fadik,elfida,melony hoş bulduk arkadaşlar.sayfanın geçmişlerini okudum,herkes birbirlerine çok destek oluyor ve iyi dileklerde bulunuyor,dualar ediyor birbirlerini tanımasalarda,çok güzel bir sinerji dua birlikteliği,Allah herkesin özlemini duasını kabul eder İnşaallah.önceki sayfalarda elfida,bebek kokusunu cennet kokusu diye ifade etmiş,çok duygulandım gözlerim doldu,harika bir ifade cennet kokusu.
arkadaşlar sonucun hemen alınmayacağını bende tahmin ediyorum,en azından bitkisel kürlere başlamadan önceki teste göre biraz yükselme olursa diğer 2 şer aylık 2 kürden İnşaallah iyice ümitleneceğiz.Fakat içimde çok güzel his var değerler değişecek diye.Adamda söylemiş zaten 3.kürün bitiminden 2-3 ay sonra yapılacak test en gerçek sonuçları verir diye.yani bizim yolculuğumuz 7-8 ay sürecek gibi.değerlerimiz yükselsin de isterse 10 ay sürsün,Rabbim belki kısa zamanda nasip eder.
melony sen yakın sayılırsın aslında bu şifalı bitkiciye,adam antalya merkezde yaşıyor,bir otelde yöneticiymiş sanırım,eğitimli bir insan,fazla meşhur değil,burda her şehirde olduğu gibi bir sürü aktar var bitki veriyorlar,karışım veriyorlar vs. bu onlar kadar da bilinmiyor,fakat anladığım kadarıyla bilen biliyor.eşim diyorki çok okumuş araştırmış bu konuları,bitkileri kendisi topluoyrmuş aktarlarda satılanlar güvenmiyormuş,mesela sirkeyi marketlerde satılan en kaliteli sirkelreden bile kullanmıyor,yalovadan getirtiyormuş yüzde yüz organik 2 yıl fıçıda bekleyen elma sirkesiymiş.adamın prfesyonelliği çok ümitlendirdi bizi.eşim diyorki çok mütevazi bir adam,atıp tutmuyor şöyle kesin şu olur bu olur diye ama ümitli ve kendinden emin konuşuyor diyor.
biz haftaya testimiz bir yapalım en azında yolumuzun şekli belli olur İnşaallah,bu sefer ümitliyim adam eşime sigarayı bile azalttırdı,bıramadı ama günde yaklaşık 2 paketten haftada 1 pakete düşürdü eşim.
melony bizim testten sonra benim ümitlerim iyice artarsa vereyim ben sana telefonunu al randevunu git,yani eşin gitsin.adam antalyada yaşıyor ama antalyada görüşmüyor insanlarla,manavgatın çok güzel bir orman kasabasında bir köy evine davet ediyor pazar günleri,orada hem hafta sonunu geçiriyormuş hem mevsimine göre bitki topluyormuş,hatta eşime ailesi çok ikramda bulunmuş ormanın içinde mangal keyfi yapmışlar,köy ormanın içinde denizi tepeden görüyor cennet gibi bir yer diyor eşim.
ya kızlar çenem düştü sevinçten mi heyecandan mı bilmem çok konuştum,nolur kızmayın bu hafta çok heyecanlıyım,Allah heyecanımı sevincimi hayra çıkartsın,dua edin nolur.Rabbim herkesi b ir an evvel "cennet kokusuna" kavuştursun...