- 9 Ekim 2008
- 4.472
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[ı][sıze="2"]sağol tatlım..
Bu tek gecelik ilşkiyle de hamile kaldıysam,önceki yıllarda yaptıklarımın hepsini çöpe atmam gerekecek..
Bugün gitcektim kan testine ama saatin 2 sinde kalktım.dün çok temizlik yaptımda ,bayağı yorgun düşmüşüm.hastaneyede sordum,ancak yarına olurmuş.bugün geçti yaniii...[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]hoşbuldum canımm..
Inşallah meleğim benimledir..bu kadar ümitlendim negatif çıkarsa sonu çok üzülücem.
Senin bebişşş napıyo kıssss..hamileliğin nasıl gidiyoor?[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]
Hoşbulduk canım..
Görücez bakalım..
Inşallah öyledir..:saruboceq:[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]amin canım allahım şu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]canım bak çapada prof.recep has var.cerrahpaşada da prof.rıza madazlı var.ben çok araştırdım.ikisi de riskli gebelikler konusunda çok iyiler.bir düşün istersen canım..[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen valla bende önceki gebeliğimden beri öyle ayakları tavana dikmeyi ,1 saat yatmayı falan bırakmıştım.5 dk ancak yatmışımdır..olacağı varsa oluyıor..inşallah nokta atışı tutmuştur yaww..[/sıze][/ı]
canım burdayım ben sen yoksun allaha şükür iyiyim sen nasılsın..
..
sağol canımopuyorumnanaktan
elbet birgün kalkarım ayayğa....
şimdi olmasa bile en fazla yatsam yaklaşık 7 ay gibi bir zaman kaldı nede olsa sayılı gün...
rabbim beterinden korusun ve yatağa mahkum olan insanlara acil şifalar versin...
insan yatınca daha iyi anlıyor onları...
...
sadece filmlerde değil ki benm 3 tane tanıdıgım var...tulnye katılıyorum herşey filmlerde okdar kolayki
gerçektede çok yakın tanıdığım sadece gerdek gecesi birlikte olduğu kocasından hamile kaldı sonrada ayrıldı kocasından zaten kısmet diyelim
Green dreams..Merhaba...
hayırlı olsun tedaviye başlıyormuusn sen d.e..
Sen ilk kez bu ay gitmedin mi dosya actırmaya..
Nasıl 7 eylülde başlayacak ki tedavin..
Adetin 2. günü kan tahlili yaptırdın mı..
mikrobiyoloji,parazitoloji ve endokrinoloji ye kan verdim ben.. sonuçların hepside cıkmadı henüz...
senden istemdiler mi bunları... rahim içi filmi cekildin mi...
bana neden tarih falan vermedilerki.. acaba eşimin durumu o kadr mı kötü de erteliyorlar bizi?
Ha tamam o zaman...
sen daha kan tahlili faln vermedin mi hiç arkadaşım?
adetnin 2 ya da 3. gün gel mi dediler sana da?
anladım...
neden farklı yol izliyorlarki acaba...
tüp bebek değil mi seninde?
doğru söylüyosun canım kafadan atmak lazım...yani ben o kadar çocuk yapmak için uğraştım o işi işe yaramadı sempatiksalakcinni
ama ne zaman umudumu kestim çocuk olmadığı için bıraktım saldım çayıra yani zevk almasını bilcen :kedi:
tek gecelik mutlu olcann aklinialirimsmile sonra heppp :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar ben eşimi alıp bir film çevirip geliyorum
Canım bende hergün biraz geziniyorum ama demek rastlaşamıyoz, bende iyiyim bugün de gittim saçlarımı kestirdim. Moralim düzeldi biraz. 7 eylülü bekliyorum ve günler geçmiyor sanki...
Canım benim belkide belli bir aydan sonra doktorun en azından oturasbilirsin falan diyecektir. Tam 9 ay yatacaksın dedi mi ki sana?
nereye kayboldun hemencecik :bbo:iyi bacım siz konuşun ben bi bakıyım dedim şimdi çıkıyorum sonra gelirim.öpüldünüz...
Bende egeye gidiyorum canım..
Bizde beklemeyecekler aşılama için muhtemelen.. o yüzden hemen kan tahlili istediler sanırım..
senin aşılama olabilme ihtimaline var demek ki sperm sayınız ve hareketi cok düşük değil demek ki....
Kaç yaşındasın sen arkadşaım.. sperm saynıız morfoloji hareket nasıld??
hoşgeldin belgincim...
iyiyim canım napayım..
green i yakaladım burda.. sorularımla bunaltmak üzereyim kızcagızı :))