Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçtiğimiz aylarda kasik karin ve bel ağrisini çok yaşadim...
Klomen ve çatlatma iğnesinin etkisi olabilir..her ay 3-4 yumurta elde ettik o yüzden de fazlaca kasik ağrim oldu...
Hele çatlatma iğnesinden sonra çok kötü oluyordum sürekli mide bulantisi göğüslerde hassasiyet....................
Bu ay tabi ne ben ne eşim bişey kullanmiyoruz.....
Ne karin ağrisi ne kasik ağrisi ne bel ağrisi var bende....
Içimde bir dinginlik bir huzur var ruhumla beraber yumurtalarda bi huzura kavuştu sanirim kizlar..
Yumurtlama günlerimde son 4-5 gündür hala da olabilir ama benim hiç ağrim olmadi..sadece akintim yoğunlaşti biraz....
Iyimidir kötümüdür bilemem ama ben iyi bişey olduğunu düşünüyorum....
Veee vucudumu dinlemekten vazgeçtim belki ondandir....
Sürekli ay kasiğim ağriyo mu karnim mi ağriyoo diye kendimi dinlerdeim....
şimdi çok iyiyim....
Bu konuda fikri olan varmi...

Hoşgeldin canımmmmm. :dance: a.s. Sana da günaydın. Hayırdır güzelim? Anlatmak istermisin? :1hug:

hoşbuldum bitanem abimin eşi hamile yeni hala oluyorum yani tekrar 2 yaşında oğlu var dünya tatlısı ve kazayla hamile kaldı dün öğrendim ve buruldum ağladım ağladım ağladım hemde yanında oda üzüldü ama elmde değil dayanamıyorum gece hiç uyku uyumadım yaaa aslında çok sevindim hala olmak çok güzel bir duygu ama hayırlısı nşallahhh

kızlarrrr ben geldimmnevroşşşş beni tehdit ettiklava:kötükedihüsobende korkumdan hemen geldim

:jeyyar: :jeyyar: Korkun benden. kötükedihüso

Seni göremeyince üzülüyorum. İstiyorum ki hep sevdiklerim yanıbaşımda olsun. :1rolleyes:

Hoşgeldin tatlımmmmm. a.s. Nasılsın bakalım? İyisindir inşallah. :asigim:

Canım ; yumurtlama günlerini anlayamayan kör cehil olduğumdan maalesef bir fikrim yok. -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr:dance::dance:

ben geldim ama çıkıyorum çok acıktım cokacimcoookcokacimcoook

kahvaltı yapcam :sm_cool:hepinizi
öpüyorumŞeniz

Tahmin ettim canım bu tarz bir durum olacağını. :teselli: Benim de arkadaşım yeni doğum yaptı işyerinden. Herkes gitti geçen gün ben gidemedim. Çok dirayetli olmama rağmen cesaret edemedim. O süt kokan bebek beni etkiler diye gitmedim. Belki duruşum sarsılır , zayıf noktam çıkar hüzünlenirim diye.. Bunlar elbet bizleri etkileyecek. Ne kadar güçlü olmaya çalışsak da ; yakınlarımız arkadaşlarımız adına ne kadar sevinsek de , bir ucu bize dokunacak. Allahım bizlere de nasip eder inşallah. Gerçekten kolay değil yaşananlar. Çekmeyen de anlayamaz. Seni anlıyorum tatlım. Ve tebrik ediyorum. 2. kez hala oluyorsun. Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallah yeğenini. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

günaydın kızlarrrr:dance::dance:

ben geldim ama çıkıyorum çok acıktım cokacimcoookcokacimcoook

kahvaltı yapcam :sm_cool:hepinizi
öpüyorumŞeniz

Hoşgeldin canım. Afiyet olsun. cokacimcoook Ben de çok açım ve hiçbir şey yemedim. :1rolleyes:

bitanem haklısın tabi keşke üzülmesek keşke kafaya takmasak ama yapamıyorum elimde değil eşimin bile artık tavrı değişiyor bana karşı diye hissediyorum evet oda üzülüyor ama benim kadar değil beni anlamak zorunda yaaa ne bileyim offfffffffff nasıl dayanacağım bilmiyoeum rabbm hepimize nasip eder inşallahhh:Saruboceq:

Korkun benden.

Seni göremeyince üzülüyorum. İstiyorum ki hep sevdiklerim yanıbaşımda olsun.

Hoşgeldin tatlımmmmm. Nasılsın bakalım? İyisindir inşallah.
canım önce korkuttun şimdide seviyorsun:çok üzgünüm:
biliyorum bitanemm inan bu aralar bayaaaaa yoğundum o yüzden pc başına fazla geçemedim yoksa bende sizleri özlüyorum:asigim: hatta dışardayken bile evimde sizler varmışsınız gibi heyecanla evime geliyorum artık evde yalnız hissetmiyorum kendimi .....nevroşum bunlar başta senin sayende sonra buradaki diğer şeker kızlardan kaynaklanıyor bitanemmmmŞenizbende hepinizi çoookkk seviyorumm :1hug:a.s.

Biliyorum canım. Yoksa gelirsin sen. Ama yine de küçük çocuk gibi mızıklarım ben seni göremeyince. :1rolleyes: Canımsınnnn , bizler de seni çok seviyoruz. :asigim: Herkeş birbirini çok seviyor , ne güzel yaaaa. :asigim: :asigim: :asigim:

Canlarım ben biraz müsadenizi istiyorum. Karnım çok aç. Eşim de kalkmadı. En azından bastıracak birşeyler yiyeyim. cokacimcoook Sonra görüşürüz. Size iyi sohbetler. a.s.

günaydın kızlaar herkese hayırlı günler olsun allahın mucizeleriyele dolu bir gün olsun inşallah canlarım hepinizi öpüyorum

casper canım inşallah aşılaman başarıyla sonuçlenır ve bebişlerin seninle birlikte olur senide pembe listeye alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…