- 24 Ağustos 2009
- 1.294
- 10
inş canım benimopuyorumnanaktan
sağol canımopuyorumnanaktantedavin yaklaşıyor yavaş yavaş inş senide hamiş görürüa kısa zamndaopuyorumnanaktan
papatyacım ne desem bilmiyorum ama belirtilere ve diğer hamileliğine takılma bence...
hep aynı olmayabilir...
anlattıklarına bakılırsa olabilir gibi...
bnece kan testi yaptır canım...düşüğün olduğu için eğer hamileysen ona göre hareket edersin...
inş hamilesindir yaaopuyorumnanaktan
sağol canımopuyorumnanaktan
elbet birgün kalkarım ayayğa....
şimdi olmasa bile en fazla yatsam yaklaşık 7 ay gibi bir zaman kaldı nede olsa sayılı gün...
rabbim beterinden korusun ve yatağa mahkum olan insanlara acil şifalar versin...
insan yatınca daha iyi anlıyor onları...
sağol canım benimopuyorumnanaktan
inş sende hamilesindir...
canım lekelenmeler kahve başladı ama bir ara sancılı baya norman kanamam oldu acile falan gitik işte...
şükür sonra yine kahveye döndü....
baya sürdü böyle kahve şeklinde...
sanki yeni yenibiraz renk açılıyor...inş hep açılırda daha olmaz...
canım şu aşamada biizm ilçeden dışarı çıkamadım...çünkü kanamam falan hep yattım...
diğer hamileliklerimnden biliyorum ne kadar ayğa kaksam arabaylada olsa yol gitsem kanama çoğalıyordu bu korkudan biryere gitmedim...
biizm burda da öğle büyük hastane,dr falan yok...
ilk hastaneye develt hatanesine bthc kan testi yaptırmaya gitmiştim ve sağolsun iyi bir dr la karşılaştım...
sonuç pozitif çıkınca bana pıhtılaşmam olammasına rağmen kan sulandırıcı iğne aspirin ve progestoron yazdı folik asiti 2 ay önce başlamıştım...
tabi hemen eve geldim ilaçları araştırdım ve çoğu dr run bu tedaviyi uygaladığını gördüm...
k.k. dede baya arkadaş var...
bende başladım ialçlara...
daha sonra sorduğum 2 dr da ilaçlarımı onayladı...
ama kendi bilgilerimizinde büyük payı var lekelenme olunca aspirini hemen kestim hatta birgün sonrada iğneyi bıraktım daha sonra kanama çoğaldı işte...
ama acile gittiğim dr iğneyi bıraktırmadı..
çok kıritik zamandasın kanamayla olmasada bebiğin sana tutunmassa yine düşücek dedi...
bende iğneye başladım...
şükür öğle çok kanama olmadı daha....
canım diğer düşüklerimde en fazla 6+3 olmuştuk ve kalp atışımız hiç olmamıştı...
maşalalh şimidi 7+5 olduk ve allah bin şükür kalp atışıda var...
canım lafın kısası buraya kadar öğle özel dr a ihtiyacım olmadı usg ye girmeyede bize yakın bir hastaneye gidiyorum dr um sağolsun ilgileniyor ne sorsam cevaplıyıor...
ben diğerlerinde biizm buranın nerdeyse en iyi dr alrına gittim ama benimle hiç ilgilenmediler...
inan devlet hastanesiyle aynıydı...
ilerisi için dr araştırıyorum...
inş kanamam da tamamen durursa istediğim dr a gidebilirim...
ama yinede biraz kesemize göre tabi.....
öncelikle hoşgeldina.s.
astenospermi hareket sorununuz var demek...
sayı 21 milyon iyi sayılır ama hareketli baya az...
ilk testinizmi eğer ilkse bence kesin teşis için yine yaptırın...
inşallah canım,çok sağol iyi dileklerin için..
cesaret edebilirsem yarın tekrar kendim test yapıcam bakiyim ne çıkacak? kaydirigubbakcemile5
kanamanın azalması güzel..kanamada aspirin kesiliyor ama iğneyi genelde kesmiyorlar,çünkü bazen de iğneyi kesince kanama artabiliyor,seninki de nitekim öyle olmuş zaten..
sürekli yatmak çok kötü biliyorum..ben 1,5 ay boyunca evden dışarı adımımı atmamıştım,seni çok iyi anlıyorum o yüzden canım..ama bebişini düşün..dışarı çıkamamanın,sürekli yatmak zorunda olmanın çok güzel bir sebebi var..o sebep senin yıllardır beklediğin meleğin çünkü..
inşallah biran önce tamamen kesilir de rahatlarsın canımm..iyi bir dr bulmana sevindim ama yinede ilerisi için başka bir isim daha arştırman daha iyi olur bencede..çapada ve cerrahpaşada çok iyi dr lar var..ben bir sonraki hamileliğimde oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım..
fadikcim çok şükür maşallah allahım iyi haberlerini eksik etmesin.papatya hoşgeldin işallah hamilesndir.
nermincim iyiyim bebişte iyi sizlerin duacısıyız.
sağol canım..hoşbuldumm..inşallah öyleyimdir kısss..seninde çoğu gitmiş azı kalmış maşallah..allah biravazda kurtarsın inşallah..
kızlar bişey soracam görümcem tüp bebek yaptırdı,bu gün tek embriyo transfer edildi.hani bebeğin sıkı tutunması için bi meyve vardı ya neydi o?
canım meyvenin adı ananas..hiç unuturmuyum az yememiştim ondan zamanında..kaydirigubbakcemile3