:roflol::roflol:Varmı bizim topik gibisi delümm benımm helall:lepi:
Yoktur uleynnnnnnnnnnnnnnnn. Çok üzgünüm çoook
manyahsın dicem olmayacak
evet evet manyahsın :lepi:
sengözlerimebaksanab şakkıdı Yakışıyor ama be sositososito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol:Varmı bizim topik gibisi delümm benımm helall:lepi:
manyahsın dicem olmayacak
evet evet manyahsın :lepi:
hoşbulduk canım :1hug: bende iyiyim
kızlar ya birşey sorcam eşim 15 temmuzda vorikoselden ameliyat olmuştu ve ondan sonra ilaç olarak hiçbirşey kullanmadı.keçi boynuzu kürü yapmak istiyorum ama şimdimi başlasa yoksa bir sperm testi yaptırıp mı başlasa bilemiyorum. test için şuan biraz erken diye düşünüyorum
Naren 1981 seni tebrik ederim ne güzel yaaa hamişler çoğaliyo...benim kirginlik gribe çevirdi ondan bilg.açamadimm moralim düzeldi vallahi...hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum
hoşbulduk canım :1hug: bende iyiyim
kızlar ya birşey sorcam eşim 15 temmuzda vorikoselden ameliyat olmuştu ve ondan sonra ilaç olarak hiçbirşey kullanmadı.keçi boynuzu kürü yapmak istiyorum ama şimdimi başlasa yoksa bir sperm testi yaptırıp mı başlasa bilemiyorum. test için şuan biraz erken diye düşünüyorum
ELİNİZDE HİÇ SPERM TESTİ YOKMU,VARSADA YOKSADA KÜRE BAŞLA BENCE ZARARI YOK FAYDASI VAR HEM DUYDUĞUMA GÖRE 3 AYIN SONUNDA KÜR ETKİSİNİ GÖSTERİYOMUŞ:1rolleyes:
Canım sana da çok geçmiş olsun. :teselli: a.s. Çoğu kişi hasta topicte. Üzüldüm valla kızlar halinize. :çok üzgünüm: Allah acil şifalar versin hepinize. Şeniz
sperm testi var canım ameliyattan önce yaptırmıştık. parantez içindeki yerler 1 sene öncesine ait...
kür üç ay sonra etkisini gösteriyorsa o zaman hemen başlamamız lazım
çok sağol canım a.s.
semen miktarı :6 cc
abstinans süresi:3
görünümpelasan
liquifaksiyon:23dk (27dk)
viskozite:normal
pH:7.8
Aglütinasyon:negatif
sperm sayımı:2 600 000/cc (16milyon/ml)
round cell sayımı:200 000/cc
lökosit oranı:%40
immatür germ oranı:%60
nomal sperm oranı:%70 (91)
anormal:%30 (9)
baş anomolisi:%15
orta parça:%5
kuyruk:%10
ileri çok hızlı hareketli:%10 (10)
ileri hızlı hareketli%15 (15)
ileri az hareketli:%20 (20)
yerinde hareketli:%10 (25)
hareketsiz:%45 (30)
Canım 15 Temmuzda ameliyat olduysa 15 Ekim'de bir tet yaptırabilirsiniz. 3 ay olmuş oluyor. 3 ayda bir yaptırmak en iyisi. Çünkü sperm üretimi 72 günden fazla sürüyormuş. Bir spermiogram yaptırın değerlere bakın. Sonra da keçiboynuzu kürüne başlayın derim ben.
tamam canım şu üç ayı tam dolduralım inşallah yaptırırız.
ya ben biraz da iyi çıkmaz moralimiz bozulur diye korkuyorum
BEN SADECE ÖYLE OLDUĞUNU DUYDUM TAM OLARAK DOĞRULUĞUNU BİLMİYORUM İSTERSEN ARAŞTIR İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN SİTESİNE GİR... SENİ YANILTMAK İSTEMEM AMA VARİSKOSEL AMELİYATININ SPERMLER ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİ TAM OLARAK ÖĞRENMEK İSTİYORSAN İÇİRME,YOK ÖNEMLİ DEĞİL DİYOSAN İÇİR FAKAT BU SEFER TAHLİL OLDUĞUNUZDA SONUCU NEYE BAĞLIYACAKSIN?KEÇİ BOYNUZUNA MI?AMELİYATAMI?TABİKİ AMELİYATIN ETKİSİ OLACAKTIR....İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN:ecrin_bebek: NEVROCUĞUM SEN NE DİYORSUN KEÇİBOYNUZU KÜRÜ ETKİSİNİ NE ZAMAN GÖSTERİR?
canlarım bugün evde değildim anca şimdi girdim hatta muhtemelen yarında gece girebilirim narenciğim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin diğer hastalanan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum Allah acil şifalar versin hepinizi öpüyorum arkadaşlar...
Canlarım ben müsadenizi istiyorum. Uykum geldi. mirmirmirmir Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.
arkadaşlar herkeze merhaba benimde aynı problemim eşimin morfolojisi %3 ve bebek istiyorum maalesef olmadı lütfen benide dahil edin aynı zamanda yumurtlama problemim var