Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
casper canım inşallah aşılaman başarıyla sonuçlenır ve bebişlerin seninle birlikte olur senide pembe listeye alırız canım
caspercim inşallahhh sonucun çok güzel olur tatlım meleğn seninle olurrrr
Canlarım ben biraz müsadenizi istiyorum. Karnım çok aç. Eşim de kalkmadı. En azından bastıracak birşeyler yiyeyim. cokacimcoook Sonra görüşürüz. Size iyi sohbetler. a.s.
günayın şekerler,nasılsınız,elchin tebrikler canım ikinci kez hala oluyormuşsun,inşallah bende olurum,ne bizde ne de kardeşim ve eşinde henüz tık yok -tatlicadiarzu-
casper inşallah senide pembiş köşeye alırız yakında hihoyyyt
ELCHIN canim tbr ederim 2. kez hala oluyorsun insallah arkasindan sende hamis kalirsin beraber buyutursunuz onlarda kuzenler arkadas olur ne guzel
kizlar dun tup bebek merkezinden aradilar pazartesi tekrar gorusmem var 3 ayri dr la rdv um var bakalim neler diyecekler neler anlatcaklar onlar zamanina tam olarak karar verecek
dr esime bazi ilaclar verdi o yuzden 1 ay daha beklememizi istediler ben ne kadar acele ettiysem o kadar beklemek durumunda kaldim noel tatili icinde 1 ay atiyor denk gelmiyor allahtan hayirlisi bakalim
ben 2 yil olmadan hamis olmak istiyordum.......INSALLAH
Arkadaşlar belki saçma bi soru olcak ama geçen hafta yumurtlama belirtilerimi çok yoğun hissetim..yani kasıklarımda ve vajinamda bir ağrı..akıntı..cinsel istek...sıcak basması..vs..ancak bu hafta da hala kasıklarımda ağrı sürüyor..adetime yaklaşık 10-15 gün var..Üşütmüşmüyümdür diyorum ama ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum..Acaba bu hafta mı yumurtluyorum ki..Çalışmalar geçen haftaydı..Bu hafta da denemeliyim galiba..Yaşayanlar cevap yazar mı!!!
Arkadaşlar belki saçma bi soru olcak ama geçen hafta yumurtlama belirtilerimi çok yoğun hissetim..yani kasıklarımda ve vajinamda bir ağrı..akıntı..cinsel istek...sıcak basması..vs..ancak bu hafta da hala kasıklarımda ağrı sürüyor..adetime yaklaşık 10-15 gün var..Üşütmüşmüyümdür diyorum ama ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum..Acaba bu hafta mı yumurtluyorum ki..Çalışmalar geçen haftaydı..Bu hafta da denemeliyim galiba..Yaşayanlar cevap yazar mı!!!
asicim herşeyin hayırlısı olsun ,derler ya geç olsun ama güç olmasın,tedavine mutlu sonla ulaşman dileğimle :CüvCüv: