Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balcım ne yaptın ya senağlamasenağlamasenağlama
ben yaprak dökümü izleyemedim ama balsurattın yazısı senağlamasenağlama
birdaha böyle şeyler düşünme sakın klava: yazık değilmi sana niye kendine çile veriyorsun bizde aynı şeyleri veya benzerlerini yaşıyoruz...
ne olur bir daha böyle düşünme canım :1hug:
selam kizlarrrrrrr ya balimmm neler yazmisin sen cok neseli birisin böyle uzgun olmak sana hic yakismiyor alisik degilizzz...
veeeee asıl önemli olan konuya gelelim ...bugün testi yaptırdı eşim binbir suratla...sonucu yarın alıcam ve dr a göstericem..ben tüp bebek bölümüne tedaviye başlamıştım ve benden bütün tetkikleri istemişlerdi ona göre bir yol izliycekti dr...yani rahim filmi, hormon testi ve sperm testini yarın göstericem bakalım ne diycek...artık normal yolla olurmu yoksa aşılamamı der bilmiyorum...ne olur bana dua edin arkadaşlar...yarın öğlen size haber veririm inşallah...
ball özel mesaj bölümünü açtım gelen giden yok :mymeka:
balllll ne ağlatıyon herkesi :mymeka:
benide ağlattın.... okadar güzel yazmışsın ki.. :çok üzgünüm:
dilerim en kısa zamanda bebelerin olur üçer beşer.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ve burdan imdaaaaaattttttttt die haykırışlarını duyarız ( 3 çocuk :)) laelaelaelaelae :dance: :sm_cool: hihoyyyt
kızlar günaydın.....bugün yine ilk ben geldimmmmmmmmmmmm..
kontrolüm var bugün. sağ yumurtalığımı görecekler mi merak ediyorum bu yüzden korkuyorum.
kızlar sonra işe gidiyorum net yok yazdıklarınızı okuyorum ama bana hiç cevap gelmiyooooo çok duygusal yaptı bu gonalf f beni yaaa
kızlar günaydın.....bugün yine ilk ben geldimmmmmmmmmmmm..
kontrolüm var bugün. sağ yumurtalığımı görecekler mi merak ediyorum bu yüzden korkuyorum.
kızlar sonra işe gidiyorum net yok yazdıklarınızı okuyorum ama bana hiç cevap gelmiyooooo çok duygusal yaptı bu gonalf f beni yaaa