merkezlere gittim 2sidetüp bebek önerdi ilk deneme ikizlere hamile kaldım acele ettim biraz aslında yaşımda küçük boyumu aşan çok kötü şeyler yaşadım 5.5 ayda kaybettim:a015:

arkadaşlar sonucu aldım 423,80 çıkmış 4 haftaya göre değer nasıl normalli ben şimdi dışarı kadar çıkacağım eşime söylemedim fenerbahçeli popalar almaya gidiyorum.

Bir FENERBAHÇELİ olarak acayip sevindim canım. Şu an mesajını okurken ne çalıyordu biliyormusun. Kıraç 100. yıl Marşı. Canım çooooooooooook sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey:

bugun cok sakin site kimse birsey yazmiyor yaaaaaaaaaaaaa
nevroskycim yagmurcana denk geldi msjin ne guzel masallah senden cok msj atmis birisi varmi kk ya merak ettim dogrusu yaklasik 6000

Talım ben 4909. mesajdaydım. 4999 değil. yani daha 88 tane daha var bunun dışında. yerimseniben

Ve 6000 mesajlı ben gördüm birkaç tane. :1rolleyes:

Canım dualarımız seninle , hiç merak etme. Allahım bağışlayacaktır , sağlıkla alacaksın Allahın izniyle kucağına. a.s.

Ceren korkma cnm benim de arkdaşim 6 yil sonra hamile kaldi kilo verdi doğuma nerdeyse hamile kaldiği kiloyla gitti ve 3.200 gram nur nopu gibi bir oğluşu oldu şimdi nasil seviyor bi bilsen ne kiymetli oluyolar......

Merhaba arkadaşlar,herkese iyi pazarlar..mikroenjeksiyon ve tüp bebek tecrubesi olan arkadaşlara bir sorum var.embriyolarınızın hücre bölünme gelişimleri nasıldı? bu konuda bilginiz var mı? yani kaçıncı gün kaç hücreli olması makul? bir de transfer zamanı kaç hücreli embriyolar transfer edildi..?
benim 4 embriyodan 1 i bölünmemiş..öğlen saat 12 de kontrol etmişler..bir tanesi 5 hücreli,2 tanesi 4 hücreliymiş..yarın da bölünme devam eder demiş embriyolog eşime..sanki bölünmesi yeterli değil gibi geldi bana..moralim bozuldu.herne kadar embriylolog şu an için gelişim iyi dese de..:çok üzgünüm:
yarın sabah 9 da karnım tok ve idrara sıkışık bir halde transfer için bekliyorlar...

merhaba kızlar ne güzel 2 gün girmedim hamiş haberi gelmiş hemen ...nisafidan tebrikler canım...sizler hamiş kaldıkça sıra bizlerede gelecek inşallah....tüp bebek sonucu bekleyen arkadaşlarımızında allah yardımcı olsun...inşallah hepsinin sonucu pozitif olur...bebişleri ikiz ikiz gelir...

Badem ben,m 8/4 olmuştu diye hatirliyorum 3.günü transferi oldum korkma umutlu ol çoookk mutlu git bol dua et ve o anda sadece mutluluğunu düşün ben öyle yapmiştim ve tuttmu allah sesini duysun ve dualrin kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…