Hoşgeldin canımmmmm. :dance: a.s. Sana da günaydın. Hayırdır güzelim? Anlatmak istermisin? :1hug:
kızlarrrr ben geldimmnevroşşşş beni tehdit etti klava:kötükedihüsobende korkumdan hemen geldim
geçtiğimiz aylarda kasik karin ve bel ağrisini çok yaşadim...
Klomen ve çatlatma iğnesinin etkisi olabilir..her ay 3-4 yumurta elde ettik o yüzden de fazlaca kasik ağrim oldu...
Hele çatlatma iğnesinden sonra çok kötü oluyordum sürekli mide bulantisi göğüslerde hassasiyet....................
Bu ay tabi ne ben ne eşim bişey kullanmiyoruz.....
Ne karin ağrisi ne kasik ağrisi ne bel ağrisi var bende....
Içimde bir dinginlik bir huzur var ruhumla beraber yumurtalarda bi huzura kavuştu sanirim kizlar..
Yumurtlama günlerimde son 4-5 gündür hala da olabilir ama benim hiç ağrim olmadi..sadece akintim yoğunlaşti biraz....
Iyimidir kötümüdür bilemem ama ben iyi bişey olduğunu düşünüyorum....
Veee vucudumu dinlemekten vazgeçtim belki ondandir....
Sürekli ay kasiğim ağriyo mu karnim mi ağriyoo diye kendimi dinlerdeim....
şimdi çok iyiyim....
Bu konuda fikri olan varmi...
hoşbuldum bitanem abimin eşi hamile yeni hala oluyorum yani tekrar 2 yaşında oğlu var dünya tatlısı ve kazayla hamile kaldı dün öğrendim ve buruldum ağladım ağladım ağladım hemde yanında oda üzüldü ama elmde değil dayanamıyorum gece hiç uyku uyumadım yaaa aslında çok sevindim hala olmak çok güzel bir duygu ama hayırlısı nşallahhh
günaydın kızlarrrr:dance::dance:
ben geldim ama çıkıyorum çok acıktım cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı yapcam :sm_cool:hepinizi öpüyorumŞeniz
Tahmin ettim canım bu tarz bir durum olacağını. :teselli: Benim de arkadaşım yeni doğum yaptı işyerinden. Herkes gitti geçen gün ben gidemedim. Çok dirayetli olmama rağmen cesaret edemedim. O süt kokan bebek beni etkiler diye gitmedim. Belki duruşum sarsılır , zayıf noktam çıkar hüzünlenirim diye.. Bunlar elbet bizleri etkileyecek. Ne kadar güçlü olmaya çalışsak da ; yakınlarımız arkadaşlarımız adına ne kadar sevinsek de , bir ucu bize dokunacak. Allahım bizlere de nasip eder inşallah. Gerçekten kolay değil yaşananlar. Çekmeyen de anlayamaz. Seni anlıyorum tatlım. Ve tebrik ediyorum. 2. kez hala oluyorsun. Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah yeğenini. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
canım önce korkuttun şimdide seviyorsun:çok üzgünüm:Korkun benden.
Seni göremeyince üzülüyorum. İstiyorum ki hep sevdiklerim yanıbaşımda olsun.
Hoşgeldin tatlımmmmm. Nasılsın bakalım? İyisindir inşallah.
gunaydin kizlar nasilsiniz yeni bir gune hamis haberiyle baslamak dilegiyle
canım önce korkuttun şimdide seviyorsun:çok üzgünüm:
biliyorum bitanemm inan bu aralar bayaaaaa yoğundum o yüzden pc başına fazla geçemedim yoksa bende sizleri özlüyorum:asigim: hatta dışardayken bile evimde sizler varmışsınız gibi heyecanla evime geliyorum artık evde yalnız hissetmiyorum kendimi .....nevroşum bunlar başta senin sayende sonra buradaki diğer şeker kızlardan kaynaklanıyor bitanemmmmŞenizbende hepinizi çoookkk seviyorumm :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?