iyim bende nevrocuğu bekledim ama gelmioo çok hasta sanursam yada uyuya kaldı :1rolleyes:
sen napıon bu saatte ben ikram yapıom yarına misafirim varda mirmirmirmir
sen iste balım vermez miyim :1hug:Nevrom gelemedi bugünhastaydı dinlnemiştir iyice uykusunuda alsın :)Yarın bomba gibi burda olucak inşallah.kaydirigubbakcemile5
:asigim:Bende dolaşıyorum :)sitede ..oyun oynuyorumm arada :)İkramm cokacimcoookTarifini müsait olunca atarsın bana özelden :lepi:Kolay gelsin canım ellerine sağlık kokusu buraya geliyorrr :CüvCüv:
iyi geceler kızlar inşallah iyisinizdir ya benim için geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun yüce mevlam size önce sağlık sonra bebek versin :Saruboceq:
sen iste balım vermez miyim :1hug:
ama sanırım yanlış anladın ikram pasta adı deil burda pasta böreğe ikram yapmak deniyor kaydirigubbakcemile3
canın mı çekti ah kıyamam kuzumaa cokacimcoook :1rolleyes:
:dilcikar: laelaelaelaelae laelaelaelaelaeİkram hazırlıyorum deseydin ya şuna hahaha:roflol::roflol:İkram yapıyom deyince dedim tarifide var sırnaşık şeysırnaşık şeyÇokta severim canımm çekti :CüvCüv:hamişim ya :) dermişim kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar uykum kaçtı nasılsınız
ee güzel hatunsun bellikiBugün Tlf.ma sapuk dadandı bilinmeyen numaradan .Açtım]:1shok::1shok:Baktım müzik dinletiyorlarr kapadımÇok üzgünüm çoook
Delümüdür nedir 9 defa aradı müzik dinletiyor bana arabeks fantezi müzik di :roflol::roflol::roflol:Eşime anlatınca sinirinden kudurdu kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: laelaelaelaelae laelaelaelaelae
benim bugünlerde yumurtlama günüm biraz çalışabildik yarında nöbetim var inşallah tutar bu sefer
kızlar ben yatıyorum ball öptüm seni
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versinn inşallah bu ay müjdeli haberler verirsin bizlere:Saruboceq:
:jeyyar::jeyyar:Benimde yumrutlama günlerimdii bu ara
topiğe hangi saatler arası giriyosunuz genelde yarın nöbette girerim inşallah ne kadar zamandır bebek istiyosunuz ben tam 3 yıldır bekliyorum:ecrin_bebek:
Canım hemen hemen günün her saatii bütün arkadaşlar burda olmaya çalışıyoruzz biz her zaman burdayız :)yerimseniben
:CüvCüv:Bende 20 aydır bekliyorumm :):CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?