ya kızlar bu site ne güzel bi sitedir sizin gibi kalbi güzel bisürü dostumm oldu şurda hep birbirimiz için duacıyız şu an yazıları okuyoda ağlıyom valla gerçi buara ben herşeye ağlıyom ya neyseeee
ya kızlar bu site ne güzel bi sitedir sizin gibi kalbi güzel bisürü dostumm oldu şurda hep birbirimiz için duacıyız şu an yazıları okuyoda ağlıyom valla gerçi buara ben herşeye ağlıyom ya neyseeee
canımmmmmm ağlama kıııı kıyamam valla heheheh bebikede yazık annesi üzme onu yaaa:1hug:
Günaydınnnnn güzelimmm. :1hug: Senin de günün güzel geçsin. a.s. Tarihin geçeli 4 gün oluyor bugün. Heyecanlısındır sanırım. :sm_cool: Test yapmayı düşünüyor musun? :dance: İnşallah hamilesindirrrrrrrrrrr :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
yok yaw o anlar annesi mutluluktan ağlıyo:ecrin_bebek: tutamıyom ki ağlayasım gelince kendiliğinden akıyo yaşlarsenağlama ne komik oluyom bi görsenizzzzsırnaşık şey
işallah canım canım Allah isteyen herkeze versin heyacandan dagha çok korkuyorum.ya değilsem diye birde benim karışık biraz. heran adet olcak gibiyim kaç gündür bacağımla kasığım ağrır benim tamam geldi diyorum bakıyorum şükür gelmemiş oluyor. başkada belirtim yok.
birde benim reglm hiç gecikmez hep erken gelir 2 aydır 7 gün önceden geliyordu ondan önceside 4veya 5 gün önceden geliyordu normalde pazar günüm ama günümde gelmedi yani hiç daha 3 gün var bugünde bekleyeyim diyorum ne dersiniz arkadaşlar
2 ay 7 gün önceden geldi ya ondan buay dahada geç gelirmi.kusurabakmayın arkadaşlarım çok karışık yazdım sizinde kafanızı yordum ama ne yapacağımı bilmiyorum
işallah canım canım Allah isteyen herkeze versin heyacandan dagha çok korkuyorum.ya değilsem diye birde benim karışık biraz. heran adet olcak gibiyim kaç gündür bacağımla kasığım ağrır benim tamam geldi diyorum bakıyorum şükür gelmemiş oluyor. başkada belirtim yok.
birde benim reglm hiç gecikmez hep erken gelir 2 aydır 7 gün önceden geliyordu ondan önceside 4veya 5 gün önceden geliyordu normalde pazar günüm ama günümde gelmedi yani hiç daha 3 gün var bugünde bekleyeyim diyorum ne dersiniz arkadaşlar
2 ay 7 gün önceden geldi ya ondan buay dahada geç gelirmi.kusurabakmayın arkadaşlarım çok karışık yazdım sizinde kafanızı yordum ama ne yapacağımı bilmiyorum
günaydınnnnnnnnn arkadaşlar nasılsınız valla ben iyiyim az önce uykudan uyandım hemen size bakayım nevar ne yok diye birazdan kahvaltıya teyzeme gidicem a.s.
günaydınnnnnnnnn arkadaşlar nasılsınız valla ben iyiyim az önce uykudan uyandım hemen size bakayım nevar ne yok diye birazdan kahvaltıya teyzeme gidicem a.s.
Canım bugün bir önceki adetinin ilk gününden itibaren saymaya başlarsan kaçıncı gün? Mesela 26 mı 27 mi 29 mu?
günaydın canımmmm ne güzeş şeyley yapmıştır şimdi teyzoşun ohhh mis gibi bizede kargoyla yollarmısınnn fisfisfis
canım valla iyi olurdu ama bence gel karşılıklı yersek daha iyi olur cokacimcoook kalabalık olunca kahvaltıyı çok seviyorum ama ben maalesef hafta içi tek başıma kahvaltı yapıyorum a.s.
Günaydın canımmm. :1hug: Hoşgeldin. Gitmeden iyi oldu uğradığın , görmüş olduk seni de. a.s. Günün güzel geçsin bitanem. Sana afiyet olsun. Güzel sohbetle beraber.. cokacimcoook
ayyy ne güzel olur hehehehe ama çok uzaksın bacım yaffff şimdi çıksam yola yarınki kahvaltıya yetişirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?