Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi gecelr tatlı rüyalar diliyorum herkes yoğun bu gece . Anneminde bu aralar misafirleri bitmiyo malum kardeşim için geçmiş olsuna geliyolar bende ona yardım ediyim biraz. Hepinizi öpüyorumŞeniz
:CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:
slm canlar
nasılsınız bakiyim.bu aralaç çok giremiyorum ama okumaya çalışıyorum herseyi.yeni hamişlerimize hayırlı olsun diyorum yeni gelenlerede hoşgeldinizzzzz..
canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi buluşurlar eşim şuan kurtlar vadisini izliyor bende biraz geç olsunki yatağa uzandığımda kalmıyim dedim neyse canım sana kolay gelsin
heheheh benim adamda onu izliyor zaten tek rakibim polat alemdar yaaa sinir oluyorum beee ben iyiyim canım sen nasılsın a.s.
selam gacılar ben geldimmmm nörüyonuz bakimmmm
Merhaba bitanem. :1hug: İyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım. Geliyorsun ,okuyorsun , yazmıyorsun. Ama o zaman yoklamalarda yok yazılıyorsun canım benim. Sabah 6 Gece 12 arası en az bir mesaj yazman lazım. Yoksa oklavayı alyorum elime. klava: :roflol: Şeniz
Hoşgeldin güzelim. :1hug: Polat Alemdar demek senin tek rakibin heee. Güldürdün kız beni. :roflol: Bakın ben benim kocişe izletmiyorum. :teytey: :teytey: Çünkü işi var. :roflol: Yoksa dinlemez ki. O da seviyor. kaydirigubbakcemile3
Sağol canım inşallah şifa olur dediğin gibi. Bende süngere bakıyorum ama yok bu aralar sorucam ona eşi kullanıyomu nasıl gidiyo diye bugün gelir inşallahda bi bilgi alabilirim canım gelirsen ve karşılaşamazsak beni bilgilendirirsen sevinirim. Macunun yanında 2 tanede çay vermiş sizede vermişmiydi
kızlarrr ben yatıyorum okiş yarın görüşürüz nasip olursa hepinize iyi gecelerrrrr öptümmmmŞenizŞenizmirmirmirmir
merhaba arkadaşlar nasılsınız kaç gündür girmedim yoklamalarda linç edilecek gruba girmeme az kalmış kıl payı kurtardım sanırım:tomato:
yeni hamişlerimiz var rabbime şükürler olsun devamıda gelsin inşallah
naren 1981 hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
btrcl inşallah hamişsindir değerin 5 in üstünde çıkmış yani umudumuz var rabbim yüzünü güldürsün inşallah yeni hamişimiz sen olursun
Selam kızlarr herkeze iyi akşamlarr ben anca yeni gelidmm.Kötüyüm mahvettı benı bu grip tad ve koku duyumu tamamen kaybettim sankimmm,gözlerim kapanıyorr Hapşuuu ballll hasta oldu balda şifa vermiyorr artık :roflol::roflol:2 gündür kudurdum topikte başıma gelcek vardı :roflol:
slm kızlar anca yazabiliyorum nasılsınıza.s.
narencim çok sevindim :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallah
BTRKLC canım inşallah hamişdirsin azıcık daha sabret zamanı gelince test yaparsın canım