- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
Cumartesi mikroenjeskiyon tedavim başlıyor..sakinliğimi korumak için pasiflora mı alsam acaba:1rolleyes:
badem tedavin hayırlı olsun canım.inşallah bebişlr bizlere sım sıkı tutunur canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi mikroenjeskiyon tedavim başlıyor..sakinliğimi korumak için pasiflora mı alsam acaba:1rolleyes:
günaydın kızlaaaaaaar
BTLKLC VE AYMES teşekkürler iyi dilekleriniz için.
dün çatlatma iğnemi oldum. cumartesi toplanacak yumurtalar. aslında alınacak demeliyim
çünkü sağda yumurta gelişmemiş sol da da hep 6 tane saydı dr. moralim bozuldu kızlar
yaaaaa.:1no2: bilmiyorum 6 tane yetermi ki.....
NEROOOOOOOOOM canım geçmiş olsun. iyiyleş bir an önce özledik seni. (tabi ben gündüz okulda olunca giremiyorum nete. )
gunaydin akdas
canim insallah tedavin sonuc verir sende hamisler listesine girersin
6 tane yumurta bence iyi bi sayi sakin dusunup bos yere germe kendini
hakkinda hayirlisi olsun canima.s.
günaydın kızlaaaaaaar
dün çatlatma iğnemi oldum. cumartesi toplanacak yumurtalar. aslında alınacak demeliyim
çünkü sağda yumurta gelişmemiş sol da da hep 6 tane saydı dr. moralim bozuldu kızlar
NEROOOOOOOOOM canım geçmiş olsun. iyiyleş bir an önce özledik seni. (tabi ben gündüz okulda olunca giremiyorum nete. )
sağol canım ya. gerçi daha toplanmadan bilmiyorum ama.en azından büyüklüklükleri
birbirine yakın ve orantılı.çok heyecanlıyım çoooooooooooooooooook
BADEM in pasiflorasından bana da lazım galiba :1rolleyes:
Kendini üzme şeker bendende 7 yumurta toplanmıştı önemli olan yumurtanın sayısından cok kaliteli yumurta sayısı. Zaten maksimum 3 embriyo transfer edilebiliyor. Kafan rahat olsun. Herşey yoluna girer.
Çok teşekkür ediyorum.ama biliyosun işte insan telaşlanıyor. toplama işlemi sonrası çok
ağrı oluyor mu canım ?
hepinize hayırlı cumalar canlarım....ben sabah test yaptım dayanamadım..her zamanki gibi negatif...
günaydın kızlaaaaaaar
hepinize hayırlı cumalar canlarım....ben sabah test yaptım dayanamadım..her zamanki gibi negatif...
gunaydin kizlar hayirli cumalar