• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN GALİBA BEN HAMİLEYİİİİİİİM.
test yaptım az önce 2. çizgi açık pembe çıktı.arlkadaşlar çok şaşkının.

kızlar ne diycem bilmiyorum önce Allah ıma şükürler olsun sonra doktorumuzdan
ve SİZE ÇOOOOK AMA ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN KIZLAR.sizler bana umut oldunuz hep Allah ım bu mübarek cuma gününde hepimizi sevindirsin.tam sevinemiyorum çünkü çok şaşkınım.

:teytey: :teytey: :teytey: Yaşasınnnnnnnnnnnnn. Canım çok ama çok sevindim. tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Olmasa çizgi mizgi çıkmazdı. :nazar: Oleyyyyyyyyy beeeeeeee. Hiç beklemediğin anda geldi mucizennnnnnn. :teytey: Şükürler olsun Yarabbim . Bu mübarek günde yine biz kullarını sevindirdin. :Saruboceq:

eeb11oq2.jpg

Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar...:1hug:

Casper33 canım,inşallah aşılaman iyi geçer ve bebişlerin sımsıkı annelerine tutunurlar:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bu arada 7 yumurtadan 6 sı olgunmuş ve 4 ü döllenmiş...:lepi::asigim: :asigim: :asigim:

Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer olabilir..:asigim:

Canım maşşallahhhhhhhhhhh. :nazar: Ne zaman belli olacak transfer günü. Yarın mı arayacaksın? :dance:

canlarım ben çıkmak zorundayım anneme gideyim söyleyeyim.hepinize teşekkür ederim kusura bakmayın çıkıyorum diye gelicem yine hepinizi öptüm.

Hoppaaaaaaaaa :dance: :teytey: :hooray: :nazar: Yedim kafayı sabah sabah mutluluktan. laelaelaelaelae :teytey: :teytey: :teytey: :CüvCüv: hihoyyyt

nisafidan canım listeye baktım da senin eşinde varikosel ameliyatı olmuş eylül başında,neler kullandınız merak ettim ve çok çabuk hamile kalmışsın ne güzel çok sevindim :nazar:

Badem kaç yumurta transfer ettireceksin....
3-4 adet yumurta transfer ettirmen şansini arttiracaktir....
Sakin tek yumurta transfer ettirme...

canım tüp bebekte zaten tek yumurta trasnfer etmiyorlar genelde..sanırım 4 ünü de transfer ederler bana..hayırlısı artık..:1rolleyes::asigim:

Canım maşşallahhhhhhhhhhh. :nazar: Ne zaman belli olacak transfer günü. Yarın mı arayacaksın? :dance:

canım ben bu gün 15:30 gibi aramayı düşünüyordum hastaneyi..ama 9 gibi embriyolog eşimi arayıp durumu haber vermiş:dance:

Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer edilmesi düşünüyormuş..:dance:

Ben de halaya katılayım...:teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
NİSAFİDAN canımm Tebriklerrr..... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh....

hayırlı cumalar kızlar.masallah bır hamıs daha.ben buraya ılk geldıgımde 8 hamıle vardı.sımdı sayıya bak masallah.ılerledı gıttı...nısafıdan rabbım tamamına erdırsın..saglıkla bebısını kucagına al ınsallah.bedemcım senınde haberlerın cok guzel.rabbım yar ve yardımcın olsun..sende pozıtıfsın bu aralar masallah..ınsallah hersey yolunda gıder merak etme...ya ben esımede dıyorum bu topıge gırdıgımden berı bırsuru hamıle cıktı...gercı ben hala yerımde sayıyorum benden sonra gelenler bıle gectıler benı ama...hersey mevladan..ınsallah rabbım hayırlısını versın...hepınızı cok optum kızlar...sızı sefıyom..

anaaaa kızlar neler olmuşta haberim yok...hamişlerimiz artıyor ne güzel ya maşallah..dua edin arkadaşlar sizin dualarınız daha çok kabul olur.allah tamamına erdirsin nisafidan.darısı bizlere..

kızlarrrr hepinze hayırluı cumalarrrrrrrrrrrr ben geldim kızlarrr gelir gelmezde güzel haberler gördümmm:sm_cool::teytey:

nisa fidannnnn bitanemmm çok tebrik ederimmmmm gözünüz aydınnnnn canımmm nasıl mutlu ettin bizi anlatamammmmm:teytey::teytey::nazar:

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn nşallahhhhhh darısı bzimde başımızaaaaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::sm_cool::sm_cool:

:Saruboceq:
canım tüp bebekte zaten tek yumurta trasnfer etmiyorlar genelde..sanırım 4 ünü de transfer ederler bana..hayırlısı artık..:1rolleyes::asigim:

canım ben bu gün 15:30 gibi aramayı düşünüyordum hastaneyi..ama 9 gibi embriyolog eşimi arayıp durumu haber vermiş:dance:

Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer edilmesi düşünüyormuş..:dance:

Ben de halaya katılayım...:teytey:

canım çok sevindim :1hug: inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar sabah sabah çok güzel bir haber.Rabbim bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın kucaklarını hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda doldurur.Allahım sen çok büyüksün.benim eşimde geçen ay varikosel ameliyatı oldu.bu haberi duyunca umutlarım biraz daha yeşerdi.arkadaşlar belki bebeklerimize çok yaklaştık belkide kimimizin içinde.rabbim inşallah en kısa zamanda bizede mucizeler verir.

hoşgeldin selen canım inşallah seninde bizimde kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz eşinede geçmiş olsun canımmm

Back