selam kızlar lütfen bana yardımcı olun .......
biz tüp bebeğe karar verdik çünkü benim yumurtalıklarım ilaca cevap vermedi iğneye başlıycaz oda uzun ve maddi açıdanda yüksek dolayısı ile tüp istiyorum ama henüz bilgim yok lütfen bana tüp bebek merkezi tavsiyesinde bulunun
selam kızlar lütfen bana yardımcı olun .......
biz tüp bebeğe karar verdik çünkü benim yumurtalıklarım ilaca cevap vermedi iğneye başlıycaz oda uzun ve maddi açıdanda yüksek dolayısı ile tüp istiyorum ama henüz bilgim yok lütfen bana tüp bebek merkezi tavsiyesinde bulunun
Alman hastanesinden memnun olan çok kişi var.Doktorları çok iymiş, hem işlerinde uzman olduklarını hem de hastalarıyla çok ilgilendiklerini söylüyorlar.
İyigeceler güzelim. Sana kolay gelsin. Gerçekten misafirin pek ağırmış. kaydirigubbakcemile3 Tamam canım. Biz buralardayız. Gelebilirsen bekleriz. Bu arada bugün senin adet günündü ama gelmedi. hihoyyyt İnşallah gelmez , inşallah hamişsindir canımm. :Saruboceq: :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar ..geçmişe yönelik okuyamadım çünkü maşşallah çok hızlısınız ben size yeşiyemiyorum malesef başım dönüyorrr :) eger yani anneler varsa rabbim hepsini ve bebişlerini korusun ...hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarda allahım en yakın zamanda sizlerinde yüzünü gülldürsün umutlarınızı kaybetmeyin ....gerçi nevroski olduğu müddetçe hepiniz umutlu olursunuz eminim :)) allah senden razı olsun cnm herkeze umut veriyosun inş sende ödülünü alırsın en yakın zamanda
ewet kızlar keşke kaynnam cadısı gelseydi.düngece 5,30 da belime inen bir sancıyla uyandım.ölüyorum zannettim.ufak bir hastane ziyaretiyle kimysal da olsa hamile kaldığımı ama gelecek ziyaretçinin şu an hazır olmadığını öğrendim.yarın kendi dr gidiyorum.gereken bilgileri yarın aktarırım.
nevrocum adetim asıl 16 ekimdi.
yeni adetim sanırım 7 kasım olacabenneyaptımkik.
Aşılamada kendi adet tarihine bakılmıyor artık canım. Öne çekilmiş oluyor. Şu an kanaman var mı? Değiştireyim mi tarihini ben şimdiden? :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?