Nevro şimdi rosemle karşılaştık ms de bize çok kızmışş.Devamlı ona laf atıyoruz diye siteye gelmediği için .Annesinin orda k.k zor açılıyor diye topiğe gelmiyormuşoysaki bizim pclerdede zor açılıyor.Bize kızmış Bizi yanlış anladı galiba ...Söyledim biz sana takılıyoruz diye ama anlamak istemedi.Yazdıklarımızı görünce Topiğede gelmek istemiyormuş sanırım ve artık bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum dedi.Çokk üzüldüm ve kırıldım ona o kadar yakın arkadaslıktan sonra yanlış anlması üzdü beni.bende cevap olarak :SEN BİLİRSİN DEDİM fisfisfis benneyaptımki
Ben böyle birşeye inanmam. sengözlerimebaksanab O da şaka veya latife yapmıştır sanırım. Rosem bize darılmaz. Veya canı başka birşeye sıkkındır. Üstüne gelmiştir. Bizim yaptığımız birşey yok çünkü. Ve çocuk düşüncesinden uzaklaşmak istiyorsa elbet bunu saygıyla karşılarım. Ancak memlekete gitmeden önce de girmiyordu düzenli olarak. Bizim yazdıklarımızla ilgili olamaz yani. İnşallah ben MSN'de karşılaşırım. Zira ona soracaklarım olacak. Eğer cevaplarını alamazsam işte ben o zaman ona çok darılıp , kırılırım. Ona gösterdiğimiz dostluğu çok iyi bilir , böyle şeylerden kırılmaz ve bu şekilde tepki koymaz bize. Gerçekten varsa da benim özel mesajım açık. Bana yazmasını beklerdim. Ben yine de şaka yaptığını veya latife yaptığın düşünmek istiyorum. sositososito Çünkü dostlar arasında dargınlıklar , küskünlükler olmaz. Hem de bunlardan dolayı. :1hug: Şeniz :asigim: a.s.