Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN GALİBA BEN HAMİLEYİİİİİİİM.
test yaptım az önce 2. çizgi açık pembe çıktı.arlkadaşlar çok şaşkının.
kızlar ne diycem bilmiyorum önce Allah ıma şükürler olsun sonra doktorumuzdan
ve SİZE ÇOOOOK AMA ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN KIZLAR.sizler bana umut oldunuz hep Allah ım bu mübarek cuma gününde hepimizi sevindirsin.tam sevinemiyorum çünkü çok şaşkınım.
Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar...:1hug:
Casper33 canım,inşallah aşılaman iyi geçer ve bebişlerin sımsıkı annelerine tutunurlar:Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlar bu arada 7 yumurtadan 6 sı olgunmuş ve 4 ü döllenmiş...:lepi::asigim: :asigim: :asigim:
Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer olabilir..:asigim:
canlarım ben çıkmak zorundayım anneme gideyim söyleyeyim.hepinize teşekkür ederim kusura bakmayın çıkıyorum diye gelicem yine hepinizi öptüm.
aaaaaaaa :dance: :teytey: :hooray: Yedim kafayı sabah sabah mutluluktan.
Badem kaç yumurta transfer ettireceksin....
3-4 adet yumurta transfer ettirmen şansini arttiracaktir....
Sakin tek yumurta transfer ettirme...
Canım maşşallahhhhhhhhhhh. Ne zaman belli olacak transfer günü. Yarın mı arayacaksın? :dance:
KILZARRRR HADİ HALAYA CANLANIN BİRAZ:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlarrrr hepinze hayırluı cumalarrrrrrrrrrrr ben geldim kızlarrr gelir gelmezde güzel haberler gördümmm:sm_cool::teytey:
canım tüp bebekte zaten tek yumurta trasnfer etmiyorlar genelde..sanırım 4 ünü de transfer ederler bana..hayırlısı artık..:1rolleyes::asigim:
canım ben bu gün 15:30 gibi aramayı düşünüyordum hastaneyi..ama 9 gibi embriyolog eşimi arayıp durumu haber vermiş:dance:
Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer edilmesi düşünüyormuş..:dance:
Ben de halaya katılayım...:teytey:
Hoşgeldin canım hayırlı cumalar ne güzel bi haberle karşıladık seni dimi:hooray::teytey::dance::lepi: