iyi akşamlar heja .Ben şu an dinlennmedeyim.aralık gibi tup bebeğe başlamayı düşünüyoruz.3yıldır stres, sıkıntı, ilaç tedavisi, bitkisel kürler derken eşim ve ben çok yorulduk.Bu yorulmanın sonucunda gene morfoloji de bi değişiklik olmadıı.işte böyle
Şimdide 2 aylık bi dinlenmeden sonra tupbebek maratonu başlayacak hayırlısıyla (işallah gerek kalmazda )
Hayırlısıyla birgün bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alacağız işallah.
çok sağolun arkadaşlar allah kimseye aratmasın darısı başınıza inşallah....
eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. 3. ayda yaptırdığımız testte sonuçlar düzelmişti... sayı 1 ccde 81 milyon, hareketlilik % 30, morfoloji % 34 çıkmıştı, hareketiş biraz düşük bulunmuştu ama sayıdan kurtarır normal yolla gebelik oluşur bekleyin demişti doktor.....eşime ameliyattan sonraki ilk 3 ay keçiboynuzu yedirmiştim....son bir aydırda keçiboynuzu kürü içiriyordum.... çok faydalı gerçekten....
şükürler olsun allahıma oldu....bende hamileyim......allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin....
Canlarım ben birazdan işyerinden çıkacağım. Akşam geç gelebilirim. Ya da gelip erken kaçabilirim. Beni merak etmeyin. Çalışma var da :1rolleyes::1rolleyes:
:1hug:ŞİRİN ŞEY. Canımsın kolay gelsin,Şeniz kendini fazla yormasırnaşık şey Çok öptüm.kaydirigubbakcemileİNŞALLAH.::lepi:
Benimde bugün 27.gündü :) hadi hayırlsııı bakalımm benim başım 2 gündür ağrıyorr ve dönüyorrBalsurat ım şaka maka benim de 5-6 günüm kaldı. Bugün 26. günüm aslında 4-5 gün diyebilirim. Yani genelde 30-31 gün sürdüğü için.. Gerçi eşimin varikoselli olduğunu öğrendiğimden beri dut yemiş bülbül gibiyim. Artık ona da ağlayamıyorumsenağlama. Öyle tuvalet köşelerinde gizli gizli ağlıyorum, bugün de çok üzdüler beni..
Allah ım herşeyde bir hayır vardır biliyorum, sen hakkımızda hayırlısını ver.
Ben geldimmmmmmmmm.Ne var ne yok kızlar bakalım. Keyifler nasıl? Baya sayfa atlanmış akşamdan beri. Bir bakalım bakalım. :dance:
Fazla kalamayacağım arkadaşlar , çalışma geceye kaldı. Artık akşamları biraz biraz ders çalışıyoruz Kaan'la. Biz de öğrencilik yıllarımıza döndük bir nebze :1rolleyes:
:jeyyar: NİRDEN görüon kızsabırsızzzz ordamsııın görüyorum senii delüüü çık ortaya :roflol:
Güzel arkadaşım, seni ne güzelde anlatmış sen bir meleksin bunu benim gibi birçok arkadaşda biliyor. Sen her şeyin en güzeline layıksın, inşallah Güzel Allahım en kısa zamanda gönlünün istediğini, kalbinden geçen o çok güzel mucizeyi bir an önce nasip eder.Her ne kadar pek görüşemesekde aklımda olduğunu bil, SEVGİLER....
Canımsın adını yazmayı unutmuşum, NEVROSKY'im benim yukarıdaki mesaj sanaydı.
:1hug:ŞİRİN ŞEY. Canımsın kolay gelsin,Şeniz kendini fazla yormasırnaşık şey Çok öptüm.İNŞALLAH. :lepi:
Nevrommm hoşgeldiinnn evettt halaylar çektikkk bir hamişimiz daha çıktııı :teytey::teytey:
Özletme kendiniii akşamlarııı gelmeye çalışşş bu arada iyi çalışmalarr sizee:jeyyar::roflol: :roflol:
merhaba kızlar size çoook güzel bir haberim var
sonunda oldu allahın izniyle mucizem banada geldi
test yaptım ÇİFT ÇİZGİ çıktı hemde kopkoyu......HAMİŞİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH....
:jeyyar: NİRDEN görüon kız
senü senüü... sayfaları okuyodum yine bi hamiş çıkmış maşallah
belinayy tebrikler canımmmmmm :hooray:
kız ballllllllll inşallah sende hamişsindir yawrimm Şeniz
Bu gece çok sakin yine nedense hep benim şansıma böyle oluyo ben ne zaman girsem sessiz ne zaman giremesem çok yoğun oluyo şanssızlığın bu kadarı yani burdada gösteriyo şansım kendinikaydirigubbakcemile3
Canım benim ; ben artık haftanın 4 günü pek erken gelemem. Kaan'a ders çalıştırıyorum. Birisi çalıştırmayınca pek çalışmıyor. şakkıdı SBS var ve riske atamayız. Yemek hazırla , ye , biraz da ders çalıştır diyince geç oluyor haliyle. Ama normalde bu kadar da geç kalmazdım. Biraz da dinlendim yorulunca. mirmirmirmir Fazla enerji harcamamaya bakıyorum. Anladın sen onu. :1rolleyes: yerimseniben :roflol:
nerdenmi gördüm :jeyyar:Bizim topite sayfanın sol alt kısmına bir bak bak kim var kim yok burda gözüküyorrr :roflol::asigim:kuzumm inşallahh :)
canım benim ; ben artık haftanın 4 günü pek erken gelemem. Kaan'a ders çalıştırıyorum. Birisi çalıştırmayınca pek çalışmıyor. şakkıdı sbs var ve riske atamayız. Yemek hazırla , ye , biraz da ders çalıştır diyince geç oluyor haliyle. Ama normalde bu kadar da geç kalmazdım. Biraz da dinlendim yorulunca. Mirmirmirmir fazla enerji harcamamaya bakıyorum. Anladın sen onu. :1rolleyes: Yerimseniben :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?