Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun canım inşallah eşine doğum günü uğur getirir bebeğinize kavuşursunuz..Kızlar selam, maalesef bu sabah hastalandım, artık beklemiyorum da Eylül de tedaviye başlayacağımız için. Her şey güzel olacak İnşallah ben ilk başta farketmedim sonradan düşündüm de kadının tedavi başlangıcı için bize verdiği tarih eşimin doğum günü. İnşallah her şey iyi olur...
geçmiş olsun arkadaşım.benimde eşimde teratospermi var eşinde teratospermi olup tüp bebekle çocuğu olan var mı?benim daha önce oldu ama 9 haftalıkken düştü.hamile kalıp da doğum yapan var mı?varsa hangi merkezde denediler?
iyi akşamlar herkese yaa arkadaşlar tüp bebek tedavisinde olan bi arkadaşımız vardı sonucu öğrenmişolması lazım benmi kaçırdım merak ettim hiç göremiyorum buralarda..
Anladım arkadaşım...
fadik arkadaşım vermiş aradığın cevabı...
ALLAh şifa versin eşine ve hepimize...
emilahhan hakkınızda hayırlısı canım..
Allah şifa versin..
BElginnn....
Orda mısın...
anaaa topicte online birini gördüm...
gel bacım gel iki laf edek yaa :)))
neden ama yaa...geldim bacım nasılsın ama çıkmam lazım:gitme:
canım eltim düşük yaptı ve myom olduğunu gece acile gitiiğinde öğrenmişler...
aslında eşim arabayla dr a götürdü ama ben yattığım için gidemedim...
orda myon olduğunu söylemişler.. kürtaj oldu ve parça alıp patolojiye göndermişler şükür patoloji temiz çıktı...
şimdide muayene için dr git demişler işte oda ramazanın geçmesini bekliyor...
anladığı kadarıyla 2 cm falanmış eğer yanlış anlamadıysa...
canım hele dr a bir gitsin bakalım ne diyecek..
duruma göre bende araştırıp yardım ederim tabi...
bilgilerin için çok sağol canım....
anende inş rahim aldırmadan kurtulur...allah yardımcınız olsun...
tülincim gecmiş olsun annene...
Umarım ameliyatsız atlatır..
RABBİM yardımcınız olsun ...
[COLOR="Black[COLOR=red]"]tülincim [/COLOR]geçmiş olsun arkadaşım bir çok doktor rahim almayı terch ediyor benim kayınvalideminde alındı sıkıntılı oluyor vakti gelmeden rahim alınması umarım siz başka çaresini bulursunuz[/COLOR]
teşekkürler canım hepimize de şifa verir inşallah.şuan yine deniyoruz yakında transfer yapılacak ama 2 tane embriyo kaldı 10 taneden o yüzden çok umutsuzuz.bu arada annene de büyük geçmiş olsun.
Tülinn ..geldiysen kapıya 3 kez tıklaa :)))
ne cok oldu senle burda karşılaşmayalı....
Arştırma yapıyorun annen için di mi..
benm annemde de gögüs kanseri riski vardı... deli gibi gece gündüz okuyordum...
ALLAH şifa versin ...
ühu hu elfida bir belelı başımsın elfida nerdesin...
sen de mi eylülde bşlıycan tüp tedavisine Belgincim??yok yok hemen değil canım biraz kaynatalım...
geldim de çok durmam çıkarım.. Şeniz
nasıl oldu şimdi annen iyi dimi? geçmiş olsun..
yok bacım ya hani şarı varya severimde seni görünce aklıma geir hep.yoksa sen tatlısın olurmu.canım ekimde umutta başlıyacagız benim eşim azospermi 2.tedavimiz bu senağlamaü
belalı baş olmayayım ben ya...
serinleten huzur veren bi baş olayım olar mı...
:)))
sen de mi eylülde bşlıycan tüp tedavisine Belgincim??
öyle okudum sanki...?
Kaçıncı denemen olucak senin
iyiyim belgincim sağol annemin durumu iyi.. sen nasılsın?
günlük hayatına normal devam ediyor sorun yok öyle aşırı..
ama kansızlık olduğu için her ay fazla kan kaybetmesin diye çok vakit geçsin istemiyorum..
iyi cok şükür...
kitleymiş sanırım... daha doğrusu hala anlaşılmadı da 6 ayda bire indi cok şükür kontrolleri... sorun olsa 2 yıldır bakarlardı caresine doktorlar heralde...
senin annenikide öyle oluversin operasyonsuz iyleşsin inş.