çok geçmiş olsun canım evet bu işler çok zor...Özlemcim başın sağolsun, İnşallah son bebeğin çok dirayetlidir de seni mutlu eder. Ben de üzgünüm arkadaşlar hastaneye gittik eşimin kullandığı ilaçların hiçbiri tesir etmemiş hatta daha da düşmüş sperm sayısı. Sadece harekette ufak bir ilerleme varmış. Ege üniversitesi tekrardan tedaviye aldı bizi. Ben de de rahim ağzında kızarıklık vardı önceden şimdi ciddi bir yaraya dönüşmüş. Muayene sonrasında mahvoldum. Bana da 3 tane ilaç yazdılar şimdilik ilaçlara cevap verirse bünyem bu şekilde tedavi olacağım cevap vermezsem yakacaklar belki de. Kan tahlilleri ve smear testi sonucumuz da 22 eylülde tamamlanacakmış. Çok koşuşturduk kızlar, çok zor bu işler. Allah yardımcımız olsun...senağlama
hoşgeldin sundaya.s.slm arkadaşlar....nasılsınız?bende aranıza yeni katıldım...
fadik canım seni aşağıda gördüm ya benim göbeğim bi kaç gündür değişti gerginliği gittti sanki hamile değilmişim gibi bi de küçüldü sanki ben kendimi çok kötü hissediyorum var mı bi fikrin
Özlemi aramış tülin demek ki...
diğer bebeği iyi inş. şimdilik..
RABBİM yardımcısı olsun, beb egine sağlık versin inş....
Fadik sen nasılsın?
Yatıyorusn hala sanırım...
sagol canım seninde kutlu olsunhepinizin Ramazan bayramını kutlarım kızlar..
Keşke hayat hep güllük gülistanlık olsa..
canım çok geçmiş olsun üzme kendini inşallah en kısa zaman da daha çok yükselir..Özlemcim başın sağolsun, İnşallah son bebeğin çok dirayetlidir de seni mutlu eder. Ben de üzgünüm arkadaşlar hastaneye gittik eşimin kullandığı ilaçların hiçbiri tesir etmemiş hatta daha da düşmüş sperm sayısı. Sadece harekette ufak bir ilerleme varmış. Ege üniversitesi tekrardan tedaviye aldı bizi. Ben de de rahim ağzında kızarıklık vardı önceden şimdi ciddi bir yaraya dönüşmüş. Muayene sonrasında mahvoldum. Bana da 3 tane ilaç yazdılar şimdilik ilaçlara cevap verirse bünyem bu şekilde tedavi olacağım cevap vermezsem yakacaklar belki de. Kan tahlilleri ve smear testi sonucumuz da 22 eylülde tamamlanacakmış. Çok koşuşturduk kızlar, çok zor bu işler. Allah yardımcımız olsun...senağlama
hoşgeldin...slm arkadaşlar....nasılsınız?bende aranıza yeni katıldım...
2.bebeğini de kaybettiğini şimdi gördüm özlemin..
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..
allah büyük sabırlar versin arkadaşımıza..
çok çok zorrr..:gitme:
inşşşallah bu bebeciği onunla kalır..
inşallah rabbim bu yavrusunu ona bağışlar..:Saruboceq:
özlemcim dualarımız ve kalbimiz seninle..
kızlar karnım bi kaç gündür gerginliğini kaybetti çok rahat hareket edebiliyorum aklıma köt şeyler geliyor sürekli cuma günü istanbulda olucam ancak o zaman doktora gidebilirim şu an bi kamp yerindeyiz topiğe uğradığınız zaman cevap yazın lütfen
kızlar karnım bi kaç gündür gerginliğini kaybetti çok rahat hareket edebiliyorum aklıma köt şeyler geliyor sürekli cuma günü istanbulda olucam ancak o zaman doktora gidebilirim şu an bi kamp yerindeyiz topiğe uğradığınız zaman cevap yazın lütfen
Belgincim hoşgeldin..nasılsın??
aa1...hiç hamilelik yaşamadım arkadaşım..bilmiyorum ki...
kötü şeyler getirme aklına... tatilin acık havanın etkisyle öyle olmustır inşALLAH....
yokktur bişey ya..merak edipde üzme bebeginide
iyi akşamlar canıma.s.iyi akşamlar kızlar
canım hayırlısı olsun yaa...İiyim Belgincim cok şükür..
Eşimle birliktye yalnız bir bayram bizi bekliyor...
bide işte yukarda yazım bu ay başlayacktı tedavimiz 2-3 gün erkken geldi reglim... düştü bütün planlar yine suya..onun kaygısı var azcık
hayrılı arefeler canlar
özlemin yaşadıkları cok üzücü rabbim sabır versin diyecek bişe bulamıyorum cok sıkıntı cekmişti bulantı yuzunden rabbim o sıkıntılarının karşılığı bu bebeğini ona bağışlasın mafoldumben
green dreams çok geçmiş olsun canım :teselli:
şimdiden herkesin bayramını kutlarım
sagol canım seninde kutlu olsun
canım çok geçmiş olsun üzme kendini inşallah en kısa zaman da daha çok yükselir..
hoşgeldin...
evet çok zor allahım kimseye yaşatmasın ..
çok geçmiş olsun canım evet bu işler çok zor...
birşeyi halletmeye çalışırken başka şeyler çıkıyor...
rabbim beterinden korusun
allah yardımcınız olsun..
hoşgeldin sundaya.s.
eşinde mi sorun?
greendreams üzüldüm durumuna..
birde 7 eylülü bekliyordun sen 1 aydır di mi...eşinin de doğum güğnüydü bugun hem...
emin ol vardır bunda da bir hayır..üzme kendini...tedavisi olan bişey sonucta..
benimde adetimin 2. günü hormon testi yapılacaktı..
bugun adet oldum yarın 2. günü adetin ama gel gör ki bayramın 1. günü(
aradım ege üni.tüp bevbek bölümünü yarın kapalıyız özel hastanede yaptırıp getirin dedi...
özel tüp bebek merkezlerine mail attım...cvp gelmiş az önce demişlerki bayramda kapalıyız..
benim tedavi 1 ay daha ileriye kaldı... napacağımı sasırdım... hep erteleniyor bakalım..sonu nolacak...
demem o ki greendreams ...üzülme..ayağımıza takılıyor hep bişeyler..sonu güzel olsun inşALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?