hepınıze iyi aksamlar,arkadaslar.
sanırım bu topicten ayrılmanın zamanı geldi.
insallah hepiniz biran önce hamile kalırsınız.:Saruboceq:
nevrosky listeden ismimi cıkartırsan cok sevınırım.:a015:
Canım çok sorun yaşayan var maalesef. Ben de dün bir ara yaşadım. Hele Cuma gecesi çok yaşamıştım. Nasılsın güzelim? Ben grip oldum. :a015:
slm kızlar nasılsınız misafirim vardı gelemedim,ayrıca internet çok yavaş zaten 2-3 gündür kk'ne giremiyorum.NEVROCUM kppra dan haber yokmu kayıplaramı karıştı?
canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın ben iyiyim valla iğneyi yaptığım gündendir çalışıyoruz yani dört gün oldubakalım inşallah olumlu sonuç alırız a.s.
ahanda bende geldim
bu yumurtayı inatla çatlatıcam bende sositososito
nevo geçmiş olsun hastalık bitince aşı yaptır bende yaptırcam inşallah hihoyyyt
Sağol bitanem. İyi olmaya çalışıyorum. Grip olmuşum. Sen iyisin inşallah?
Valla canım ara ara büyük büyük yazarak burdan ona sesleniyorum. Ancak ulaşamadım. Ziyaretçi ve özel mesajları da kapalı. En son doktor istirahat vermişti. Değerine sonra bakılacaktı sanırım. Bir daha gelmedi. Aslında hergün giriyor , profilinden görüyorum ama yazmadan çıkıyor. Buraya değil başka topiğe yazsa yine bilgi alırız da hiçbir yere yazmıyor. İnşallah iyidir. Bebişi de onunladır. :Saruboceq: :CüvCüv:
mrba kızlar benide aranıza alırmısınıza.s.
Hoşgeldin güzelim. Sorun nedir sizde? a.s.
benimde eşimde sperm problemi var
kızlar bana biraz ümit
Canım nasıl bir sorun mesela? Sayı mı , hareket mi , morfoloji mi , iltihap mı? Spermiogram sonucu varsa yazarmısın. Bakalım değerlerine. Kullandığını zilaç veya kür varsa eşinle ilgili onu da yaz. Doğal yoldan mı deniyorsunuz , tedavi görüyormusunuz onu da bildirmen lazım. Veya daha önce tedavi oldunuz mu? Ayrıca muhtemel adet tarihin nedir? Gelecek ayki yani. İnşallah gelmez tabi. Bunları cevaplarsan listemize sağlıklı bir şekilde ekleriz seni. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?