Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmş olsun tülincima.s.Kızlar annemde myom var rahmi alıcaz demişler..
ama henüz yaşı genç olduğundan erkenden adetten kesilsin istemedim..
kanaması son ay arttı ara kanaması da oldu..
diyeceğim rahmi almadan kist ya da myom operasyonu yapılıyormuş..
myom embolizasyonu diye ararsanız ulaşırsınız..
ben tesadüfen denk geldim ve şimdi araştırıyorum..
işinize yarayacak bir bilgi diye paylaşmak istedim..
hemen ameliyata olur demeyin tabi şartları var bu operasyonunda..
hoşgeldin umudumsuna.s.meraba kızlar..malesef bende erkek infertilitesi yüzünden hamiş kalamadım..1 başarısız tüp denemem var..birbirimiz için dua edelim..Allah kucağımızı boş bırakmasın ve bizi evlatsızlıkla sınamasın inşallah...
nesrincim o kadar strese değerlerin düşmesi çok normal...kızlar ben geldım uzun zaman oldu görusmeyeli.
cok sukur esım yanımda ve toparlanmaya calısıyor. bu arada chek-up yaptırdık esıme acıbadem hastanesinde. varıkoseli çift taraflı olmuş. sol tarafında vardı sağ tarafında da çıkmış. spermıyogram istedi hemen doktor. gecen sene 21 mılyon olan sperm sayısı 8 milyona duşmuş. eşım yıkıldı resmen. 4 ay boyunca somalide sadece kuru bakliyat yemişler. sağlıklı beslenemedigi için ve sureklı kabızlık cektığı ıçın değerler kötuleşmiş. eylul gıbı kesın ameliyat dedi doktor. bakalım ramazan bıtsın olacak ınsallah. bızım nıyetımız ameliyat olmadan tup bebek denemektı ama acıbademdekı dokorumu bosuna emek ve para harcarsınız. tutma ihtimali, %5 dedi. en ıyısı ameliyat olup 1 yıl dğerlerin duzelmesını beklemek dedi. bakalum hayırlısı. esım duzelsın de cocukta olur zamanla Allahın ıznıyle. sızler nasılsınız?
sağol canıma.s.Allah büyük canımm Rabbim yardımcın olsun bebegini sana bagıslasın
allah dualarını kabul etsin canım...slm kızlar bugun eyüp sultandaydım hepımız için bol bol dua ettım fadık canım bebegın sana sımsıkı tutunacak allahın iznıyle canım..:teselli:.
dun verdım ovulasyon testlerını adetımın gelmesını beklıycem artık
fatıma zehra canım benımde yuksektı hemde bayaga yuksektı sut gelmıyordu ama beyın mr bıle çekındım ilaçla geçtı suan normal senınıkıde normale doner ilaçlarla canımopuyorumnanaktan
cok gecmıs olsun Allah sıfa versın benım annemde amelıyat olmustu cok sukur kanama olmadı zaten rahım alınmıstı bır taraftan ıyı oluyor dıger taraftandan psıkolojık olarak ıyı degıl ınsallah rahım alınmadan tedavı olurKızlar annemde myom var rahmi alıcaz demişler..
ama henüz yaşı genç olduğundan erkenden adetten kesilsin istemedim..
kanaması son ay arttı ara kanaması da oldu..
diyeceğim rahmi almadan kist ya da myom operasyonu yapılıyormuş..
myom embolizasyonu diye ararsanız ulaşırsınız..
ben tesadüfen denk geldim ve şimdi araştırıyorum..
işinize yarayacak bir bilgi diye paylaşmak istedim..
hemen ameliyata olur demeyin tabi şartları var bu operasyonunda..
nesrıncım Allah mutlulugunuzu daım etsın yuvanızı kotuluklerden korusun varıkosel amelıyatını hemen olmayacak ıse doktorun bu zaman zarfında esıne at kestanesı sulusyonu satılıyor aktarlarda çaksır suyu ıle beraber kullanıyorsun bır cay kasıgı at kestanesı suyu bır ıkı tatlı kasıgı da çaksır suyunu meyva suyuna katıp ıcerse ınsallah faydası olur ben oyle yapmıstım esıme 3 ay kadar denedım sonrasında fılmlerde varıkosel yok dedı temız cıktı ultrasonlarımız oncesınde varıkolsel var dedı doktor amelıyat demıstı bız bıraz bekledık amelıyata karar verdıgımızde ogrenkıkkı varıkosel yok olmus ınsallah sıde de faydası olur ınan doktorumuz bıle sasırmıstı sprem sayısındada macun çaksır suyu kecıboynuzu kullandık sonuc mukemmel oldu ınsallah sızede faydası olur gecmıs olsunkızlar ben geldım uzun zaman oldu görusmeyeli.
cok sukur esım yanımda ve toparlanmaya calısıyor. bu arada chek-up yaptırdık esıme acıbadem hastanesinde. varıkoseli çift taraflı olmuş. sol tarafında vardı sağ tarafında da çıkmış. spermıyogram istedi hemen doktor. gecen sene 21 mılyon olan sperm sayısı 8 milyona duşmuş. eşım yıkıldı resmen. 4 ay boyunca somalide sadece kuru bakliyat yemişler. sağlıklı beslenemedigi için ve sureklı kabızlık cektığı ıçın değerler kötuleşmiş. eylul gıbı kesın ameliyat dedi doktor. bakalım ramazan bıtsın olacak ınsallah. bızım nıyetımız ameliyat olmadan tup bebek denemektı ama acıbademdekı dokorumu bosuna emek ve para harcarsınız. tutma ihtimali, %5 dedi. en ıyısı ameliyat olup 1 yıl dğerlerin duzelmesını beklemek dedi. bakalum hayırlısı. esım duzelsın de cocukta olur zamanla Allahın ıznıyle. sızler nasılsınız?
amin canımmeraba kızlar..malesef bende erkek infertilitesi yüzünden hamiş kalamadım..1 başarısız tüp denemem var..birbirimiz için dua edelim..Allah kucağımızı boş bırakmasın ve bizi evlatsızlıkla sınamasın inşallah...
kızlar ben geldım uzun zaman oldu görusmeyeli.
hayırlısı olsun canım inş tedavide gelecek bebişin....Kızlar selam, maalesef bu sabah hastalandım, artık beklemiyorum da Eylül de tedaviye başlayacağımız için. Her şey güzel olacak İnşallah ben ilk başta farketmedim sonradan düşündüm de kadının tedavi başlangıcı için bize verdiği tarih eşimin doğum günü. İnşallah her şey iyi olur...
hayırlısı olsun canım inş tedavide gelecek bebişin....
eşinin doğum günü olmasıda güzelmiş inş uğurlu gelir size...
benimde eşimde teratospermi var eşinde teratospermi olup tüp bebekle çocuğu olan var mı?benim daha önce oldu ama 9 haftalıkken düştü.hamile kalıp da doğum yapan var mı?varsa hangi merkezde denediler?
gecmiş olsun arkdaşım..
teratospermi ne demek? ben ilk kez duydum, yok mu ilaç tedavisi?
geçmş olsun tülincima.s.
kolay birşekilde atlatır inş...
allah yardımınız olsun...
canım benim bu myom hakkında çok bilgim yok ben gerektiğinde ameliyat gibi kolayca alınıyor sanıyorum...rahimde mi alınıyor?
geçen tesadüfen eltimde mlyom olduğunu öğrenmiş galiba çok ufak ama doğrusu ciddiye almamıştık..
patoloji raporuda temiz çıktı...
şimdi yeniden dr ra muayeneye gidecek ama oruç olduğu için ramazanı bekliyor...
bak şimdi biraz korktumda eltim daha 37 yaşında...
cok gecmıs olsun Allah sıfa versın benım annemde amelıyat olmustu cok sukur kanama olmadı zaten rahım alınmıstı bır taraftan ıyı oluyor dıger taraftandan psıkolojık olarak ıyı degıl ınsallah rahım alınmadan tedavı olur
TÜLINIM gecmis olsun canim..insallah en kisa zamanda düzelir annecigin..
NESRINCIM canim tekrar cok gecmis olsun...sag salim kavustunuz ya bebiste olur insallah..
gözünüz aydın canım allahım tamammına erdirsin...
şirinem gözünüz aydın darısı senin başına işallah.
kızlar rahatlattınız benı rabbım razı olsun sızlerden..
adetı beklıyorum hemen gıdıcem doktora.ınsaallah uzun surmez bu sorun.hemen tedavıye baslamak ıstıyorum artık.
uykucu gozunuz aydın canım.darısı sana ve bızlere olsun..
şirinem çok sevindim ya doğal yoldan ikiz. şimdi ikiz teyzesi olucan çok hoş. allahım sorunsuz hamilelikler geçirtsin. darısı en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlarımıza
sağol canım..
inan şu aralar bizimle ilgili bebek konusunu duymak bile istemiyorum..
o kadar rahat kafam..
herşey olacağına varıyor..
boş yere sıkıntı yaptım kaç sene..
olsa da olmasa da olur herşeyin hayırlısı..
işe başlamadım canım daha 1 1,5 ay sonra dediler haber bekliyorum inş olur da daha da rahat olurum..
öptüm miniğini Şeniz
şirinem sizin bebeklerde hayırlı olsun canım..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş..
şirine canım hayırlı olsun
Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonucu alırsın
tebrik ederim canım ne kadar güzel bi haber bu
üstelikte ikizler ay allah nazarlardan saklasın
darısı başına inşallah
evet canım işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum mecburen
oda düzensiz oluyo bakalım bugünkü sonuca göre bi çare düşünücem artık
canım çok geçmiş olsun
Allah tez zamanda anneciğine şifalar versin
Günaydın kızlar...
TÜLİN'cim Allah şifa versin annene...
bu ameliyatı olup rahmi alınan ve çok kilo alan kadın var...
UYKUCU'm yeğen sahibi olmak çok güzel...
çift olunca tadından yenmez o bebişler...
Maşallah...
canım eltim düşük yaptı ve myom olduğunu gece acile gitiiğinde öğrenmişler...sağol fadiğim..
nerdeyse 1 senedir var bu durum annemde ufaktı şikayeti yoktu..
ama zaman geçtikçe büyüdü şimdi 6,5 cm çapında..
myomlar her zaman tek olmuyormuş irili ufaklı rahmi saarabiliyormuş.
normal usg ile ufaklar farkedilemiyebiliyormuş.
kadın doğumcular myom ameliyaatında en son yapılacak işlemi baştan yapıp rahmi alıyorlarmış.
bunları da myom embolizasyonu konusunda okudum..
annemde daha 45 yaşında erkenden menapoza girsin istemedik..
bu tedaviyi araştırıyorum istanbul da medical park hastanesinde vardı sanırım..
girişimsel radyoloji ilgilenen alan..
sende hayrına araştırıp aydınlat eltini canım boş yere rahmini almasınlar..
hoşgeldin emilahhana.s.benimde eşimde teratospermi var eşinde teratospermi olup tüp bebekle çocuğu olan var mı?benim daha önce oldu ama 9 haftalıkken düştü.hamile kalıp da doğum yapan var mı?varsa hangi merkezde denediler?
Anladım arkadaşım...teşekkürler canım.teratospermi spermlerdeki morfolojik bozukluk anlamına geliyor.sizin sorununuz neydi canım?