- 30 Mayıs 2010
- 1.177
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cucu hoşgeldin..
nasıl gidiyor hamillelik..
sen hamilesin bişiler söylede aa1 e içi rahatlasın....baya tedirgin kıyamam (
duygu sende hoşgeldin arkadaşım..,hayırdır ne işin var biizm topicte...
erkek problemli bebgin olmuyor mu seninde?
İiyim Belgincim cok şükür..
Eşimle birliktye yalnız bir bayram bizi bekliyor...
bide işte yukarda yazım bu ay başlayacktı tedavimiz 2-3 gün erkken geldi reglim... düştü bütün planlar yine suya..onun kaygısı var azcık
iyi geceler kizlar
yarin yazamam belki evde olmayabilirim
hepinizin bayrami mubarek olsun
fadik canim iyi olmana sevindim masallah hersey yolunda gidiyor
artik bende tedaviye baslamak istiyorum ama su kilolardan kurtulamiyorum
rejime baslayip birkac kilo veriyorum kaynanamlara gidiyorum hoopp hersey sil bastan
Allah'im banada kuvvet ver su kilolarimdan kurtulabileyim tedavime baslayayim bir an once
geçmiş olsun canım yaa.kızlar hepınıze ıyı bayramlar
dun mıde agrısında dr gıttım bobreklerımde sorun çıktı idrarımı tam boşaltamadıgımdan böbrek kanallarım genişleme yapmış ürolojıye gıtmem gerekıyormuşmafoldumben dr bayram tatılınde offffffffff çok morelım bozuldu:1no2: bıde ben aşırı su içiyorum doguştan boyleyım:bbo:
herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar
iyi geceler kizlar
yarin yazamam belki evde olmayabilirim
hepinizin bayrami mubarek olsun
aa1 canim korkma pek anlamam ama benim ilk aklima gelen belki bebisin pozisyon degistirmistir ondan olmustur
greendreams canim uzulme insalah hersey yoluna girer
insan cok kotu oluyor biliyorum ama eldende birsey gelmiyor
fadik canim iyi olmana sevindim masallah hersey yolunda gidiyor
ozlem aklimda simdi nasildir kimbilir
Allah sabirlarin en buyugunu versin ne yazacagimi bilemiyorum
artik bende tedaviye baslamak istiyorum ama su kilolardan kurtulamiyorum
rejime baslayip birkac kilo veriyorum kaynanamlara gidiyorum hoopp hersey sil bastan
Allah'im banada kuvvet ver su kilolarimdan kurtulabileyim tedavime baslayayim bir an once
geçmiş olsun canım.kızlar hepınıze ıyı bayramlar
dun mıde agrısında dr gıttım bobreklerımde sorun çıktı idrarımı tam boşaltamadıgımdan böbrek kanallarım genişleme yapmış ürolojıye gıtmem gerekıyormuşmafoldumben dr bayram tatılınde offffffffff çok morelım bozuldu:1no2: bıde ben aşırı su içiyorum doguştan boyleyım:bbo:
sevgili arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun
kızlar ben pazartesi çatlatma iğnesi olsum beklemedeyim
eşimin sperm hareketliliği için kullandığ arginmax adlı vitamin 7 gün içerisinde etkisini göstermeye başlıyormuş
eşim 14 gündür içiyor umarım bir düzelme olmuştur
ve sizlere güzel haber veririm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inş güzel haber verirsin canım....sevgili arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun
kızlar ben pazartesi çatlatma iğnesi olsum beklemedeyim
eşimin sperm hareketliliği için kullandığ arginmax adlı vitamin 7 gün içerisinde etkisini göstermeye başlıyormuş
eşim 14 gündür içiyor umarım bir düzelme olmuştur
ve sizlere güzel haber veririm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepimize hayırlı bayramlar...
Sevdiklerimiz ve bizi sevenlerle gececek olan mutlu-huzurlu-sağlıklı bayramlarımız olsun hep...
Vee bir daha ki bayram 3 kişi bayram yapalım ama inşALLAH....
geçmiş olsun canım yaa.
kısa zamanda atlatırsın inş...
canım bazı hastanelerin acilinde üroloji falanda oluyor...
eğer çok ağrı yaparsa bir araştır...
canım ya agrım az da neden boyle dıye korkyorum sabah yakınımızda 3hastane var arayıp soracagım eşim aramış yok demişler belkı gelır endişem 1ay sonra eşimin kontrolu var aşılamaya felan derlerse ne yapacagım şuan midem için bır suru ilaç kullanıyorum ürolojı ne dıyecek eyvahedigeldismile