Canım benim valla dün göremediğimden yeni görüyorum. :roflol:
Bence adam haklı adını bilmiyorsun. Bir de öle bişi söledinki adama "nevrosky". Yani adam senin için endişelenmiştir. :roflol: Bişiye de benzemiyor. İnsan mı diye de sormak durumunda bırakıyorsun adamı. :roflol:
Daha ilçeyi de bilmiyorsun güzelim. lülülülülülü Ben sana özelden atayım bari de bil en iyisi. Hani bir gün yolun düşerse en azından uğrarsın. Kociş direkt olarak gelmene izin vermiyorsa da bu şekilde görüşebiliriz :1hug: kaydirigubbakcemile5 :asigim:
haklisin fatmacim takmiyorum memnunum ben kocisimden onu cok seviyorum oda beni cok seviyor o yuzden oluyor allah basimdan eksik etmesin onu o benim bitanem nazar degmesin masaallah
kızlar inanılmaz mutluyum :sm_cool:
bugün ben yokum aranızda :jeyyar:
bugün ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı :teytey:
hatta ilk çizgi diğerinden daha koyu bakın :lepi:
yaşasın preseed de almıştım boşa gitmeyecek :smiley-cool::roflol:
kızlar valla bu pozitiflikle başaramayacağım hiç bişey yok...insan açınca morali bozuk dahi olsa hemen düzeliyor..herkesin kalbi bir atıyor,adet olmuş arkadaş kendi üzülüyor ama diğer adet olana destek oluyor.ne güzel iyiki varsınız.iyiki buraya girmişim...yoksa hiç kimse destek olmuyor sizde olmazsanız...hep bi ümitsizlik olurdu içimde.ama artık yok, bunu hep beraber başaracağız..hepimizde allahın izniyle dünyanın en güzel duygusu olan annelik duygusunu tadacaz...allah cümlemizin yardımcısı olsun...nevroşcum işallah tez zamanda iyileşirsin sende.göremeyince üzülüyor insan..
Canım benim bu güzel sözlere yürekten Aminnn diyorumm.Evet canım bende aynı şekilde bu topik bana umut oluyorr ...mucizeler gerçekleşiyor doğal yoldann .Ve umudum git gide dahada çok artıyor yükseliyorr .Rabbim herkeze en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah .
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Canım inşallah akşam öyle olmazsın tekrar.Bende akşamları olunca kötü oluyorum vücudumuz yorgun düşüyor ve istirahata geçiyor ya o yüzden daha fazla hissediyoruz.:çok üzgünüm:Benim vücuta ağrım yok ama çok öksürüyorummalum yazamıcam şimdi ciğerlerimin acıdığını hissediyorumm :a015:
Devam et sen bakalım :mymeka:
niya güzelim dedikya hamile kalmam da bu sitenin yani sizlerin büyük etkisi var diye.Allah razı olsun hepinşzden.Allah en kısa zamanda sizede yaşatsın bunu gönülden istiyorum.eşim sadece hamile kalmadan önce aşkım bütün özellerimizi mi anlatıyorsun diye dalga geçiyordu.şimdide başarının sırrını anlatıyormusun diye soruyor.hamile olduğumu öğrenmeden önce bir gece ben k.k daydım .bende bakacağım dedi.bende pembe köşeyi gösterince onunda morali düzeldi.çünkü azosperm olan arkadaşlar bile doğal yoldan hamile kaldı.yani sizlere çok şey borçluyuz.eşimde size minnetar.iyiki vasınız iyiki sizlerle tanıştım.
canım valla ben herzaman soyluyorum.bır ev hanımının :ay ben cok sıkılıyorum evde demeye vaktı olmamalı.mutlaka yapacak bır seyler vardır.ben meselasabah kalkıyorum on gıbı.kahvaltı ev ısı supur sıl derken oglen oluyor.genelde hergun evı temızlerım.haftada bırde dıpten koseden sılerım.ogle namazımı kılar bıraz kıtap okurum.belkı duymusunuzdur rısale okuyorum ben.ayda bır kıtap bıtırıyorum.eger vaktım yıne varsa cevsende okuyorum arada.agır bır yemek yapıcaksam(ıclı kofte dolma lahmacun gıbı)on hazırlıkları yaparım.kolay yemekse bıraz asagı ınerım kayınvalıdemlere.onunla otururum bıraz.eger benlık bır ıs varsa yaparım.sonra cıkarım yukarı.yemegımı hazırlarım ve esımı beklerım.tabı mutlaka kıyafetımı degıstırırım.parfum makyaj vs.yaparım.yemek yerız.bazen dısarı cıkarız.carsıya veya ev oturmasına.otururuz beraber.meyve falan cıkarırım.on ıkı gıbı yatarız.benım esım su gune kadar hıc kahveye gıtmedı.dısarıda pek cıkmaz.hep evdedır..eger bu ıslerın hıc bırı o gun yapılmayacaksa pazara gıderım sırf gezmek ıcın.yada anneme gıderım..ev oturmasına gıderım.ızmıte gıderım carsıya gezmek ıcın..ooooo daha bır suru ıs bızı beklıyor.kımının canının sıkılmasına nasıl vaktı var anlamam.ben bos vakıt bulamıyorum bıle.he bırde cuzum var 15 gunde bır cuz onu okuyorum.abdest namaz derken ıste bıttı.bunların arasında bırde mısafır sgırlarım..cok yazdım yahu hakkınızı helal edın kızlar..:bbo:slm kızlar,grip olan arkadaşlarım tekrar geçmiş olsun,Allah şifa versin bir an önce ve biz grip olmayanlarıda korusun.
merak ediyorum özellikle evde oturan çalışmayan arkadaşlar bir gününüz nasıl geçiyor ben yıllardır okuldu,işdi derken seneler hep bir koşuşturmayla geçti,12 yıllık çalışma hayatım var yani üniversitede okurken bile çalıştım şimdi ise 1,5 aydır malesef evdeyim,krizi görmek istemeyen bazıları için ben bir örneğim çünkü çalıştığım iş yeri krizden etkilenerek kepenkleri kapattı ve üstelik çalıştığım yer 35 yıllık bir firmaydı,şu anda çocuğumda olmadığı için fazla işim olmuyor evde ve televizyonlar iyice kötüleşmiş,yalnızca seyrettiğim Derya Baykal'ın programı var çünkü diğerleri bomboş ve bana hiç bir şey vermiyor,artık çalışmaktandan da yoruldum bir süre dinleneceğim inşallah bu süre içinde çocuk sahibi olurum en azından evdeyken çocuğumla daha iyi ilgilenirim,daha önce söylemiştim takı kursuna başladığımı ,haftaya başlıyor ama 1 gün ve daha önce çocuk esirgeme yurduna gidip gönüllü anne olma isteğimide söylemiştim ama bunu biraz erteledim bir takım sebeblerden dolayı,ay çok şey yazdım umarım sıkılmadınız okurken,bunları yazma sebebim burada yalnızca erkek infertilitesini paylaşmadığımız bununla irlikte hayatımızla ilgili önemli önemsiz şeyleri de paylaştığımız içindir ve sizlerin gerçekten bir gününüzü nasıl geçirdiğinizi bilmek istememle ilgilidir,zaman ayırıp yazdıklarımı okuduğunuz içinde teşekkür ederim.
kızlar valla bu pozitiflikle başaramayacağım hiç bişey yok...insan açınca morali bozuk dahi olsa hemen düzeliyor..herkesin kalbi bir atıyor,adet olmuş arkadaş kendi üzülüyor ama diğer adet olana destek oluyor.ne güzel iyiki varsınız.iyiki buraya girmişim...yoksa hiç kimse destek olmuyor sizde olmazsanız...hep bi ümitsizlik olurdu içimde.ama artık yok, bunu hep beraber başaracağız..hepimizde allahın izniyle dünyanın en güzel duygusu olan annelik duygusunu tadacaz...allah cümlemizin yardımcısı olsun...nevroşcum işallah tez zamanda iyileşirsin sende.göremeyince üzülüyor insan..
canım valla ben herzaman soyluyorum.bır ev hanımının :ay ben cok sıkılıyorum evde demeye vaktı olmamalı.mutlaka yapacak bır seyler vardır.ben meselasabah kalkıyorum on gıbı.kahvaltı ev ısı supur sıl derken oglen oluyor.genelde hergun evı temızlerım.haftada bırde dıpten koseden sılerım.ogle namazımı kılar bıraz kıtap okurum.belkı duymusunuzdur rısale okuyorum ben.ayda bır kıtap bıtırıyorum.eger vaktım yıne varsa cevsende okuyorum arada.agır bır yemek yapıcaksam(ıclı kofte dolma lahmacun gıbı)on hazırlıkları yaparım.kolay yemekse bıraz asagı ınerım kayınvalıdemlere.onunla otururum bıraz.eger benlık bır ıs varsa yaparım.sonra cıkarım yukarı.yemegımı hazırlarım ve esımı beklerım.tabı mutlaka kıyafetımı degıstırırım.parfum makyaj vs.yaparım.yemek yerız.bazen dısarı cıkarız.carsıya veya ev oturmasına.otururuz beraber.meyve falan cıkarırım.on ıkı gıbı yatarız.benım esım su gune kadar hıc kahveye gıtmedı.dısarıda pek cıkmaz.hep evdedır..eger bu ıslerın hıc bırı o gun yapılmayacaksa pazara gıderım sırf gezmek ıcın.yada anneme gıderım..ev oturmasına gıderım.ızmıte gıderım carsıya gezmek ıcın..ooooo daha bır suru ıs bızı beklıyor.kımının canının sıkılmasına nasıl vaktı var anlamam.ben bos vakıt bulamıyorum bıle.he bırde cuzum var 15 gunde bır cuz onu okuyorum.abdest namaz derken ıste bıttı.bunların arasında bırde mısafır sgırlarım..cok yazdım yahu hakkınızı helal edın kızlar..:bbo:
ya kizlar bu evlilik takvimi nasil yapiyorduk bulamadim
arkadaşlar listenize benide eklermisiniz.15 aylık evliyim.eşim 9 eylülde varikosel ameliyatı oldu.sperm sayımız 160,000 hareketli sperm sayısı %1 hareketsiz %99.adet tarihim 20 ekim.
canım geçmiş olsun.bizde bu sabah çığlıkla uyandık.bir arı sabahın 6,30 oğlumu ensesinden iki yerden ısırmış.çooook korktum başıan yakın çünkü allah korusun.ondan sonra sinirlrim bozuldu ağladım.şükretmeyi öğren.allahım ona bir şey olmasın acısını bana göstermesin.:Saruboceq:
Canım benim bu güzel sözlere yürekten Aminnn diyorumm.Evet canım bende aynı şekilde bu topik bana umut oluyorr ...mucizeler gerçekleşiyor doğal yoldann .Ve umudum git gide dahada çok artıyor yükseliyorr .Rabbim herkeze en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah .
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Canım sen , xvyz ve fatıma zehra sormuş bunu. Ben daha önce anlatmıştım bir linkte ama onu silmişler. Buraya birazdan anlatımını koyacağım.
canım cevabın için teşekkür ederim,evde olmak için biraz acemiyim ya o yüzden merak ettim ve şu an çoğu arkadaşım çalışıyor,Allahtan ki bu site var yoksa depresyona girerdim herhalde,annem ve gelinimizde çalışıyor,oturduğum apartman kalabalık değil,çoğu çalışıyor zaten,bende sanırım zamanla uğraşacak bir şeyler bulurum,kitap okuyorum ,gün aşırı koşu bandımla 45 dk. yürüyorum,mutfakta bazen kek ,börek ,çörek yapıyorum,şu kursum başladığında sanırım zamanım kalmayacak a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?