belinay tebriklerrr :teytey:
benim 7 günüm kaldı hihoyyyt
İnşallah bu ay olmuştur bitanemmmmmmm. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :hooray:
Canım pre seed'i kullandın di mi sen? Ben de bu gece kullanıcam ilk. Nasıl bişi? Rahatsızlık veriyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belinay tebriklerrr :teytey:
benim 7 günüm kaldı hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5Canım tabiki çalışan kadınsın sen :)bizim gibi evde boş boş durumuyorsun .Eve geliyorsun haliyle yemek ,iş,bulaşık derkenn pc bakmaya halin kalmıyordurŞeniz
Muhahaha anladım canım hadi bakalımmm iyi çalışmalarr sizee kocişinle dersleri aksatmayın haa anlarsınn :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
kaan kim yaw senin haberin var mı bal :sm_confused:
slm canim nasilsin inşallah iyisindir hastaliğin geçmiştir.ne güzel çok yoğunsun ben çalişmiyorum yani iş bulamiyorum bütün gün evde,yada mecburi gezmelerde,beynimde sürekli bebek halbuki bir işim olsa kafam bu derece bebeğe yoğunlaşmaz diye düşünüyorum,bu arada kaan kim?
selammmmmmmm herkese herkes maşallah burda.............ya nasıl vakıt buluyosunuz...arkadşlar allah muhabbetınızı artırsnnnnnn tatlı yaramaz bebişler versın sızler bır bıııırr sırayla.inş........ama o zaman böyle gıremezsınız peşınde koşacaksınız ah oh demekten.............ama bunlarr guzellllllllsıkıntılar olacakk.............inş en kısa zamanda dostlarrrrrr böyle olmanızı dılerım.................şaka şka .hem bebişlerınız olsun hemde yıne konuşup nuhabbetler edelım inşşşşşşşşşşş..............
nasılsın nevro iyşleştınmı..........inş daha iyi olmuşsundur ama şimdı ben hastayım ...........hayırlısı haftasonu ols dınlemeyım inş...........kendıne ıyı bak selammmmmmmm ve dua...................
Canım Kaan bizim oğlumuz. Şöyle ki ; eşimin ilk evliliğinden oğlu yani. Annesi hayatta , Allah uzun ömürler versin. Bizim dediysem yanlış anlaşılmasın. Çoğu kişi biliyor bunu ama siz denk gelmediniz sanırım bu konuya. a.s. [/quot
BİRAZ ÖZEL OLDU SANIRIM KUSURA BAKMA,ALLAH SANADA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZEDE...a.s.
Canım Kaan bizim oğlumuz. Şöyle ki ; eşimin ilk evliliğinden oğlu yani. Annesi hayatta , Allah uzun ömürler versin. Bizim dediysem yanlış anlaşılmasın. Çoğu kişi biliyor bunu ama siz denk gelmediniz sanırım bu konuya. a.s.
canım çok sağol kontrol cumartesi günü inş. o gün duyarız kalp atışını ve içimde bir his var nevro bu ay inş. allahın izniyle hamile kalacaksın
selammmmmmmm herkese herkes maşallah burda.............ya nasıl vakıt buluyosunuz...arkadşlar allah muhabbetınızı artırsnnnnnn tatlı yaramaz bebişler versın sızler bır bıııırr sırayla.inş........ama o zaman böyle gıremezsınız peşınde koşacaksınız ah oh demekten.............ama bunlarr guzellllllllsıkıntılar olacakk.............inş en kısa zamanda dostlarrrrrr böyle olmanızı dılerım.................şaka şka .hem bebişlerınız olsun hemde yıne konuşup nuhabbetler edelım inşşşşşşşşşşş..............
nasılsın nevro iyşleştınmı..........inş daha iyi olmuşsundur ama şimdı ben hastayım ...........hayırlısı haftasonu ols dınlemeyım inş...........kendıne ıyı bak selammmmmmmm ve dua...................
hayırlısı olsun canım inşallah sonuçlar düzelmiştir yok ben adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı sanırım yarına kadar adet olurum ne yapalım her şey kısmet demek vakti zamanı daha gelmemiş adet olursam üçüncü günü doktora gidicem aşılamaya başlıyacağız inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür :Saruboceq:
merhaba kızlar size çoook güzel bir haberim var
sonunda oldu allahın izniyle mucizem banada geldi
test yaptım ÇİFT ÇİZGİ çıktı hemde kopkoyu......HAMİŞİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH....
canım ya sen test yapmıştın ben de şimdi hatırladım...acelem vardı hemen yazıp çıktım şimdi girdiğimde okudum
aşılamaya başlıyacakmışsın bence de güzel fikir inşallah canım bu yolla hamiş olursun :Saruboceq:
merhaba kızlar belenaycım tebrik ederim canım allah hayırlı etsin canım buarada bende salı günü kalp atışını duyduk ve keseyi gördük yarın afyonda bi başka dr ye gidicez kontrole hepinizi öptüm
BTKRLC NERDESİN KIZ GELEBİLDİNMİİİ topiğe girebildinmi yanii heheh:roflol::roflol:
canım benim desteğin için sağol evet dediğin gibi küçük bir umudum bile kalmadı kısmet değilmiş umarım bir dahaki aya kısmet olur :Saruboceq: tabi hepimize sizi gerçekten seviyorum Şeniz
Cumartesi günü sen de doktora gidiyorsun demek naren1981 gibi. Sema3455 de kan testini tekrarlayacak Cumartesi. İnşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz. :teytey:
Allah razı olsun. Ne güzel bir histir o. Çok mutlu etti beni. İnşallah Allah kısmet eder canım. :Saruboceq: :1hug:
iyi akşamlar ocereo nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor kalp atışını duymana çok sevindim umarım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin kendine iyi bak Şeniz