Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar bakayomm da çok uykucusunuz.:jeyyar:
bende size bi bakayım dedim.
oooooo herkez uyuyor.:sm_confused:
hadi kızlar sonra görüşürüka.s.

HERKEZE KOCAMANNN GÜNAYDIN...
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM...DÜN PİSİKOLOĞA GİTTİM.SONRA ARKADAŞA GİTTİM ORDAN DA EŞİMLE YEMEĞE ÇIKTIK...BİR TÜRLÜ FIRSAT BULAMADIM....
UMÖARIM HERKEZ İYİDİR....
PİSİKOLOG GÖRÜŞMEM YİNE ÇOK İYİ GEÇTİ....
ARTIK KENDİMİ ÇOK MUTLU HİSSEDİYORUM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Çatlatma iğnemi dün akşam 22:00 de olmuştum.36 saat sonra etki ettiğine göre yarın sabah 10 gibi toplanır yumoşlarım..Sizin dualarınıza ihtiyacım var..:1hug::asigim:

kuzum benimm :teselli::1hug: Allah yardımcın olsun
hadi hayırlısı inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

BEYAZ MELEK çok sevindim canım

BTRKLC - im günaydın kanve içmeyemi kaçıyosun hıhh

Günaydın arkadaşlar iyisinizdir inşallah dün giremedim ne yazıkki sitede hata vardı sabah öğleden sonrada iim çıktı ben bi bakıyım dün neler olmuş:1hug:

29.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 nevrosky
2 _f_a_d_i_k_
3 asi74
4 aymes
5 -badem-
6 sema3455
7 belya
8 civciv1981
9 yabangülüm.
10 hatay1977
11 minos
12 ..ELCHIN..
13 wavy
14 esila@mısra
15 desertrose
16 ROAY
17 nisafidan
18 gaye43
19 SUDENAZ222
20 açeyla
21 BTRKLC
22 duygu2008
23 casper33
24 berfin
25 smhsmh
26 NEŞELİ:))
27 vesta
28 olymposss
29 xvyz
30 asutay
31 benssenb
32 canzi3445
33 heja
34 kkpraa
35 umutsuz09
36 umutlu99
37 Balsurat

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

BEYAZ MELEK çok sevindim canım

BTRKLC - im günaydın kanve içmeyemi kaçıyosun hıhh

bacııım geldim kimse yok napayım .kendime gelmek için kahve içtim.ama sabahın köründe gidecek kapı bulamadım.kaydirigubbakcemile3.evde içtim.kız smhsmh bi sabah gelsene gayfeyeeeeee

günaydın kızlar,nasılsınız ?ben iyiyim çok şükür,2 gündür giremedim,bilgisayrımızın fanı arızalanmış,fan gelince daha sık girerim çünkü eşim fan olmadan bilgisayara girmemi istemiyor dün bir ara kaçak gireyim dedi gördü hemen beni payladı -tatlicadiarzu- yeni fan gelene kadar ara ara uğrayacağım kızlar,güzel bir gün geçirmenizi diliyorum a.s.

kızlar bakayomm da çok uykucusunuz.
bende size bi bakayım dedim.
oooooo herkez uyuyor
hadi kızlar sonra görüşürük

günaydınlar hepinizzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee muccccccccccccccckkkkkkkkk a.s.

kuzum benimm Allah yardımcın olsun
hadi hayırlısı inşallah:ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar.umutlarınız en kısa zamanda inşallah gerçek olur.

Günaydın arkadaşlar iyisinizdir inşallah dün giremedim ne yazıkki sitede hata vardı sabah öğleden sonrada iim çıktı ben bi bakıyım dün neler olmuş

günaydın herkese. gününüzün güzel geçmesini dilerim ..

Herkese günaydiiinnnnnnn

Herkeşlere günaydınnnnnnnnnnnnn. hihoyyyt Gününüz güzel geçsin inşallah canlarımmmmm. :asigim: :dance: :lepi:

Hatay 1977 canım ben biraz geç kaldım ama tebrik ediyorum bitanem Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah ben halaya geç katılıyorum:teytey::dance::dance::dance: ama halay çekmeden olmaz yani

saol aymescim bende iyiyim çok şükür evet sorma ben bu sıralar pek sık giremiyorum yaaa ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…