canım iyiki hatırlattın ben şimdi biraz kuran okuyaym ve başta badem olmak üzere hepimize dua edliyim :Saruboceq::Saruboceq: canlarım biliyorsunuz sayımız çok fazla ben herkesin adını tek tek hatırlıyamam ben hepiniz adına dua edeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın(aminCanlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar. hihoyyyt Canlarım hepinizin günü güzel geçsin.Ben akşam rüyamda kendi bebeğimi emzirirken gördüm. Hayır olsun inşallah. :Saruboceq: Belki de bebek habercisidir..... Hepinizi öptüm.....kaydirigubbakcemile5
Canım Allah razı olsun süper gitti kahve sabah sabah kendime geldimkaydirigubbakcemile3[/FONT]
[/IMG]
canım iyiki hatırlattın ben şimdi biraz kuran okuyaym ve başta badem olmak üzere hepimize dua edliyim :Saruboceq::Saruboceq: canlarım biliyorsunuz sayımız çok fazla ben herkesin adını tek tek hatırlıyamam ben hepiniz adına dua edeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin
şimdi bana biraz müsade.....
Nevoooooooooooooooooo hamilemisin sen
YAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilemisin
canım inşallah değerler çok güzel çıkar:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin işallah.
btrklc ohhhhhhhh mis gibi koktu gayfelerrr ellerine sağlık çoook güzel olmuşşşşşşş
kızlar ya şu kk daki sorunlar bitmedi gitti gebeliğe zor girdim birsendan seçmelere giriyo ne alakaysaaaaaaaaa ELCHİN cim inşallah test sonuları istediğin gibi çıkar rabbim yüzünü güldürür dualrım sizlerleee
günaydın canım hoşgeldinnna.s.
Günaydın arkadaşlar. hihoyyyt Canlarım hepinizin günü güzel geçsin.Ben akşam rüyamda kendi bebeğimi emzirirken gördüm. Hayır olsun inşallah. :Saruboceq: Belki de bebek habercisidir..... Hepinizi öptüm.....kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin işallah.
canım iyiki hatırlattın ben şimdi biraz kuran okuyaym ve başta badem olmak üzere hepimize dua edliyim :Saruboceq::Saruboceq: canlarım biliyorsunuz sayımız çok fazla ben herkesin adını tek tek hatırlıyamam ben hepiniz adına dua edeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin
şimdi bana biraz müsade.....
sen azerimisin azeri ismi de ELÇİN
Günaydınnnnn güzelimmm. :1hug: Senin de günün güzel geçsin. a.s. Tarihin geçeli 4 gün oluyor bugün. Heyecanlısındır sanırım. :sm_cool: Test yapmayı düşünüyor musun? :dance: İnşallah hamilesindirrrrrrrrrrr :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?