Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabiki yaşayacaksınız inan benim normal yollla ümidim kalmamıştı.hep bir gün hamile kalamayacağım korkusu vardı ama böyle düşünmekle hata etmişim şimdi bebişim benimle.canım benim hayırlısı işallah rabbim büyük sabrımızı ölçüyor.tüm isteyenlere nasip etsin rabbim.

aminnn amiiiinnn inş canım ....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol papatyacım.. inş..
sen nasılsın inş herşey yolunda gidiyordur..
çok sıkıntı yaratmıyordur bebişin sana..

hayırlısı olsun ecemnur..
inş gönlüne göre olsun.. ilk ve son olsunda tutunsun..

sağol bengüsu.. inş..
Allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin sana da..

sağol meryemcim..
nasıl gidiyor bebeklerinle aran iyi mi?

buyur canım..

amin canım inşallah.

kizlar gazetede okudum simdi..
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14820148.asp?gid=245
cucum açmıyor....
merak ettim ne var haberde...

fadikcim imşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın,hislerim yanılmaz beni,seninde güzel günlerin yakın bence...
inşallah canımopuyorumnanaktançok sağolŞeniz

bengüsü canım kapsama alanı dışında gözüküyorsun....
tam bilmiyorum ama msn ile ilgili bir sorun olabilir...
kk ye kayıt olduğun msn ni uzun zaman kullnmayınca böyle sorunlar olabiliyormuş...

kısa zamnda aramıza dönersin inşallah....

iyi canım sorun yok şükür..
pazartesi kontrol var yine..
dozu düşürdü doktor ve baskılayıcı iğne de yapıyorum şimdi..
salı ya da çarşamba olur herhalde artık..
hepimiz için isteyen herkes için hayırlısı inş..

canım ilk mesajını yine önceki sayfaları okuyarak bulucaksın..
aklında tarih varsa daha kolay bulursun..

sağol yabanım inş bizlerde yanınıza geliriz artık..
şu topik hep hamileyle dolsa keşke..

geçen yazdan beri takip ediyorum bu topiği. ama uzun zamandır yazamadım. inşallah tedavin olumlu olur tüliny. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Erkek infertilitesi yüzünde hamile kalamıyordum eşimin sperm sayısı 1-2-milyon arasında değişiyordu keçi boynuzu kürü.macunlar ilaçlar bir sürü tedavi denedik üç yıl boyunca ama malesef hiç bir değişme olmadı ve tüp bebek yaptırdık Allahıma şukurler olsunki ilk denememde hamile olduğumu daha dün öğrendim çok mutluyuz.Eşimle birlikte bebeğimizin normal yollardan olmıyacağını öğrediğim zaman ikimizde çok ağladık çok üzüntülü günler geçirdik ama Allahımdan ümidimi hiç kesmedim çok dua ettim herkes için ve dün bebeğimizin bizimle olduğu haberini aldık ve bu sefer mutluluktan ağladık ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin Allahım hepinizin yanında olsun...Bu arada ben Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim özellikle erkek infertilitesinde çok başarılı bi merkez eşimin sperm sayısı çok az ve ağır morfolojik problemleri vardı ama ımsı tekniği kullanarak en doğru spermi seçtiler ve 5.gün embriyosu olarak transferim yapıldı.Allah onlardan sonsuz razı olsun.Allahım benim ve benimle birlikte bebek özlemi çekenlerin hepsinin kucağını bebişlerle doldursun iyişallah..

KILZAR KONTROLE GıTTıM GELDıM :lepi:
DR HER ŞEY ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR DEDı
YUMOŞLAR SAYI HER ŞEY
KAN VERDıM SONUCA GÖRE ARAYIP ÇATLATMA ıĞNEMı NE ZAMAN YAPACAĞIMI SÖLEYECEKLER
ıNŞŞŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GıDER ıNŞŞ:Saruboceq:

Son düzenleme:
ınsaallah yetercım bu sefer yuzun guler..
sana ıkı ambrıyo yukleyebılırler artık deımı.sansın dahada artar ozaman ınsaallah..

erkek infertilitesi yüzünde hamile kalamıyordum eşimin sperm sayısı 1-2-milyon arasında değişiyordu keçi boynuzu kürü.macunlar ilaçlar bir sürü tedavi denedik üç yıl boyunca ama malesef hiç bir değişme olmadı ve tüp bebek yaptırdık allahıma şukurler olsunki ilk denememde hamile olduğumu daha dün öğrendim çok mutluyuz.eşimle birlikte bebeğimizin normal yollardan olmıyacağını öğrediğim zaman ikimizde çok ağladık çok üzüntülü günler geçirdik ama allahımdan ümidimi hiç kesmedim çok dua ettim herkes için ve dün bebeğimizin bizimle olduğu haberini aldık ve bu sefer mutluluktan ağladık ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin allahım hepinizin yanında olsun...bu arada ben brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim özellikle erkek infertilitesinde çok başarılı bi merkez eşimin sperm sayısı çok az ve ağır morfolojik problemleri vardı ama ımsı tekniği kullanarak en doğru spermi seçtiler ve 5.gün embriyosu olarak transferim yapıldı.allah onlardan sonsuz razı olsun.allahım benim ve benimle birlikte bebek özlemi çekenlerin hepsinin kucağını bebişlerle doldursun iyişallah..

canım ne güzel ilk tedavinde gebe kalman
inşş 9 aylık dönemide sorunsuz geçirip küçük mucizeni kucağına alaırsıninşşş

yeteer canım nasılsın iyisin mi...tedavi sürecin nasıl gidiyo...pozitif görmek nasip olur inş..

canım sağol inşşşşşşşş
bu gün kontrole gittim iyi görünüyor her şey arayıp çatlatma iğnem için saat verecekler
pzrts de opu olur dediler
inşşşşş güzel olur her şey

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…

kkda bir arkadaşımız bunu paylaşmış nasıl anlatmış bizi .gözyaşlarıyla okudum sizlerle paylaşmak istedim .off gerçekten ne zormuş anne olamamak

cucum açmıyor....
merak ettim ne var haberde...

fadiğim linki adres çubuğuna kopyala çıkıyor..
yasayla ilgili açılan davanın haberi..
şu an danıştayda.. haziranda görülecekmiş sanırım..

geçen yazdan beri takip ediyorum bu topiği. ama uzun zamandır yazamadım. inşallah tedavin olumlu olur tüliny. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

selam canım hoşgeldin..
bir süredir yoksun iyisin umarım..
Allah razı olsun inş.. amin..

Erkek infertilitesi yüzünde hamile kalamıyordum eşimin sperm sayısı 1-2-milyon arasında değişiyordu keçi boynuzu kürü.macunlar ilaçlar bir sürü tedavi denedik üç yıl boyunca ama malesef hiç bir değişme olmadı ve tüp bebek yaptırdık Allahıma şukurler olsunki ilk denememde hamile olduğumu daha dün öğrendim çok mutluyuz.Eşimle birlikte bebeğimizin normal yollardan olmıyacağını öğrediğim zaman ikimizde çok ağladık çok üzüntülü günler geçirdik ama Allahımdan ümidimi hiç kesmedim çok dua ettim herkes için ve dün bebeğimizin bizimle olduğu haberini aldık ve bu sefer mutluluktan ağladık ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin Allahım hepinizin yanında olsun...Bu arada ben Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim özellikle erkek infertilitesinde çok başarılı bi merkez eşimin sperm sayısı çok az ve ağır morfolojik problemleri vardı ama ımsı tekniği kullanarak en doğru spermi seçtiler ve 5.gün embriyosu olarak transferim yapıldı.Allah onlardan sonsuz razı olsun.Allahım benim ve benimle birlikte bebek özlemi çekenlerin hepsinin kucağını bebişlerle doldursun iyişallah..

tebrikler begüm..
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inş..

KILZAR KONTROLE GİTTİM GELDİM :lepi:
DR HER ŞEY ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR DEDİ
YUMOŞLAR SAYI HER ŞEY
KAN VERDİM SONUCA GÖRE ARAYIP ÇATLATMA İĞNEMİ NE ZAMAN YAPACAĞIMI SÖLEYECEKLER
İNŞŞŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDER İNŞŞ:Saruboceq:

yeterim Allah bozmasın..
sonu da güzel bitsin inş bu kez..

nermin düşündüklerimizin hissettiklerimizin hepsini yazmış kadın..
inş bu günlerde son bulacak bir gün.. :Saruboceq:

slm herkeseeeeeeeeeeeeeeeee

yeterim kontrolünün güzel geçmesine sevindim canım bu sefer herşey daha çok yolunda gidiyor maşallah hadi bakalım rabbim emeklerini boşa çıkarmasınnnnnn

X