Canım hoşgeldinnnnn. :1hug: Nasılsın? İyisindir umarımmmmm. :lepi: Bu arada Hayırlı Cumalar canımm. a.s.
aymescim beni sakin yanlis anlama ama senin yerinde olsam madem bu kadar cok istiyorsun dayanamiyorsun sabrin tukendi tatlim demekki dogal yolla olmayacak sen yine iyi dayanmisin ben 2 ay bekledim ogrendikten sonra oda tr ye gitmistim geldim direkt tup bebek merkezine simdide adet olmayi bekliyorum cunku esimle ben cok istiyoruz tup bebek yapicaz sende basla tatlim napalim bizimkide tedaviyle olsun daha fazla bekleme bence
kızlar bişey sorcam benim son adet tarihi geçeli 5 hafta oldu bhcg oranı kaç olmalı ? yarın testi aldığımda dr. a gösteremiycem anlamam da hamile olup olmadığımı.nette bi sayfada haftalara göre yazmış 5 hafta 19 yazıyor doğru mu ki, bilgisi olan var mı?
sağol canım canzi pozitifse ilk size haber veririm zaten
aymes inşallah avatrındaki gibi bir kızın olur çok tatlı bir bebek ya
hayırlı cumalar arkadaşlar.bu mübarek günler hürmetine rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.nevroşum hamişler aldı başını gidiyor.maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.darısı bizim başımıza.
sağol canım canzi pozitifse ilk size haber veririm zaten
aymes inşallah avatrındaki gibi bir kızın olur çok tatlı bir bebek ya
bugun anlasilan pek iyi degilsin aymescim uzul uzulebildigin kadar bazen bana oyle oluyor kendime eziyet ediyorum resmen ama unutmaki bebislerimiz gelince bgunleri bize unutturacak sakin sakin uzulme bizimde bebegimiz olacak
ama tatlim dedigim gibi dr lar bizim ne kadar istedigimize bakmiyor olmasi gerekn ne ona bakiyorlar bence tedavine basla canim sen
aymes canım yaşın kaçtı
KIZLAR BEN ŞİMDİLİK YATMAYA GİDİYORUMkafamçokkarıştı KENDİMİ HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM BOĞAZIM AĞRIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?