Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (30.10.2008)

En Yeni Hamiş Haberleri :

11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 - Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)
19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

demiray : 23 Ekim sonuç - 1. Tüp Bebek - Haber yok , kendisine ulaşılamıyor

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

akdas : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Sonuç 1 Kasım - Dualarımızı esirgemeyelim
melih : 1. Aşılama - 21 Ekim'de aşılama oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
casper33 : 1. Aşılama - 31 Ekim'de aşılaması olacak - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - 30.10.2008'de yumurtaları toplanacak - Dualarımızı esirgemeyelim
ay77 : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
karamellineskafe : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
BeyzaNur-HH : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

sünger53 : 19 Ekim - 14 Ekim'den beri kendisine ulaşamıyorum
demiray : 23 Ekim Sonuç - Haber yok
gülsu : 25 Ekim - Beklemede
nisafidan : 26 Ekim - Beklemede
birebira : 27 Ekim - Beklemede
açeyla : 27 Ekim - Beklemede
vavelya : 29 Ekim - Beklemede
wavy : 29 Ekim - Beklemede
yabangülüm. : 30 Ekim - Beklemede
rapunzell_82 : 30 Ekim - Beklemede
ilknuray : 30 Ekim - Beklemede

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )

sevimli hayalet : 20.10.2008
rabiş : 22.10.2008
sevcangoksel : 22.10.2008
MONA ROSA : 22.10.2008
yiğit-yağmur : 23.10.2008
..ELCHIN.. : 23.10.2008
heja : 24.10.2008
gaye43 : 24.10.2008
bobova : 25.10.2008
umutlu99 : 26.10.2008
gozdem : 26.10.2008
DıptısDıptıs : 27.10.2008
Balsurat : 28.10.2008

:1hug: Ailemize Katılanlar :

ROAY : 14.10.2008
selen25 : 15.10.2008
beauty* : 16.10.2008
binbirgece : 23.10.2008
nevbahar38 : 23.10.2008
casper33 : 29.10.2008

Bu Ay Doğanlar : KK'da doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım

07.10.2008 YAĞMURCN
11.10.2008 canzi3445
11.10.2008 benssenb
23.10.2008 ilknuray
24.10.2008 mekselina86
25.10.2008 elifözge

- hatay1977 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendisini tebrik ediyor , bebişini sağlıkla kucağına almasını diliyoruz.

- gozdem , selen25 , rabis , DıptısDıptıs ve Balsurat hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.

- demiray arkadaşımız geçen hafta Perşembe günü 1. Tüp Bebek denemesinin sonucunu alacaktı. Henüz haber alamadık. İnşallah sonuç pozitiftir. Heyecanla bekliyoruz.

- olymposss , sema3455 ve naren1981 geçtiğimiz cumartesi kontrole gittiler. Çok şükür herşey yolunda.

- -badem- arkadaşımızın bugün yumurtaları toplanacak , dualarımızı esirgemeyelim.

- vesta arkadaşımızın eşinin varikosel ameliyatı dikişleri maalesef iltihap yapmış. Acil şifalar diliyoruz.

DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR.
Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:

Evet canım gerçekten çok güzel bi site bende burda olduğum için çok mutluyum hepimiz birbirimiz derdinden iyi anlıyoruz çünkü nerdeyse aynı şeyleri yaşıyıp hissediyoruz Allahım inşallah kendimiz ve birbirimiz için ettiğimiz dualarımızı kabul eder:Saruboceq:

canımmmmmm ağlama kıııı kıyamam valla heheheh bebikede yazık annesi üzme onu yaaa:1hug:

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

sünger53 : 19 Ekim - 14 Ekim'den beri kendisine ulaşamıyorum
demiray : 23 Ekim Sonuç - Haber yok
gülsu : 25 Ekim - Beklemede
nisafidan : 26 Ekim - Beklemede
birebira : 27 Ekim - Beklemede
açeyla : 27 Ekim - Beklemede
vavelya : 29 Ekim - Beklemede
wavy : 29 Ekim - Beklemede
yabangülüm. : 30 Ekim - Beklemede
rapunzell_82 : 30 Ekim - Beklemede
ilknuray : 30 Ekim - Beklemede

İNŞALLAH HEPİNİZ HAMİŞSİNİZDİR CANLARIMMMMMM. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

canımmmmmm ağlama kıııı kıyamam valla heheheh bebikede yazık annesi üzme onu yaaa:1hug:

yok yaw o anlar annesi mutluluktan ağlıyo:ecrin_bebek: tutamıyom ki ağlayasım gelince kendiliğinden akıyo yaşlarsenağlama ne komik oluyom bi görsenizzzzsırnaşık şey

işallah canım canım Allah isteyen herkeze versin heyacandan dagha çok korkuyorum.ya değilsem diye birde benim karışık biraz. heran adet olcak gibiyim kaç gündür bacağımla kasığım ağrır benim tamam geldi diyorum bakıyorum şükür gelmemiş oluyor. başkada belirtim yok.

birde benim reglm hiç gecikmez hep erken gelir 2 aydır 7 gün önceden geliyordu ondan önceside 4veya 5 gün önceden geliyordu normalde pazar günüm ama günümde gelmedi yani hiç daha 3 gün var bugünde bekleyeyim diyorum ne dersiniz arkadaşlar
2 ay 7 gün önceden geldi ya ondan buay dahada geç gelirmi.kusurabakmayın arkadaşlarım çok karışık yazdım sizinde kafanızı yordum ama ne yapacağımı bilmiyorum

günaydınnnnnnnnn arkadaşlar nasılsınız valla ben iyiyim az önce uykudan uyandım hemen size bakayım nevar ne yok diye birazdan kahvaltıya teyzeme gidicem a.s.

canım bak benimde hep günüm gecikir sonra geciktiği için progestan kullandım bittikren 4 gün sonra regl olmam gerekirdi olmadım sonra test yaptım çift çizgi hemde benim o gün daha bebeğim tutunmamıştı kızlar işte böle ama nasfidancım bence 1-2 gün daha bekle öle yap testi cicim ama bebk varken erken de olsa çıkıyoooo gününüzgeçtikten sonraa

canımm 3 gün geçti 5 gün geçti sonuç olarak geçti ve adet olmadığın sürece umut var demektir dimi tatlımmm :ecrin_bebek: inşallahh hamilesindirrrr:CüvCüv:

:1hug: a.s. :asigim: Şeniz kaydirigubbakcemile5 Canım benim. Sen daha hassas , daha duygusalsın şu ara. Bizler de senin hissettiklerini hissediyor ; birbirimizi çok seviyoruz. Hamile olduğun için sen daha yoğun yaşıyorsun elbet. :asigim:

günaydınnnnnnnnn arkadaşlar nasılsınız valla ben iyiyim az önce uykudan uyandım hemen size bakayım nevar ne yok diye birazdan kahvaltıya teyzeme gidicem a.s.

günaydın canımmmm ne güzeş şeyley yapmıştır şimdi teyzoşun ohhh mis gibi bizede kargoyla yollarmısınnn fisfisfis

Günaydın canımmm. :1hug: Hoşgeldin. Gitmeden iyi oldu uğradığın , görmüş olduk seni de. a.s. Günün güzel geçsin bitanem. Sana afiyet olsun. Güzel sohbetle beraber.. cokacimcoook

Canım bugün bir önceki adetinin ilk gününden itibaren saymaya başlarsan kaçıncı gün? Mesela 26 mı 27 mi 29 mu?

günaydın canımmmm ne güzeş şeyley yapmıştır şimdi teyzoşun ohhh mis gibi bizede kargoyla yollarmısınnn fisfisfis

canım valla iyi olurdu ama bence gel karşılıklı yersek daha iyi olur cokacimcoook kalabalık olunca kahvaltıyı çok seviyorum ama ben maalesef hafta içi tek başıma kahvaltı yapıyorum a.s.

canım valla iyi olurdu ama bence gel karşılıklı yersek daha iyi olur cokacimcoook kalabalık olunca kahvaltıyı çok seviyorum ama ben maalesef hafta içi tek başıma kahvaltı yapıyorum a.s.

ayyy ne güzel olur hehehehe ama çok uzaksın bacım yaffff şimdi çıksam yola yarınki kahvaltıya yetişirim heralde

Günaydın canımmm. :1hug: Hoşgeldin. Gitmeden iyi oldu uğradığın , görmüş olduk seni de. a.s. Günün güzel geçsin bitanem. Sana afiyet olsun. Güzel sohbetle beraber.. cokacimcoook

canım benim çok sağol valla uğramadan yapamıyorum canım ben akşam kandıra bilirsem gelirim ya benim kociş akşamları fazla girmeme izin vermiyor :mymeka: ama ben fısak buldukça geliyorum hepinizi öpüyorum kızlar akşam görüşmek üzere Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…