- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şükür bebiş iyiymiş canım...[B]iyi bayramlar şekerler hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
belgin,fadik,cucu,elfida,minos hepinize teşekkkür ederim bu sabah doktora gittim üç gündür su gibi bi akıntım var bi de siyah bi akıntı pazartesi kendi doktoruma muayene oucam bugün alttan muayene yaptırmadım çünkü kadın doktor yoktu ama ultrasonda bebişimi gördüm içim biraz rahatladı. umarım herşey yolundadır.
Bir arkadaşımın bebişi ölünceye kadar suynun azaldığını doktorlar farketmediler bu tereddütlerimi doktoruma söylicem
canım ya agrım az da neden boyle dıye korkyorum sabah yakınımızda 3hastane var arayıp soracagım eşim aramış yok demişler belkı gelır endişem 1ay sonra eşimin kontrolu var aşılamaya felan derlerse ne yapacagım şuan midem için bır suru ilaç kullanıyorum ürolojı ne dıyecek eyvahedigeldismile
iyiiym canım sağola.s.fadık burdasın nasıl gıdıyor hamılelık canım
canım bilmiyorumki etki edermi...fadık canım 1hafta sonra ovulasyon testlerıne başlıycam ilaçların bır etkısı olurmu canım
Merhaba Yeter...hoşgeldin hayırlı bayramlar...
Nasıl gidiyor bayram ...
SAĞOL CANIM İYİ ANNEMLERE GELDİM
SİZLEREDE BAKİM DEDİM ÇOK ÖZLEDİM SİZLERİ YAAAAAAAAAAAopuyorumnanaktan
canım bizde seni çok özledikşeniz
sizin net ne zaman gelecek...
canım inşş 10 güne kadar gelir
az kalmış canım çok sevindimopuyorumnanaktan
yetercim hoşgeldin.nasılsın korkma hiç rabbimden ümit kesilmez işallah seneye kutlarsın bebişinizle.
canım sakın umutsuz olma...gün doğmadan neler doğar...kızlar 7 gün sonra 18 eylül 7. Evlik yıldönümüz
yine çok buruğum yine çok yalnızım
çok korkuyorum kalan bütün özel günlerimizi yalnız kutlamaktan
rabbim yüzümüzem baksın inşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşş
inş olur canım...evet az kaldım canım
pzrtsi bir iş görüşmem var olursa eğer
işede başlayacağım
iyi çok şükür canım....canım sende durumlar nasıl bebişle aranız iyimi
canım sakın umutsuz olma...gün doğmadan neler doğar...
rabbim senin yüzünüde güldürür inş....
inş olur canım...
çalışmak senin için daha iyi olur
iyi çok şükür canım....
şimdilik yaramaz birşey yok...
CANIM ÇOK SEVİNDİM
İNŞŞ HER ŞEYOLNDA İLERLEYECEK VE SEN SAĞLICAKLA MELEĞİNİ KUCAKLAYACAKSIN İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: