canım sıkma canını ama insan çok üzülüyor.bende akşam eşime diyorum 2 kişinin hamile olması beni çok etkiledi.biri rahatsızlığı olan ama neydi tam bilmiyorum kaslarla ilgili.biride görümcemin kız evlenmişti nisan da hemen ertesi ay hamile .ilkte beni aradı acaba dedim kendi yaşına en yakın benim diyemi yoksa yenge sende yok bende var diyemi .moralim bozulmuştu.ama geçen ay hiç öyle düşünmedim .baktım ki burada o kadar arkadaş var değerleri düşük ama doğal yolla hamile kaldı.ben niye kalmayayım diye içimi ferah tuttum.birde ramazan ayında sahurdu iftardı.derken hiç ama hiç canımı sıkmadım.Allah'ım ne zaman hayırlı ise öyle olsun dedim.kesinlikle psikolojim ve sizin sayenizde hamilelim.sende içini ferah tut canım Allah'ım meleğini gönderecek en kısa zamanda.
Kıslar slm çok üzüntülüyüm:çok üzgünüm: ben okadar moralım bozıkki gözlerim dolu dolu dolaşıyorum iş yerinde olduğumdan ağlıyamıyorumda. En yakın arkadaşlarımdan biri aradı şimdi hamile olduğunu söyledi sakın yanlış anlamayın onun hamile olmasına üzülmüyorum tabiki öyle kıskançlığım yoktur benim. Arkadaşımın 11 yaşında bi çocuğu vardı zaten ondan sonra korunmuştu hep geçen ay korunmayı bıraktı bu ay hamile ben buna üzülüyorum neden ben 4 senedir korunmazsak hamile kalamıyorum diye içim içimi yiyor bu kadar büyük ne günah işledimde cezalandırılıyorum anlamıyorum. Dayanamıyorum kıslar sabrım tükeniyo artık anne olmak istiyorum başkalarının çocuklarına özenmek istemiyorum artık kendi çocuğumu sevmek istiyorumsenağlama hiç gücüm kalmadı.
canım ya seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tabiki allahım onlara niye veriyorsun demiyoruz sadece insan gerçekten çok farklı hissediyor ister istemez üzülüyor ama ne olursa olsun isyan etmemeliyiz ve hasetlik beslememeliyiz sende tabiki arkadaşına da sevinmiştirsin ama üzülmeni çok iyi anlıyorum canım hayırlısı olsun
aminnnnnnnnnnnnnn balsurat allah razi olsun canimm dualarin icin
ruyan cok guzel yaaaaaa vallahi hayirlara yoralim hayir olsun insallahh
selam balsuratcım sanıda hayırlı cumalar allah dualarını kabul etsin canım valla iş güç benide bekliyor bir türlü pc başından kalkamıyorum bende birazdan başlarım yapmaya inşallah duan çok güzel bizede aminnnn demek düşüyor :Saruboceq:
canım ne olur bu kadar yıpratma kendini benim kız kardeşim tlf etti ağlıyordu abla ben hamileyim diye çünkü daha kızı bir yaşındaydı hiç istemiyordu iki gün önce doğum yaptı allahım ona bağışlasın hepimizin kaderi farklı sadece allaha sığın ya dışarda dilenen çocukları görüyorum ama ne yapalım allahın bir bildiği vardır bize de dua etmek düşüyor isyan etmeyelim çünkü allahım bizi sınıyor sabrımızı ölçüyor :teselli:
sabahtan beri giremedim çıldırdım -tatlicadiarzu-
nihayet girebildim ve yazıyorum,günaydın diyecektim sabah ama şimdi tünaydın diyorum,hayırlı cumalar kızlar,inşallah bugün siteye rahatça girip yazışabiliriz kaydirigubbakcemile2
günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar gününüz çok güzel geçer inşalah
arkadaşlar bana kimse cevap vermek isemiyomu acaba .....
benimle aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum
sabahtan beri giremedim çıldırdım -tatlicadiarzu-
nihayet girebildim ve yazıyorum,günaydın diyecektim sabah ama şimdi tünaydın diyorum,hayırlı cumalar kızlar,inşallah bugün siteye rahatça girip yazışabiliriz kaydirigubbakcemile2
Kıslar slm çok üzüntülüyüm:çok üzgünüm: ben okadar moralım bozıkki gözlerim dolu dolu dolaşıyorum iş yerinde olduğumdan ağlıyamıyorumda. En yakın arkadaşlarımdan biri aradı şimdi hamile olduğunu söyledi sakın yanlış anlamayın onun hamile olmasına üzülmüyorum tabiki öyle kıskançlığım yoktur benim. Arkadaşımın 11 yaşında bi çocuğu vardı zaten ondan sonra korunmuştu hep geçen ay korunmayı bıraktı bu ay hamile ben buna üzülüyorum neden ben 4 senedir korunmazsak hamile kalamıyorum diye içim içimi yiyor bu kadar büyük ne günah işledimde cezalandırılıyorum anlamıyorum. Dayanamıyorum kıslar sabrım tükeniyo artık anne olmak istiyorum başkalarının çocuklarına özenmek istemiyorum artık kendi çocuğumu sevmek istiyorumsenağlama hiç gücüm kalmadı.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum .Hepimiz çevremizden hamiş haberi alınca yıkılıyoruzzsonra zamanla unutmaya çalışıyor.Senin arkadaşın hamişmiş benimde eltimin kızı ilk aydan hamiş kaldı ve bu hafta doğum yapıcak Malesef yeğen anne olucak ama Yengesi ben beklemeye devam.İsyan etmicezzz rabbimin bir bildiği vardır.Allah en büyüktür yücedir.O bir canı yaradırken ol dediği zaman olucaktır demek bizim meleklerimizin vakti saati gelmemiş daha.senağlamasenağlama
Canım Rabbim bizim sabrımızı deniyorrr.Biz Rabbimin iyi kullarıyız.Bizim ona daha çok yalvarmamızı dua etmemizi bekliyor.Çünkü Rabbimin hoşuna gidiyor.Geç olsun güç olsunn HAYIRLI,eli ayağı düzgün ,Sağlıklı ve sağlıklı bir gebelik olsunRabbim bize bu zorlu bekleyişteee dayanma gücü ve sabır ver başka birşey istemiyoruzz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar bana kimse cevap vermek isemiyomu acaba .....
benimle aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?