• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaydirigubbakcemile5Canım tabiki çalışan kadınsın sen :)bizim gibi evde boş boş durumuyorsun .Eve geliyorsun haliyle yemek ,iş,bulaşık derkenn pc bakmaya halin kalmıyordur:(Şeniz
Muhahaha anladım canım hadi bakalımmm iyi çalışmalarr sizee kocişinle dersleri aksatmayın haa anlarsınn :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey

kaan kim yaw senin haberin var mı bal :sm_confused:

slm canim nasilsin inşallah iyisindir hastaliğin geçmiştir.ne güzel çok yoğunsun ben çalişmiyorum yani iş bulamiyorum bütün gün evde,yada mecburi gezmelerde,beynimde sürekli bebek halbuki bir işim olsa kafam bu derece bebeğe yoğunlaşmaz diye düşünüyorum,bu arada kaan kim?

Canım Kaan bizim oğlumuz. Şöyle ki ; eşimin ilk evliliğinden oğlu yani. Annesi hayatta , Allah uzun ömürler versin. Bizim dediysem yanlış anlaşılmasın. Çoğu kişi biliyor bunu ama siz denk gelmediniz sanırım bu konuya. a.s.

selammmmmmmm herkese herkes maşallah burda.............ya nasıl vakıt buluyosunuz...arkadşlar allah muhabbetınızı artırsnnnnnn tatlı yaramaz bebişler versın sızler bır bıııırr sırayla.inş........ama o zaman böyle gıremezsınız peşınde koşacaksınız ah oh demekten.............ama bunlarr guzellllllllsıkıntılar olacakk.............inş en kısa zamanda dostlarrrrrr böyle olmanızı dılerım.................şaka şka .hem bebişlerınız olsun hemde yıne konuşup nuhabbetler edelım inşşşşşşşşşşş..............
nasılsın nevro iyşleştınmı..........inş daha iyi olmuşsundur ama şimdı ben hastayım ...........hayırlısı haftasonu ols dınlemeyım inş...........kendıne ıyı bak selammmmmmmm ve dua...................

sELAM CANIMM HOŞGElDinnnn...Aminn inşallah ağzına yüreğine sağlık ne güzel şeyler yazıyorsunn maşallahh :( canım sende kaptın şifayı geçmiş olsun allaha emanet oll Şeniz

Canım Kaan bizim oğlumuz. Şöyle ki ; eşimin ilk evliliğinden oğlu yani. Annesi hayatta , Allah uzun ömürler versin. Bizim dediysem yanlış anlaşılmasın. Çoğu kişi biliyor bunu ama siz denk gelmediniz sanırım bu konuya. a.s. [/quot

BİRAZ ÖZEL OLDU SANIRIM KUSURA BAKMA,ALLAH SANADA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZEDE...a.s.

Canım Kaan bizim oğlumuz. Şöyle ki ; eşimin ilk evliliğinden oğlu yani. Annesi hayatta , Allah uzun ömürler versin. Bizim dediysem yanlış anlaşılmasın. Çoğu kişi biliyor bunu ama siz denk gelmediniz sanırım bu konuya. a.s.

anladım canım bu şekilde sahiplenmen ne güzel :1hug:

canım çok sağol kontrol cumartesi günü inş. o gün duyarız kalp atışını ve içimde bir his var nevro bu ay inş. allahın izniyle hamile kalacaksın

Cumartesi günü sen de doktora gidiyorsun demek naren1981 gibi. Sema3455 de kan testini tekrarlayacak Cumartesi. İnşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz. :teytey:

Allah razı olsun. Ne güzel bir histir o. Çok mutlu etti beni. İnşallah Allah kısmet eder canım. :Saruboceq: :1hug:

selammmmmmmm herkese herkes maşallah burda.............ya nasıl vakıt buluyosunuz...arkadşlar allah muhabbetınızı artırsnnnnnn tatlı yaramaz bebişler versın sızler bır bıııırr sırayla.inş........ama o zaman böyle gıremezsınız peşınde koşacaksınız ah oh demekten.............ama bunlarr guzellllllllsıkıntılar olacakk.............inş en kısa zamanda dostlarrrrrr böyle olmanızı dılerım.................şaka şka .hem bebişlerınız olsun hemde yıne konuşup nuhabbetler edelım inşşşşşşşşşşş..............
nasılsın nevro iyşleştınmı..........inş daha iyi olmuşsundur ama şimdı ben hastayım ...........hayırlısı haftasonu ols dınlemeyım inş...........kendıne ıyı bak selammmmmmmm ve dua...................

Selamlar bitanemmmmmmm. a.s. Valla bu aralar ben de bulamayacak gibiyim o vakti. Ama elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum. Bebişler olunca bilgisayar yüzünü bile unutabiliriz gerçekten. kaydirigubbakcemile3

Ben çok şükür iyileştim canım. Ama sana üzüldüm. Sen rahatsızlanmışsın. Geçmiş olsun bitanem. Allah acil şifa versin. a.s.

nevrocum pre-seed i nereden aldin?amazon yabanci sitedenmi?eğer oradansa güvenli sitemi?

hayırlısı olsun canım inşallah sonuçlar düzelmiştir yok ben adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı sanırım yarına kadar adet olurum ne yapalım her şey kısmet demek vakti zamanı daha gelmemiş adet olursam üçüncü günü doktora gidicem aşılamaya başlıyacağız inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür :Saruboceq:

canım ya sen test yapmıştın ben de şimdi hatırladım...acelem vardı hemen yazıp çıktım şimdi girdiğimde okudum

aşılamaya başlıyacakmışsın bence de güzel fikir inşallah canım bu yolla hamiş olursun :Saruboceq:

merhaba kızlar belenaycım tebrik ederim canım allah hayırlı etsin canım buarada bende salı günü kalp atışını duyduk ve keseyi gördük yarın afyonda bi başka dr ye gidicez kontrole hepinizi öptüm

merhaba kızlar size çoook güzel bir haberim var

sonunda oldu allahın izniyle mucizem banada geldi

test yaptım ÇİFT ÇİZGİ çıktı hemde kopkoyu......HAMİŞİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM

ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH....

Canımmmmmm , belinaycımmmmmmm seni çoooooook çooooooook tebrik ediyorum. :teytey: :hooray: Bütün mesajları okudum. Yazacaklarımı yazdım. Seni en sona sakladım. Güzel haberin hepimizi çok mutlu etti. ben geç girdiğimden geç haberdar olabildim. Yarın sabah test yapmanı beklerken büyük bir sürpriz oldu. Eşini de tebrik ediyorum canım. Allahım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder. Herşey yolunda gider ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin dilerim. Şeniz :Saruboceq: İlk geldiğin gün aklıma geliyor. Listeye girmek istiyordun ben de değerleriniz güzel diyordum , tez zamanda sen hamiş kalırsın diyordum. Sanırım 3 siklus geçti o günden bugüne. Ama sen de bizim için büyük bir umut oldun. Varikosel ameliyatından önce değerler çok düşüktü ve sonrasında çok güzel yükseldi. Hem de 3. ayında. Bu zamana kadar olmaması da vakti zamanının gelmeyişindendir. Varikosel ameliyatı olan arkadaşlar için güzel bir haber bu bitanem. İnşallah onlar da senin yaşadığın bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarlar. :Saruboceq: Allaha emanet olun.. Tekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrrr. :hooray: :hooray: :hooray:

evileyebeadfurnace5zv0.jpg

canım ya sen test yapmıştın ben de şimdi hatırladım...acelem vardı hemen yazıp çıktım şimdi girdiğimde okudum

aşılamaya başlıyacakmışsın bence de güzel fikir inşallah canım bu yolla hamiş olursun :Saruboceq:

evet canım kısmet olursa aşılamaya başlıyıcaz umarım aşılamadan sonuç alırız iyi temennilern için sağol umarım hepimiz hamiş kalırız :Saruboceq:

belinaycım tebrik ederim .:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba kızlar belenaycım tebrik ederim canım allah hayırlı etsin canım buarada bende salı günü kalp atışını duyduk ve keseyi gördük yarın afyonda bi başka dr ye gidicez kontrole hepinizi öptüm

iyi akşamlar ocereo nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor kalp atışını duymana çok sevindim umarım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin kendine iyi bak Şeniz

BTKRLC NERDESİN KIZ GELEBİLDİNMİİİ topiğe girebildinmi yanii heheh:roflol::roflol:

bacımmm girebildim ama eşim uykunda kalktı .o sıra yemek hazırmı diye homurdandı[/COLO:mymeka:.canımın içi siteye dönemedim..hani derler ya merak kediyi öldürür.herşeyi merak edip kurcalamamk lazımmış be bacıım.a.sR]

canım benim desteğin için sağol evet dediğin gibi küçük bir umudum bile kalmadı kısmet değilmiş umarım bir dahaki aya kısmet olur :Saruboceq: tabi hepimize sizi gerçekten seviyorum Şeniz

hejam canım sabrımıızn meyvesini alcaz arkadaşım.nickinin anlamı müjde değilmi müjdenin vercen en kısa zamandaa.s.

Cumartesi günü sen de doktora gidiyorsun demek naren1981 gibi. Sema3455 de kan testini tekrarlayacak Cumartesi. İnşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz. :teytey:

Allah razı olsun. Ne güzel bir histir o. Çok mutlu etti beni. İnşallah Allah kısmet eder canım. :Saruboceq: :1hug:

canım ya desene cumartesi önemli bir gün inşallah arkadaşların hepsi güzel sonuçlarla döneler ve onlar için çektiğimiz halayları yeniden çekeriz...

iyi akşamlar ocereo nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor kalp atışını duymana çok sevindim umarım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin kendine iyi bak Şeniz

teşekkürler canım allahım buradaki bütün arkadaşlarla beraber bütün isteyen kullarına nasipeder inşallah benim hamilelik biraz zorlu geçiyo bulantım oluyo çok fazla ama inanın bunların hepsine razıyım allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip eder dualarım hep sizlerle

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
przyjacieletc0.gif

1-^^sabirsiz^^
2-el-muallim
3-sudenaz222
4-gamze2007
5-benssenb
6-sema3455 - HAMİLEEEEEEE - 20.10.2008 :hooray: :nazar:

Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler.

Back