Aman canım dikkat et kendine. Kaldı ki sen tüp falan niye kaldırıyorsun ki? Ya hamiş kaldıysan. Bırak kociş kaldırsın. kaydirigubbakcemile Ben hiç yapmam valla öyle şeyleri. Alıştırın kocişleri. Üşütmemişsindir. İnşallah bebiş sinyal çakıyordur ben geliyorum diye. kaydirigubbakcemile3
dıkkat edelım ....bu kışı rahat geçırelım.............herkese hayırlı gunler..... ben çıkıyorum düğüne gıtmem lazım..............selam ve dua...................
bu arada nevrocum kendıne iyi bak .canım ................bol ıhlamur iç..............dua ile..........acıl şifalarrrrrrrrrrr
nevrocum dün şofbenim tüpü bitmiş diye ocaktakini söküp götürdü kocam sonrada unuttu gitti bende yemek yapmak için getirmiştim ondan yani yoksa mecbur olmasam kaldırırmıım hiç kocalar ne için dimi ya ne işe yararlar sonra:roflol: inşallah bebiştir yaa gerçi dünden sonra.....:çok üzgünüm:
Canım bişi olmaz. Onun orada olduğunu bilmeden yaptıklarımızdan bebişe zarar gelmezmiş. Yani öyle diyorlar bilemiyorum. Ama sen yine de dikkat et. Bu ay senin de halayını çekeriz belki. :1rolleyes:
herkesea.s.a.s.işlerım.yenı bıttı.kendımı buraya attım.bugun guzel haberler gelmemıs...hadı bakalım btkrlc ver mujdelı haberı.tabıkı beyaz melekde hala renglı olmamıslar umıtler devam edıyor.
nevrocum gecmıs olsun sanada..ortalıkta salgın var.bende bugunlerde kendımı ıyı hıssetmıyorum.sumuklı kız olcam sanırım :roflol::roflol:grıp asısıda vurunamadım bu yuzden..
elcın tupler felan aman dıkkat et kendıne...tamam hamaratsın bılıyoz.ama agır seyler kaldırmaaa.nolur5 nolmaz.bıde bakmıs :CüvCüv::CüvCüv:hamıssın demı
herkesea.s.a.s.işlerım.yenı bıttı.kendımı buraya attım.bugun guzel haberler gelmemıs...hadı bakalım btkrlc ver mujdelı haberı.tabıkı beyaz melekde hala renglı olmamıslar umıtler devam edıyor.
nevrocum gecmıs olsun sanada..ortalıkta salgın var.bende bugunlerde kendımı ıyı hıssetmıyorum.sumuklı kız olcam sanırım :roflol::roflol:grıp asısıda vurunamadım bu yuzden..
elcın tupler felan aman dıkkat et kendıne...tamam hamaratsın bılıyoz.ama agır seyler kaldırmaaa.nolur5 nolmaz.bıde bakmıs :CüvCüv::CüvCüv:hamıssın demı
anammm ağzın bal yesin güzel arkadaşım benim canımm inşallah hepimizinkini inşallahh öncelikle bizi aydınlattığın için senin halayıçekelim inşallah sonra bizimkileri çekeriz :teytey:
İnşallah güzelim. Senin de ağzın bal yesin. a.s. Hakikaten ben şimdi bal yemeye gidecektim. İyi hatırlattın. kaydirigubbakcemile3
elcın hamaratsın...bız bılıyoz...burda cok yogun calısıyosunnnn...nevroyla bırlıkteee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?