Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyz canım şükürler olsuniyiyim canım ya sizler nasılsınız
inşş her kes iyidir
belgincim geçmiş olsun. canım sakın ihmal etme mutlaka araştır doktora gözük sonra tedavi olacaksın önüne bir engel olarak çıkmasın canım
Nurcan gecmiş olsun arkadaşım ya...
şimdi enjaktörle cekmeyip tamamen alacaklaırna göre bir daha nüksetmez inşALLAH...
gelecek ay dondurulmuşları transfer edecekler dimi...
o zamana kadar gecer inş. bu kist olayıda...
Belgin gecmiş olsun arkadaşım (
iyi oldun mu bari biraz daha....
hayırlı günler ........
fadik inşallah 9 ay boyunca seninle olur bebeğin hayırlısıylada kucağına alırsın canım bol bol yat dinlen zaten doğduktan sonra hem uykuya hem dinlenmeye baya ihtiyaç duyacaksın inşallah rabbim sana o günleri gösterir canım......
kızlar bir arkadaşımız dün gebelik testi yaptıracaktı yazdımı buraya sonucu inşallah pozitifi görmüştür.....
dilem yabangülüm maaşallah sübhanallah bebişlerin gelme zamanı yaklaşıyor inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız doğum hikayalerinizide okuruz emii
canım yaa neden öyle çıktı acaba yorgunluk ve stresin çok etkisi oluyo bence hiç karamsar olma iyi düşün 1 ay sonra sonucun çok farklı olcak eminim eşlerimiz bilmiyorum sizinkiler nasıl ama bizden fazlaa üzülüyolar bu konuda onların işi daha zor kimseye açamıyolar dertlerini ağla güzelim yaa çık dışarı bağıra bağıra ağla boşver misafiri falan açılırsın çok faydası oluyo içinde tuttukça hasta olursun rabbim yardmcın olsun...bu arada hangi hast.gittin yani hastanen iyi değilse hemen değiştir derim doktorun ve hastaenin iyi olmadsı da çok önemli...hayırlı akşamlar arkadaşlar...
bugun hastaneye gittim tüp bebek için dosya actırmaya...
hastaneye sinir oldum..evrakalrı al oraya götür buraya götür...
neyse biliyonuz zaten o kargaşayı cogunuz ....
eşim spermiyogram verdi sabah ... öğleden sonra almış ve %98 hareketsiz ve yüzdürme yönteminde de hiç sperm gözlenememiş... doktor uykusuzluktan bukadar az olabilir demiş ilaç vermiş 1 ay sonra yeniden tahlile gel demiş..... ( gece calışıp 24 saat uykusuz gitmişti hastaneye )
anlamadım nasıl oldu bu, sperm kalmamış ..tamam azalıyordu her tahlilde biraz daha ama bitecegi hiç aklıma gelmemişti... ilk 2 milyondu 1 ay sonra 1 milyon 3 ay sonra 700 bin olmuştu.... psikolojik heralde..kafaya takıyor sanırım (
ağlamanın delisiyim valla..napcam bilmiyorum...evde misafirde var....şöyle hıçkıra hıçkıra aglasam acılırım belki ama...içime taş gibi bişey oturdu..ilk kez bu kadar mutsuzum bu yolda, ve ilk kez umudum kırıldı....
eşimde akşam eve geldiğimde benimle konuşmadan cıktı gitti, koştum kapıya hiç konuşmadan indi ...
yeminle hiç bişey söylemedim de... gecer hayatım ilaçları bikullan bakalım dedim...
napcam bilmiyorum...tüp bebek var cok şükür 1 yumurta 1 sperm yeter diyorduk..oda yok arıtk elimizde...
nerden nereye geldik...
kafanızı agrıttım uzun yazıp ama konuşamayınca kimseyle, ağlayamayıncada çok kötü oluyor...
hayırlısı budur belki, ALLAH tan umut kesilmez diyorum ama ....
ege tıp fak. gittim nurcancım...
ben görüşmedim bile doktorla...
görüşme aşamasına gelemedik ki tahlillerden,evrak zımbırtılarından...
yok ya doktorla ilgisi yok.. analiz sonucuna doktorun ne ilgisi var ki arkadaşım ya...
yok işte hız ilk başta %80 lerdeysi %2 ye inmiş... 2milyon olan sperm zaten cok azken sıfıra inmiş yüzdürme yönetmide...
valla geziyorum internette....nasılo cıkayım dışarıya..cıksam nereye gideyim..
eşime de kızdım.. böyle yapılırmı böyle bir günde.... ,
herkes kendi yaşadığını biliyor.. 1 kere imalı bile olsa hiçbişey söylemedimki neden böyle yapıyor...
cocuk bi yana huzuurumuz bozulacak böyle
Sağol nurcancım...
hiçte konuşacak halde değilim eşimle...
naparsa yapsın artık.. gözünün içine baktıkça hale bak...
bıraktı gitti beni böyle kapıyı cekip, içime kan oturdu ya...
neye üzülecegimi bilemedim ... sonuçlara mı,eşimin tavrına mı, annelik lafının bana artık cok uzak gibi görünmesine mi.. neye üzülüyorum şuanda bilemiyorummm
Olmak zorunda mı bunlar ama ya....
Herşey insanlar için, biizm için...
Bilinicndeyim bunun,elimizden geleni yaparız bir bebeğimiz olsun diye..ama olmuyorsa da eşimi kaybetmek istemem ki...
Vardır RABBİM in bi bildiği, 3 günlük dünyada vakit dolduruyoruz ahirete varabilmek için, hersey olması gerektiği olmak zorunda değil ki yaradan bunun istemezse...
Amaaannn neyse arkadaşım..
özel sorunalrımla mesgul ediyorum sayfaları...
gececek elbet, yarın ola hayrola bakalım...
sen naaptın ameliyat işini.... ne zamana olacaksın..
tamamen giderde bir daha ugrasmazsın inşALLAH arkadaşım...
inşallah bu gunleri atlatacacsınız bu donemlerde ınanın cocuk meselesını unutamassanda unutmus gıbı yapın stresden uzak durman cok onemlı ıkı sene once benım esımdede problem vardı aslında cok eskıden berı varmıs bana soylememısılk test sonuclarını duydugumda arkadasıma gıdıp oyle aglamıstımkı hıc unutmuyorum sankı hıc artık cocugumuz olmayacak gıbı hıssettım esıme sorunu anlattıgımda oda şok olmustu ınan bırbırımıze destek olup oda öğrendigim bitkileri ilaçları hiç reddetmeden içti varikoseli hareketsizliği sayı azlıgı aklına ne gelirse hepsini yendik normal yolla cocuk sahıbı olabılırsınız dedı doktor ben beklemek istemedım asılama ıle suan 11 haftalık hamileyim mone dıye bır ılaç var cok iyi geldi mısır carsısında ozel macun yaptırdık 2 kere doktor bıle sasırmıstı sonrakı testlere sabır sabır bundada vardır bır hıkmet dıye beklemek lazım benım esım oncelerı cok sinirli bir insandı hiç takmazdı benı hep ailesi idi birinci plan o sorundan sonra oyle yumusadıkı bana yaradı o insan gitti başka bir insan geldi yani bundada vardır bır hayır dıye dusun aşacam bu gunleri deyip çabalamak lazım Rabbim yardımcın olsuno ilacı eczaneden sor istersen yada internetten arastır bıze yaradı :teselli::teselli:Sağol nurcancım...
hiçte konuşacak halde değilim eşimle...
naparsa yapsın artık.. gözünün içine baktıkça hale bak...
bıraktı gitti beni böyle kapıyı cekip, içime kan oturdu ya...
neye üzülecegimi bilemedim ... sonuçlara mı,eşimin tavrına mı, annelik lafının bana artık cok uzak gibi görünmesine mi.. neye üzülüyorum şuanda bilemiyorummm
hayırlı akşamlar arkadaşlar...
eşim spermiyogram verdi sabah ... öğleden sonra almış ve %98 hareketsiz ve yüzdürme yönteminde de hiç sperm gözlenememiş... doktor uykusuzluktan bukadar az olabilir demiş ilaç vermiş 1 ay sonra yeniden tahlile gel demiş..... ( gece calışıp 24 saat uykusuz gitmişti hastaneye )
anlamadım nasıl oldu bu, sperm kalmamış ..tamam azalıyordu her tahlilde biraz daha ama bitecegi hiç aklıma gelmemişti... ilk 2 milyondu 1 ay sonra 1 milyon 3 ay sonra 700 bin olmuştu.... psikolojik heralde..kafaya takıyor sanırım (
ağlamanın delisiyim valla..napcam bilmiyorum...evde misafirde var....şöyle hıçkıra hıçkıra aglasam acılırım belki ama...içime taş gibi bişey oturdu..ilk kez bu kadar mutsuzum bu yolda, ve ilk kez umudum kırıldı....
eşimde akşam eve geldiğimde benimle konuşmadan cıktı gitti, koştum kapıya hiç konuşmadan indi ...
yeminle hiç bişey söylemedim de... gecer hayatım ilaçları bikullan bakalım dedim...
napcam bilmiyorum...tüp bebek var cok şükür 1 yumurta 1 sperm yeter diyorduk..oda yok arıtk elimizde...
nerden nereye geldik...
kafanızı agrıttım uzun yazıp ama konuşamayınca kimseyle, ağlayamayıncada çok kötü oluyor...
Olmak zorunda mı bunlar ama ya....
Herşey insanlar için, biizm için...
Bilinicndeyim bunun,elimizden geleni yaparız bir bebeğimiz olsun diye..ama olmuyorsa da eşimi kaybetmek istemem ki...
Vardır RABBİM in bi bildiği, 3 günlük dünyada vakit dolduruyoruz ahirete varabilmek için, hersey olması gerektiği olmak zorunda değil ki yaradan bunun istemezse...
Amaaannn neyse arkadaşım..
özel sorunalrımla mesgul ediyorum sayfaları...
gececek elbet, yarın ola hayrola bakalım...
sen naaptın ameliyat işini.... ne zamana olacaksın..
tamamen giderde bir daha ugrasmazsın inşALLAH arkadaşım...
hayırlı akşamlar arkadaşlar...
nerden nereye geldik...