Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşim cumartesi günü tekrar tahlil yaptıracak sanırım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır inşallah keçi boynuzu işe yaramıştır nolur dua edin kızlar yaaaa

kızlar eşim cumartesi günü tekrar tahlil yaptıracak sanırım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır inşallah keçi boynuzu işe yaramıştır nolur dua edin kızlar yaaaa

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah bütün değerleri artmıştır bütün emeklerinizin karşılığını alırsınıza.s.

bacııım geldim kimse yok napayım .kendime gelmek için kahve içtim.ama sabahın köründe gidecek kapı bulamadım.kaydirigubbakcemile3.evde içtim.kız smhsmh bi sabah gelsene gayfeyeeeeee

hihoyyyt gelem yawyumm
uzaktan sanal kahve günü yapalım

istanbula giderken inceledim izmiti
herekeye baktım herşey aynı gibiydi sanki -tatlicadiarzu-

Canlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım inşallah sonuçlar beklediğinizden daha güzel çıkar. Emeklerinizin karşılığını alırsınız dilerimmmmmmmmmmm. Şeniz Şeniz :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

.inşallah birsürü kaliteli yumoşları olmuştur arkadaşımızın inşallahhh minicik minicik döllenmiş melekleri olur rabbim yardımcısı olsun inşallahhhh:Saruboceq:

Canım inşallah sonuçlar beklediğinizden daha güzel çıkar. Emeklerinizin karşılığını alırsınız dilerimmmmmmmmmmm. Şeniz Şeniz :Saruboceq: :Saruboceq:

canımmmm saol bitanem inşallah güzel çıkar gerçekten heyecanlıyım yani kötü çıkarsa dünyamız sarsılır helede eşimin offfff rabbim duy sesimizi yardım et bize ve hepimizeeee

canım inşallah değerler çok güzel çıkar:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım yardımcısı olur inşallah tabiki dua ederiz etmez olurmuyuz hiç Allahım tez zamnda kavuşturur meleğini bademimize inşallah:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar. hihoyyyt Canlarım hepinizin günü güzel geçsin. Ben akşam rüyamda kendi bebeğimi emzirirken gördüm. Hayır olsun inşallah. :Saruboceq: Belki de bebek habercisidir..... Hepinizi öptüm.....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…