Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok iyi etmişsin dinlenmekle dediğin gibi umarım gerek kalmaz hamiş olursun olmassanda üzülme sonuçta tedavi olma şansımız var ya oda olmasaydı allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın :Saruboceq:a.s.

Güzel arkadaşım, seni ne güzelde anlatmış sen bir meleksin bunu benim gibi birçok arkadaşda biliyor. Sen her şeyin en güzeline layıksın, inşallah Güzel Allahım en kısa zamanda gönlünün istediğini, kalbinden geçen o çok güzel mucizeyi bir an önce nasip eder.Her ne kadar pek görüşemesekde aklımda olduğunu bil, SEVGİLER....

belinay tekrar tebrikler canım,benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 1.5 ay önce ve 1 haftadır keçi boynuzu kürüne başladık,senin gibi arkadaşlarımızın hamilelik müjdelerini okuyunca umutlanıyoruz,Allah tamamına erdirsin canım :1hug:

Ben geldimmmmmmmmm. Ne var ne yok kızlar bakalım. Keyifler nasıl? Baya sayfa atlanmış akşamdan beri. Bir bakalım bakalım. :dance:

Fazla kalamayacağım arkadaşlar , çalışma geceye kaldı. Artık akşamları biraz biraz ders çalışıyoruz Kaan'la. Biz de öğrencilik yıllarımıza döndük bir nebze :1rolleyes:

Benimde bugün 27.gündü :) hadi hayırlsııı bakalımm benim başım 2 gündür ağrıyorr ve dönüyorr hayır olsun
senağlamaCanım benide ağlatıcaksın bak zaten bu ara duygusalımm Canım inşallahh adet olmayızda bu müjdemizi bize verdirir rabbim inşallah senağlama

Oooooooooo.. Ben yokken halaylar çekilmiş burda :teytey: :hooray:

Güzel oldu bu gerçekten. Çok ihtiyaç vardı. :sm_cool:

Nevrommm hoşgeldiinnn evettt halaylar çektikkk bir hamişimiz daha çıktııı :teytey::teytey:
Özletme kendiniii akşamlarııı gelmeye çalışşş bu arada iyi çalışmalarr sizee:jeyyar::roflol: :roflol:

sabırsızzzz ordamsııın görüyorum senii delüüü çık ortaya :roflol:
:jeyyar: NİRDEN görüon kız
senü senüü... sayfaları okuyodum yine bi hamiş çıkmış maşallah
belinayy tebrikler canımmmmmm :hooray:
kız ballllllllll inşallah sende hamişsindir yawrimm
Şeniz

Canımsın adını yazmayı unutmuşum, NEVROSKY'im benim yukarıdaki mesaj sanaydı.

:1hug:ŞİRİN ŞEY. Canımsın kolay gelsin,Şeniz kendini fazla yormasırnaşık şey Çok öptüm. İNŞALLAH. :lepi:

Canım görüşemiyoruz evet ama iyi olduğunu biliyorum ya artık , çok seviniyorummm. a.s. İnşallah hep mutlu ve huzurlu olursun. Tek eksiğiniz bebek ; o da sizin kapınızı çalar dilerim. Sen beni o kadar çok seviyorsun ki ; kalbinin güzelliğinden , bana öyle güzel bakmandan hep güzel ve iyi görüyosun beni. Sen de benim canımsın. :asigim:

Ben her zaman müsaitim biliyorsun. Ben çıkamıyorum ama sen gel görüşelim canım. :1hug: a.s.

selammmmmmmm herkese herkes maşallah burda.............ya nasıl vakıt buluyosunuz...arkadşlar allah muhabbetınızı artırsnnnnnn tatlı yaramaz bebişler versın sızler bır bıııırr sırayla.inş........ama o zaman böyle gıremezsınız peşınde koşacaksınız ah oh demekten.............ama bunlarr guzellllllllsıkıntılar olacakk.............inş en kısa zamanda dostlarrrrrr böyle olmanızı dılerım.................şaka şka .hem bebişlerınız olsun hemde yıne konuşup nuhabbetler edelım inşşşşşşşşşşş..............
nasılsın nevro iyşleştınmı..........inş daha iyi olmuşsundur ama şimdı ben hastayım ...........hayırlısı haftasonu ols dınlemeyım inş...........kendıne ıyı bak selammmmmmmm ve dua...................

Canım benim ; ben artık haftanın 4 günü pek erken gelemem. Kaan'a ders çalıştırıyorum. Birisi çalıştırmayınca pek çalışmıyor. şakkıdı SBS var ve riske atamayız. Yemek hazırla , ye , biraz da ders çalıştır diyince geç oluyor haliyle. Ama normalde bu kadar da geç kalmazdım. Biraz da dinlendim yorulunca. mirmirmirmir Fazla enerji harcamamaya bakıyorum. Anladın sen onu. :1rolleyes: yerimseniben :roflol:

BELİNAYCIĞIM YENİ GÖRDÜM BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN:dance: ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNMAŞALLAH DİYELİM BİZLEREDE DUA ET!

:jeyyar: NİRDEN görüon kız
senü senüü... sayfaları okuyodum yine bi hamiş çıkmış maşallah
belinayy tebrikler canımmmmmm :hooray:
kız ballllllllll inşallah sende hamişsindir yawrimm
Şeniz

nerdenmi gördüm :jeyyar:Bizim topite sayfanın sol alt kısmına bir bak bak kim var kim yok burda gözüküyorrr :roflol::asigim:kuzumm inşallahh :)

Bu gece çok sakin yine nedense hep benim şansıma böyle oluyo ben ne zaman girsem sessiz ne zaman giremesem çok yoğun oluyo şanssızlığın bu kadarı yani burdada gösteriyo şansım kendinikaydirigubbakcemile3

Canım hakikaten öyle denk geliyor. Kıyamam ben sana. a.s. Gündüz işlerden gelemiyorsun. Akşam da kimsecikler olmayınca isyan ediyorsun haliyle. Taşınma işini hayırlısıyla hallet. Sonra sen de bize kavuşacaksın , biz de sana. Her gece de böyle olmaz di mi ama.. yerimseniben

kaydirigubbakcemile5Canım tabiki çalışan kadınsın sen :)bizim gibi evde boş boş durumuyorsun .Eve geliyorsun haliyle yemek ,iş,bulaşık derkenn pc bakmaya halin kalmıyordurŞeniz
Muhahaha anladım canım hadi bakalımmm iyi çalışmalarr sizee kocişinle dersleri aksatmayın haa anlarsınn :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey

slm canim nasilsin inşallah iyisindir hastaliğin geçmiştir.ne güzel çok yoğunsun ben çalişmiyorum yani iş bulamiyorum bütün gün evde,yada mecburi gezmelerde,beynimde sürekli bebek halbuki bir işim olsa kafam bu derece bebeğe yoğunlaşmaz diye düşünüyorum,bu arada kaan kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…