Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım iyiki hatırlattın ben şimdi biraz kuran okuyaym ve başta badem olmak üzere hepimize dua edliyim :Saruboceq::Saruboceq: canlarım biliyorsunuz sayımız çok fazla ben herkesin adını tek tek hatırlıyamam ben hepiniz adına dua edeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin

şimdi bana biraz müsade....
.

Günaydın canım inşallah rüyan hayra çıkar ve tez zamanda rüyanda gördüğün gibi bebişini emzirirsin:1hug:

Canım Allah razı olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eyler inşallah:Saruboceq:

bademim inşallah istediğin çekik gözlü kızına kavuşursun.
a.s.a.s.

kızlar ya şu kk daki sorunlar bitmedi gitti gebeliğe zor girdim birsendan seçmelere giriyo ne alakaysaaaaaaaaa ELCHİN cim inşallah test sonuları istediğin gibi çıkar rabbim yüzünü güldürür dualrım sizlerleee

btrklc ohhhhhhhh mis gibi koktu gayfelerrr ellerine sağlık çoook güzel olmuşşşşşşş

canım sizlerle içmekde ayrıca keyifli.
canlarım şimdi müsade isticem.benim koca bebiş uyandı.benden kahvaltı istiyor.cokacimcoook.dün bizi dışarı kahvaltıya götürmüştü.bugün iyi bir kahvaltı hazırlamazsam canımı okurklava:.şimdilik hoşçakalın.a.s.

canımmm güzel annem benim saollll amin bitanem iyi dileklerin için teşekkür ederimmmm mujukaaaaaaaaaaa:1hug:

Günaydın canımmmmmmm. Senin de günün güzel geçsin inşallah. Allah rüyanı hayra çıkarsın. İnşallah bebeğin haberidir bu. :dance:

günaydın kızlar gününüz güzel geçsin işallah.

Günaydınnnnn güzelimmm. :1hug: Senin de günün güzel geçsin. a.s. Tarihin geçeli 4 gün oluyor bugün. Heyecanlısındır sanırım. :sm_cool: Test yapmayı düşünüyor musun? :dance: İnşallah hamilesindirrrrrrrrrrr :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Canım Allah razı olsun. Allah dualarını , dualarımızı kabul etsin inşallar. Amin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaaaaa nisafidanın günümü geçti çok sevindm canım benimmm inşallah hamiledir hadi bakalım bak bende heyecanlandım hehehe :teytey:

ya kızlar bu site ne güzel bi sitedir sizin gibi kalbi güzel bisürü dostumm oldu şurda hep birbirimiz için duacıyız şu an yazıları okuyoda ağlıyom valla gerçi buara ben herşeye ağlıyom ya neyseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…