kızlar eşim cumartesi günü tekrar tahlil yaptıracak sanırım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır inşallah keçi boynuzu işe yaramıştır nolur dua edin kızlar yaaaa
küstüm nevroooo bana günaydın yokmuuu:a015::dilcikar:
bacııım geldim kimse yok napayım .kendime gelmek için kahve içtim.ama sabahın köründe gidecek kapı bulamadım.kaydirigubbakcemile3.evde içtim.kız smhsmh bi sabah gelsene gayfeyeeeeee
Canım ben mesaja cevap yazarken sen yazmışsın. Ben o ana kadar gönderenlerden alıntı yapmıştım. Elbbet var bitanem. Herkeşlere günaydın. Tabiki sana da. :1hug: a.s.
kızlar eşim cumartesi günü tekrar tahlil yaptıracak sanırım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır inşallah keçi boynuzu işe yaramıştır nolur dua edin kızlar yaaaa
Canım inşallah sonuçlar beklediğinizden daha güzel çıkar. Emeklerinizin karşılığını alırsınız dilerimmmmmmmmmmm. Şeniz Şeniz :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım inşallah sonuçlar beklediğinizden daha güzel çıkar. Emeklerinizin karşılığını alırsınız dilerimmmmmmmmmmm. Şeniz Şeniz :Saruboceq: :Saruboceq:
hihoyyyt gelem yawyumm
uzaktan sanal kahve günü yapalım
istanbula giderken inceledim izmiti
herekeye baktım herşey aynı gibiydi sanki -tatlicadiarzu-
Canlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım yardımcısı olur inşallah tabiki dua ederiz etmez olurmuyuz hiç Allahım tez zamnda kavuşturur meleğini bademimize inşallah:Saruboceq:
nevrosky hamilemi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?