Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım dilerim herkez iyidir.belginim canım arkadaşım rabbim inş hepimize anneliği yaşatacak izniyle canım ümidini kaybetme...aymesim mucize annesi melegin ve sen iyisinizdir inş..yabangülüm test sonucunu bizlerede bildir olurmu canım inş hamileliğin boyunca herşey yolunda gider canım...yeterim nasıl heyecanlısındır şimdi eminim günler azalıyor canım inş melegin seninledir ve hep öyle kalır canım...aa1 canım daha dün gbi değilmi zaman nasılda geçiyor senin mucizen nasıl tatlım ve sen tabii...bende çok merak ediyorum kızlar nesrin arkadaşımızı inş eşinden güzel haber almıştırda yada kavuşmuşlardır bize ondan yazamıyordur ayrı geçirdikleri zamanı telafi adına..nevromuzuda merak ediyorum doruk paşası nasıl acaba büyümüştür şimdiye biraz daha eminim inş onlarda iyidir...test sonucunu bekleyen ancak aklıma adları gelmeyen iki arkadaşımız daha vardı inş yeterimle beraber mutlu olcaklar bizleride sevindirecekler inşşşş rabbim yardımcıları olsun inşşşşşşş

AYMES,AA1 canlarım bol bol kayısı erik felan yiyin hatta mürdüm eriği var sabahları bir kaç tane eç karnına ondan yiyin üzerinede ılık bir su için sonra hiç sıkıntı çekmeden gidersiniz wc ye benim normalde çok zordur bunu yapınca rahatım deneyin canlarım...

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım dilerim herkez iyidir.belginim canım arkadaşım rabbim inş hepimize anneliği yaşatacak izniyle canım ümidini kaybetme...aymesim mucize annesi melegin ve sen iyisinizdir inş..yabangülüm test sonucunu bizlerede bildir olurmu canım inş hamileliğin boyunca herşey yolunda gider canım...yeterim nasıl heyecanlısındır şimdi eminim günler azalıyor canım inş melegin seninledir ve hep öyle kalır canım...aa1 canım daha dün gbi değilmi zaman nasılda geçiyor senin mucizen nasıl tatlım ve sen tabii...bende çok merak ediyorum kızlar nesrin arkadaşımızı inş eşinden güzel haber almıştırda yada kavuşmuşlardır bize ondan yazamıyordur ayrı geçirdikleri zamanı telafi adına..nevromuzuda merak ediyorum doruk paşası nasıl acaba büyümüştür şimdiye biraz daha eminim inş onlarda iyidir...test sonucunu bekleyen ancak aklıma adları gelmeyen iki arkadaşımız daha vardı inş yeterimle beraber mutlu olcaklar bizleride sevindirecekler inşşşş rabbim yardımcıları olsun inşşşşşşş

amin canım benim inşallah bizde birgün bu mutluluğu yaşarız hayırlısıyla.sen nasılsın iyimisin...Şeniz

canlarım ben şimdi çıkıyorum sonra yine görüşürüz hepinizi çok öpüyorum bacılarım...

selam kızlar..
göz ucuyla baktım çıkmam lazım..
ceylinim sağol canım..
kısmet artık haftaya adet gelirse belli olucak ne olup olmadığı :)
sende korkma hsg den..
bilmediğin için tedirginsin anlıyorum..
adet ağrısı çekiyorsa zaten onun gibi birşey oluyor..

kızlar izmir de olanlarınız şehir fırsatı diye bir site var ona baksın..
alsancak kahvemania da kahvaltı 4,75 lira..

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL İYİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR
SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAH SENİ BURDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL
İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENİDE HAMİŞLER ARASINDA GÖRÜRÜZ
DİĞER ARKADAŞLARIMIZLA BERABER:Saruboceq:

amin canım benim inşallah bizde birgün bu mutluluğu yaşarız hayırlısıyla.sen nasılsın iyimisin...Şeniz

canım çok şükür iyiyim ancak işler çok yogun baksana topiğimize bile gelemiyorum sık sık.aslın abakarsan iş yogunlugu tam zamanına denk geldi tedaviyi düşünmeye zamanım kalmıyor bende tedaviye başlıcam ya inş rabbim izniyle ağustosta ama inş dilemcimizin buhar olayını denicem bu ay inş tedaviye gerek kalmaz hazırlıklarım tamam şimdi adetimi bekliyorum çalışmalar için yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

aymes,aa1 canlarım bol bol kayısı erik felan yiyin hatta mürdüm eriği var sabahları bir kaç tane eç karnına ondan yiyin üzerinede ılık bir su için sonra hiç sıkıntı çekmeden gidersiniz wc ye benim normalde çok zordur bunu yapınca rahatım deneyin canlarım...

canım kayısı yiyorum ama eriği hiç duymamıştım
onuda deniyim bakalım kayısı wcye çıkmayı sağlıyo
ben zaten çıkıyorum benim sorun çıkma esnasında başlıyo
çok afedersiniz ama katı şekilde olmaması lazımmış
kendimi zorla hisalde yapamıyomki
ilk defa yaşıyorum bu tarz bişeyi gerçekten çok zormuş
allah kimseyi sağlığından etmesin

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL İYİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR
SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAH SENİ BURDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL
İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENİDE HAMİŞLER ARASINDA GÖRÜRÜZ
DİĞER ARKADAŞLARIMIZLA BERABER:Saruboceq:

canım arkadaşım benim çok sağol dileklerin için inş rabbimin izniyle o kadar inanıyorum ki olacagına rahatım aslına bakarsan bir bakımada ama duan için tşk

[ı]selam kızlar..[/ı]
[ı]göz ucuyla baktım çıkmam lazım..[/ı]
[ı]ceylinim sağol canım..[/ı]
[ı]kısmet artık haftaya adet gelirse belli olucak ne olup olmadığı :)[/ı]
[ı]sende korkma hsg den..[/ı]
[ı]bilmediğin için tedirginsin anlıyorum..[/ı]
[ı]adet ağrısı çekiyorsa zaten onun gibi birşey oluyor..[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]kızlar izmir de olanlarınız şehir fırsatı diye bir site var ona baksın..[/ı]
[ı]alsancak kahvemania da kahvaltı 4,75 lira..[/ı]

selam canım hoşgeldin
keşke aynı şehirde olsaydık ne güzel
sabah kahvaltıya giderdik hep beraber çok uygunmuş

canım arkadaşım benim çok sağol dileklerin için inş rabbimin izniyle o kadar inanıyorum ki olacagına rahatım aslına bakarsan bir bakımada ama duan için tşk

ne güzel böyle ğpozitif olaman her zaman böyle ol canım inşallah allahında izniyle gelicek bebeişin

slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...

slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...

CANIM GÖZÜN AYDIN :lepi:
SAĞLICAKALA BÜYÜT MUCİZELERİNİ:ecrin_bebek:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:
MİS KOKULU MELEKLERİNİ :emir_bebek::emir_bebek:

listeye benide ekler misiniz?
delimai1- 4 haziran-şiddetli OAT- dondurulmuş embriyo transferi (1.tüp bebek denemesi başarısız) kür ve ilaç yok.

canım yüreği güzel arakadaşım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimiz için
inşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim kimselerin kucağını boş bırakamsın
hepizin anne olduğumuz günleri görmeyi nasip etsin

yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :saruboceq:senağlama

canım hiç öle kötü şeyler düşünme
inşş anne olacaksın 2.3 tane rabbim melek gönderecek sana

bazan hepimizn böle olduğumuz oluyor
ama allahımıza sığınacağız ve onun sonsuz hazinesinden dileyeceğiz
o kularının dualrını kabul eder
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.Biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:senağlama

CANIM HıÇ ÖYLE ÜZÜCÜ ŞEYLER DÜŞÜNME DıCEM AMA BEN DE AYNI SENıN GıBı BAZEN ÇOK UMUTSUZ OLUYORUM.
CANIM TEK KARDEŞ OLMAK ZOR OLSA GEREK.AMA Bı DE ıYı TARAFINDAN BAK.HıÇ OLMAZA ANNENLERE FALAN GıDıNCE ABıNıN OLSUN ABLANIN OLSUN ÇOCUKLARINI GÖRÜNCE YÜREĞıN YANMAZ ,ıÇıN PARÇALANMAZ,ONLARA BAKTIKÇA NEDEN BENıMKı OLMUYOR DEYıP EVE GELıNCE SAATLERCE YEĞENLERıNı DÜŞÜNEREK AĞLAMAZSIN.BÜTÜN BUNLARI YAŞIYORUM O YÜZDEN BAYRAMLAR ZıNDAN OLDU ,ANNEMLERE FALAN GıTMEK ıSTEMEZ OLDUM.
BENDE DÜN BU DUYGULARLA SABAHLADIM.YA HıÇ ANNE OLAMAZSAM DıYE ÇOK KORKUYORUM.SONRA DEDıM Kı RABBıM BÜYÜK O HERŞEYıN EN HAYIRLISINI BıLıR.ZATEN ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA YARIN ÖLMEYECEĞıM NE MALUMKı ,ÇOK ŞÜKÜR BU HALıMıZE DAHA BETERLERıN DEN KORUSUN DEDıM KENDı KENDıME ..CANIM SEN 2 3 TANE DıYON ,HELE BEN OLSA 5 TANE YAPCAM ARDI ARDINA.VALLA ÖYLEKı KALABALIĞI ÇOK SEVıYORUM.......sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Monarosacım yarın test yapsam olurmu demişsin. Bence yapma ben vajinal jel kullanıyorum o yanıltabiliyormuş.Direkt kan tahlili yap bence? Bu arada jel kullanan va mı?

fadik canım benim adet tarihim 3temmuz.sayı ,hareket ,morfoloji....diye yazabilirmisin canım.listede o kısımlar boş kalmış .

X