arkadaşlar herkeze merhaba benimde aynı problemim eşimin morfolojisi %3 ve bebek istiyorum maalesef olmadı lütfen benide dahil edin aynı zamanda yumurtlama problemim var
merhaba canım sperm testinin biraz daha ayrıntılarını ve gördüğün tedavileri birde önümüzdekü olacağın adet gününü yazmn lazım ki listeye eklensin birde bu listeyle nevrosky arkadaşımız ilgileniyor o şuan yattı galiba sen yaz yarın o sana yardımcı olur
arkadaşlarrrrrrrrr ben geldım herkese hayırlı sabahhhhhhhlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........inş guzellllllll bı gunn olur..........sonuç bekleyenler inş guzel sonuçlar alır ..........yukselmesını umt edenler inş bekledıklerıne kavuşup yuksek değerler elde eder............inş umut dolu gun olurrrrrrrrrrr hepimize.............................
canım yaa kusura bakma anca şimdi ceavp veriyorum benim eşimde varikosal var onun için bir çay verdi o bittikten sonra bögürtlen kökü çayı ve bir macun verdi onu kullanıyo
bögürtlen kökünü banada içmami söyledi inşallah ikimizde şifa buluruz canım rabbim bunları sebep kılar
Canlarım günaydınlar. :1hug: Hayırlı Cumalar. a.s. Günümüz güzel geçsin inşallah. Güzel haberler almaya devam ederiz dilerim. :Saruboceq: Yine işlerim yoğun maalesef.Siz muhabbet edin ben bakıyorum arada. kaydirigubbakcemile3
Günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar Rabbim hepimizin bu mübarek gün hatrına dileklerini kabul eder inşallah:Saruboceq:
Günaydın canım bundan sonra bütün günlerimiz güzel geçicek inşallah ben inanaıyorumki hamiş haberlerimiz günden güne artıcak. Bugün benim işlerde yoğun bende arada bi katılabilcem canlarım size a.s.
Canımmmmmmmmmm , narenimmmmmm. Tebriklerrrrrr :hooray: Bekliyorduk elbet bu sonucu ama kesinleştirmek çok güzel oldu. Eşini de tebrik ediyorum bu arada. 16. Hamişimiz sen oldun. Daha ilk ayında pembe köşeye geçtin canım. hihoyyyt
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim canım. a.s. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
Allahım sana şükürler olsun. Arkadaşlarımın yüzünü birer birer güldürüyorsun. Darısı da bizlerin , hamiş kalmayı bekleyen deli gibi isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
günaydın arkadaşlar.akşam çok rahat uyudum.Allah'ım en kısa zamanda hepinize kısmet ederde siz de rahat bir uyku uyursunuz.eşim çok dalga geçiyor ne yazdın arkadaşlarına diyor.szilerden bahsediyor.akşam geç geldi eşim bilgisayarıda geç getirdi.giremedim.kaçırdığın bir şey varmı.az önce önemli olaylara baktım ama .yeni test yaptıran günü geçen var mı benim kaçırdığım.
bu arda daha önce bahsettim mi bilmiyorum bende eşimde sigara içiyorduk.ben dün bıraktım.inşallah bir dahada başlamayacağım.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar...inşallah bugünde güzel haberler gelmeye devam eder.....
amin canım amiiiiin.tebrik ediyorum seni.Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.Hepimiz adına çok sevindim.Ne güzel bi topik bu yahuuuuuu.
evet sana yetistim canim hamileleik haberine gozunuz aydin allah saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi basimiza dua et bizler icin
masallah zateb esinin degerleride guzelmis allahim dogal yoldan verdi ne guzel insallah degerleri bir daha dusmezde 10 ay sonra bize ikinci bebegin mujdesini verirsin
durmak yok kizlarrrrrrrr:lepi::lepi::teytey::teytey:
evet arkadaşım şükürler olsun ki ilk aydan diploma aldım.ama sizlerin sayesinde sizleri bulmadağan önce zaman geçmek bilemez hep düşünüp sıkıntı ve sinir yapardım.sizler bana umut oldunuz.Ayrıca k.k ilk aşılama ile ilgili sayfalara bakardım.kim hatırlamıyorum bana burayı tavsiye etti.Allah ondan razı olsun.Allah'ın şükürler olsun benim hamile olmama vesile olan tüm arkadaşlarımıda en kısa zamanda bebişleriyle ödüllendir .Yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?