- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimin ameliyattan önceki değerleri
1ccde 8 milyon
ileri hareket %10
morfoloji % 5
belinay tebriklerrr :teytey:
benim 7 günüm kaldı hihoyyyt
eşimin ameliyattan önceki değerleri
1ccde 8 milyon
ileri hareket %10
morfoloji % 5
:dance::dance:Dıptısımm hadi bakalım heheh :) bebiş gelir inşallah bu ayy senınde halayını çekicezz:teytey:
Benimde 5 gün kaldıı:jeyyar:
maşallah canım ameliyattan sonra çok güzel artmış değerler :hooray: benim eşim de temmuz da olmuştu 3 ayımızı doldurduk bizim sayıda 2 milyondu senin bu haberlerini okuyunca içime bir umut doğdu hihoyyyt benim eşimin ve bütün arkadaşların eşlerinin değerleri de inşallah kısa zaman da düzelir :Saruboceq:
inşallah sizinde değerler artmıştır ne zaman test yapıcaksınız a.s.
canım şu sıralar düşünüyoruz ama eşim işlerinden dolayı yaptıramıyor.müsait bir zaman yakaladığın da hemen yaptıracağız.bugün aslında çok erken eve gelmişti ama malum pehriz olayı denk gelmedi (3 günü doldurmamıştık )hayırlısı olsun inşallah düzelmiştir.
sonucu çok merak ediyorum allah cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
canım ya sen de adet olmuşsun hayırlısı olsun demekki zamanı daha gelmemiş inşallah başak zaman da :CüvCüv: olur.
Bu gece çok sakin yine nedense hep benim şansıma böyle oluyo ben ne zaman girsem sessiz ne zaman giremesem çok yoğun oluyo şanssızlığın bu kadarı yani burdada gösteriyo şansım kendinikaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar aymescim ben burdayım canım eşim maç izlemeye gitti bende hemen koştum buraya ya herşeyi şansa yorma umarım şansın herzaman açık olur :1hug:
İyi akşamlar canım inşallah hepimizin şansı hep açık olur bazen şans çok gerekli oluyo. Benimkide sabırsızlıkla kurtlar vadisini bekliyo bende fırsattan istifade bi açıyım dedim süper bi hamiş haberiyle karşılaştım Allah bizede tez zamanda nasip eder inşallah[/B:Saruboceq:]
Arkadaşlar meraba uzun bi zaman siteye giremedim.iş nedeniyle şehir dışındaydım.Bugun geldim gelir gelmez giridim siteye.
Hamiş haberlerini görünce çok mutlu oldum.tebrik ederim arkadaşlar.
Kızlar darısı bizlere en yakın zamanda işallah
ben çıkıyorum,yarın erkenden hastanede olmamız gerekiyor,yol uzun malum..arkadaşlar dua edin de yumoşlarım iyi durumda olsun..Öpüyorum hepinizi.iyi geceler:1hug:
:dance::dance:Dıptısımm hadi bakalım heheh :) bebiş gelir inşallah bu ayy senınde halayını çekicezz:teytey:
Benimde 5 gün kaldıı:jeyyar:
iyi akşamlar roay hoş gelmişsin canım evet canım hamiş haberleri bizi çok mutlu ediyor umudumuz artıkça artıyor sen neler yapıyorsun a.s.