• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günayın şekerler,nasılsınız,elchin tebrikler canım ikinci kez hala oluyormuşsun,inşallah bende olurum,ne bizde ne de kardeşim ve eşinde henüz tık yok -tatlicadiarzu-
casper inşallah senide pembiş köşeye alırız yakında hihoyyyt

günayın şekerler,nasılsınız,elchin tebrikler canım ikinci kez hala oluyormuşsun,inşallah bende olurum,ne bizde ne de kardeşim ve eşinde henüz tık yok -tatlicadiarzu-
casper inşallah senide pembiş köşeye alırız yakında hihoyyyt

teşekkür ederim bengüsucum bitanem çok tuhaf bişey canından can kendi bebeğim olsa okadar severim yani rabbim sanada kardeşinede nasip eder inşallah tatlımmm:Saruboceq::Saruboceq:

ELCHIN canim tbr ederim 2. kez hala oluyorsun insallah arkasindan sende hamis kalirsin beraber buyutursunuz onlarda kuzenler arkadas olur ne guzel

my.php

kizlar dun tup bebek merkezinden aradilar pazartesi tekrar gorusmem var 3 ayri dr la rdv um var bakalim neler diyecekler neler anlatcaklar onlar zamanina tam olarak karar verecek
dr esime bazi ilaclar verdi o yuzden 1 ay daha beklememizi istediler ben ne kadar acele ettiysem o kadar beklemek durumunda kaldim noel tatili icinde 1 ay atiyor denk gelmiyor allahtan hayirlisi bakalim
ben 2 yil olmadan hamis olmak istiyordum.......INSALLAH

ELCHIN canim tbr ederim 2. kez hala oluyorsun insallah arkasindan sende hamis kalirsin beraber buyutursunuz onlarda kuzenler arkadas olur ne guzel

hayırlısı asicim teşekkür ederim çok saol hem çok üzüldüm hem çok sevindim ama herşey nasip inşallah benimde olur

Arkadaşlar belki saçma bi soru olcak ama geçen hafta yumurtlama belirtilerimi çok yoğun hissetim..yani kasıklarımda ve vajinamda bir ağrı..akıntı..cinsel istek...sıcak basması..vs..ancak bu hafta da hala kasıklarımda ağrı sürüyor..adetime yaklaşık 10-15 gün var..Üşütmüşmüyümdür diyorum ama ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum..Acaba bu hafta mı yumurtluyorum ki..Çalışmalar geçen haftaydı..Bu hafta da denemeliyim galiba..Yaşayanlar cevap yazar mı!!!

inşallah güzel haberler alırsın canım merkezden ve sen bekletmezler bebekine kavuşursun biran önce gerçi geç olsunda güç olmasn dimi hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin minişler

kizlar dun tup bebek merkezinden aradilar pazartesi tekrar gorusmem var 3 ayri dr la rdv um var bakalim neler diyecekler neler anlatcaklar onlar zamanina tam olarak karar verecek
dr esime bazi ilaclar verdi o yuzden 1 ay daha beklememizi istediler ben ne kadar acele ettiysem o kadar beklemek durumunda kaldim noel tatili icinde 1 ay atiyor denk gelmiyor allahtan hayirlisi bakalim
ben 2 yil olmadan hamis olmak istiyordum.......INSALLAH

asicim herşeyin hayırlısı olsun ,derler ya geç olsun ama güç olmasın,tedavine mutlu sonla ulaşman dileğimle :CüvCüv:

Arkadaşlar belki saçma bi soru olcak ama geçen hafta yumurtlama belirtilerimi çok yoğun hissetim..yani kasıklarımda ve vajinamda bir ağrı..akıntı..cinsel istek...sıcak basması..vs..ancak bu hafta da hala kasıklarımda ağrı sürüyor..adetime yaklaşık 10-15 gün var..Üşütmüşmüyümdür diyorum ama ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum..Acaba bu hafta mı yumurtluyorum ki..Çalışmalar geçen haftaydı..Bu hafta da denemeliyim galiba..Yaşayanlar cevap yazar mı!!!

canım merhaba hoşgeldin aramızaaa her ay yumurtlama aynı zamanda olacak diye bişey yok ve belki senin geçen haftada bu haftada bir yumurtan çatlıyordur bence sen bu haftayıda boş geçirme olurki tutar yani eğer üşütmediğinden eminsen inşallah bebş tutunur

kizlar kahvalti etmeye gittiler canim istedi benimde normalde hic etmemde gidip birseyler yiyim aciktim bende
cabuk gelin sonra
kizlar bugun ayin biri insallah hamis haberiyle baslariz bu aya gercekten dualarimiz sizinle gunu gecen arkadaslarla bizde umut yok yarabbim insallah bu ay daha cok hamis ciksin lutfen

mrb canim seninle dun gorusemedik aramiza hosgeldin insallah allahim sana tekrar hamislik duygusunu yasatir en kisa zamanda
sorun hakkinda bir fikrim yok canim ama bence belki simdide yumurtluyor olabilirsin

asicim herşeyin hayırlısı olsun ,derler ya geç olsun ama güç olmasın,tedavine mutlu sonla ulaşman dileğimle :CüvCüv:

evet canim haklisiniz tsk ederim gec olsunda guc olmasin ama insan hemen baslamak istiyor ben ilk 5.ayda ogrendim ve direk bu dr a gittik anliycan 5 aydir bir turlu baslayamadik surekli bir sey cikti
turkiye falan gidip geldik o yuzden ta bu aylara sarkti allahtan hayirlisi insallah allahim bekletsinde sonucu guzel olsun:Saruboceq:

Back