yaklaşık 4 ay oldu canım.24 haziranda ameliyat oldu.düşebiliyormuş evet ama bizim hiç kalmadı.dr da öyle deyince ne düşüneceğimi şaşırdım en iyisi yaza kadar bişey düşünmiyim yoruldum.
bu arada ateş şaşmadıu yine nevrocum bi sonraki tarihim 17 kasım
Canım benim günaydın öncelikle benimde aynı şey başıma geldi yazmıştım belki görmüşsündür şimdi sen yazınca tekrar söylemek istedim eşimin sperm sayısı 4 milyon ileri hızlısıda %8 di ocakda varikosel ameliyatı oldu eylül başında test yaptırdık gördüklerim karşısında şok olmuştum ileri hızlısı %0 olmuştu koca bi sıfır hareketsizde %95 okadar yıkıldımki anlatamam seni çok iyi anlıyorum oyüzden ameliyatın hiçbir yararı olmamış bize boşuna okadar uğraş verdik eşim okadar acı çekti .
Bu kadar emek veripte karşılığını almamak çok acı. Ama inşallah bundan sonra artar değerler diye dua ediyorum sürekli 3 ay sonra test yapıcaz tekrar bu sonuçları bidaha görmek istemiyorum inşallah herşey yoluna girer ve her ikimizinde değerleri artar canım:çok üzgünüm:
Günaydınnn kızlarrrr herkeze hayırlı cumalarr.Rabbim bu mübarek günde açılan ellerin dularını geri çevirmesin inşallahh.Nevrom hala gelmediiişleri yoğum galiba
kızlar bişey sorucam bu yüz ifadeleri bende çıkmıyo neden ayarlarıyla mı oynadım acaba daha önce çıkıyo du da............
Nevrosky canım hoşgeldin hayırlı cumalar nasılsın bitanem akşamda yoktun toparlanabildinmi biraz, herkesin girer girmez gözü seni arıyor özletiyosun bu aralar kendiniŞeniz
ağrı mı? ben yaptırmadım cevabımla seni yanıtmıyayım, yapan arkadaşlar yazarlar sonra canım
akdas canım inşallah güzel sonuç alırsın ve senin hamiş haberinide duyarız :CüvCüv:a.s.
hemşehrim benim ne yapalım olmadı .kasım ayına kaldı hayaller ben inanıyorum bu sebebsiz ayrılık bitecek hepimiz için.sebebi bu yumurcaklar zorlucak belli oldu şimdiden.bu arada kocaelinin nersinden canımın içi.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?