- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
hayırlı günler ........
fadik inşallah 9 ay boyunca seninle olur bebeğin hayırlısıylada kucağına alırsın canım bol bol yat dinlen zaten doğduktan sonra hem uykuya hem dinlenmeye baya ihtiyaç duyacaksın inşallah rabbim sana o günleri gösterir canım......
]
kızlarhayırlı gunler herkese..
fadıkcım kalp atısı varmıs mınıgımızın.dayanıcak ınsaallah.dualarımız senınle..
.
Günaydın arkadaşalar fadikçim kalp atışlarını görmüşsünüz
gerçekten çok sevindim senin adına sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyodum
inşallah bundan sonrada her dr dönüşünde böyle güzel haberlerle gelirsin bize
benim biraz canım sıkkın kıslar dün şeker testim vardı benim
ne yazıkki çok yüksek çıktı inşallah düşürmeyi başabiliriz,
bebişime zararı olucak diye çok korkuyorum
fadikcim...Günün en güzel haberi bu...Oh beeeee.Rabbime şükürler olsun.Allahım hep yardım etsin sana ve bizlere...Dualarımdasın...
hadi gözün aydın işallah kanamanda durur.benimkiside geriden geliyor çünkü geç döllenmeden dolayı öyle çıkıyor.
canım gözün aydın inşallah bu sefer bebişin seninle kalacak,rabbim bu imtihandan senin elini boş çıkarmıyacak,yatmak çok zor bende aynısını yaşadım o yatak bana batardı ,ağlardım sürekli,ne akşam olurdu ne sabah,1.5 ay bana sanki 1.5 sene gibi geldi .Allahım sana kolaylık wersin bol bol kuran oku biliyorsan eğer yoksa ayetel kürsü fatiha bol bol oku.
Allaha emanet ol ,kendine iyi bak...
fadıkçim nası sevindim anlatamam hergun girip okumaya çalışıyorum sende ki haberleri bak kalp atışlarıda duyulmuş sana sıkıca sarıldı bu bebiş inşallah kucağınada almayı nasip eder canım bunu gerçekten çok istiyorum canım arkadaşım
pişt tüliny senimi gördüm ne aşağıda
canım her şey güzel olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Fadikçim crinone jellde progesteron fakat daha etkili olan buda vajinal yolla uyguanıyor tüp şeklinde sıkıyosun içeri doğru kullandığın haptan çok çok etkili hatta fiyataı pahalı içinde yanlış hatırlamıyorsam 15 ya da 20 tane var 75 tl civarsı sanırım ssk karşılıyor bir bölümünü. kullandığın fitil endol olması lazım bende kullandım doğru yani.. Ayrıca progestanın iğneside var etkili olarak bence bir an önce dr danış.. iğneyle hergün uğraşamam dersen jell kullan emin ol kullandığın haptan daha etkili..
selam kızlar..
fadiğim gözün aydın canım..
Allah sağ salim tamamına erdirecek inş..
belgincim geçmiş olsun canım..
Allah şifa versin..
okuyup geçiyorum kızlar sıcaklardan pcde de durmuyorum pek..
öptüm hepinizi..
Allah sağlık versin herkese..
Merhabalar..bende pek ugrayamıyuorum...
Misafirim geldi vaktim olmuyor akşamları...
Ama fadiğin güzel haberini okudum...
ALLAH ın izniyle sonu güzel olacak Fadikçim...
dualrımdasın arkadaşım inan ki... opuyorumnanaktan.
canlarım inanın mesajlarınızı okurken gözlerim doluyor
o kadar iyisinizki allah razı olsun...
şükür buraya kadar geldik burdan sonrasınada llah kerim...
tek sorunumuz bu kanama inş oda geçer...
rabbim kısa zamnda sizede hamileliği nasip etsin ve sağlıcakla bebişlerinizi kucaklayın inş...
aymesim canım gebelikte şeker yükselmesi olabiliyor
unutmaki şekerde stresinde önemi çok sakin olmaya çalışıp dr unu dinle inş düşecektir...
allah yardımcın olsun...
yağmurcan canım tavsiyelerin için çok sağol canım...
bende iğneyi çok düşündüm ama yapan yok yattığım içinde hergün biryerlere gidemem...
canım ilaç konusunda 3 dr a danıştım 3 üde ialçları değişmedi dün gittiğime özellikle sordum evet şuvar bu var ama senin ilaçların iyi zaten çok ilaç kullanıyorsun deyip sözü değiştirdi....
canım biizm bulunduğumnuz ilçede öğle çok iyi dr lar yok...iyi bir yere gitmek için en az özel arabayla 40 dk lazım benim durumumda belli kanamam açılır diye en yakın dr lara gitmeye çalışıyorum...
dünden berlide progestoronu vajinal almaya başladım sanki daha iyi gibi geldi...
az böyle deneyeyim eğer geçmesse dr lara ilacı değiştirmekte ısrar edeceğim...