Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım herşeyin hayırlısı...
kısa zamanda bebişleriniz gelsinde oda da şart değil...
mesala benim fazla odam olmadığı için bebek odası yapamayacağım...
ama bunu hiç takmıyorum sağlıcakla gelsinde o yeter...
Di mi Fadik ya..
bebek odasına ne hacet...zaten ilk 5-6 ay yanımızda yatar...
bi yatak alırız..sonrası ALLAH kerim..
bende hiç düşünmüyorum bebek odası falan şimdilik...
ama heveslenmedim de değil![]()
evet canlar önemli olan sağlıklı bebekler...haklısın fadıkcım.rabbım saglıklı bebekler nasıp etsın hepımıze.onemlı olan o..
benım cocuk odam ver ama bende bebek odası yapmayı dusunmuyorum.bıraz gereksız gelıyor acıkcası.tabı bırazda zevk heves meselesı.yapanlarada hayırlı kullanmalarını dılıyorum..:1hug:
şimdiden gözün aydın papatyacım...
kızlar bu akşam annem ,gelinimiz ve minik tatlı mı tatlı yeğenim bana geliyorlar..
kalacaklar biraz bende..
yeğenimden ayrılalı daha 1 hafta ancak oldu ama nasıl özledim anlatamam..
o yüzden çooook mutluyummm..opuyorumnanaktan
selam kıslarrr nasılsınız ben ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN iyiyim
kızımı kucağıma aldım çok heycanlıydım onu 17 gun sonra geri bedenimde hissetmek çok ama çok guzeldi. gözlerini açıp açıp bana baktı kızım ALLAHIM hepinize tattırsın bu duyguyu kızıma dua etmeyi unutmayın ne olur
selam kıslarrr nasılsınız ben ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN iyiyim
kızımı kucağıma aldım çok heycanlıydım onu 17 gun sonra geri bedenimde hissetmek çok ama çok guzeldi. gözlerini açıp açıp bana baktı kızım ALLAHIM hepinize tattırsın bu duyguyu kızıma dua etmeyi unutmayın ne olur
matmazel hoşgeldin canım sanırım sende antalyadasın bu şifacı nerde bende gitsem gerçi ben alanyadayım ama belki şansıma sende alanyadasındır ve şifacıya bende giderim umarım sende biran önce bebeğine kavuşursun
yeterim selam
papatyacım gözün aydın annen yiğenin geliyormuş iyi vakit geçirmen dileğiyle
yeterim sanada selam nasılsın canım
kızlar hayırlı pazarlar