Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayılı cumalar canımgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar herkez iyidir dilerim rabbim açılan ellerimizi boşa çevirmesin inş.veeee kızlar yarın iş dolayısıyla konyaya gidicem hepinize mevlanada dua edicem rabbim inş kabul eyler.
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar herkez iyidir dilerim rabbim açılan ellerimizi boşa çevirmesin inş.veeee kızlar yarın iş dolayısıyla konyaya gidicem hepinize mevlanada dua edicem rabbim inş kabul eyler.
canım inşallah bu tedavinde pozitif sonuç alıp bu yorgunluklarını unutursunŞenizinş bir gün gidecek o sancılar vee 9 ay gelmeyecekler
iyimim canım kontolüm vardı oraya gittim yorgunum hemde çok
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
inşallah canım...
rabbim yüzünü güldürsün....
hakkında hayırlısı olsun canım....
sınav içinde allah zihin açıklığı versin....
canım benim genelgeyle ilgili bilgim yok....
tamam şekera.s.
opuyorumnanaktanŞeniz
aminnnnn canım allahım dualarını kabul etsin...günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar herkez iyidir dilerim rabbim açılan ellerimizi boşa çevirmesin inş.veeee kızlar yarın iş dolayısıyla konyaya gidicem hepinize mevlanada dua edicem rabbim inş kabul eyler.
günaydın canım sanada hayırlı cumalar..günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun
sidelyacığım bütün duaların için şimdiden amin diyorum Allah kabul etsin
günaydınnn hayırlı cumalarr herkezeee :)
hayırlı yolculauklar canıma.s.günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar herkez iyidir dilerim rabbim açılan ellerimizi boşa çevirmesin inş.veeee kızlar yarın iş dolayısıyla konyaya gidicem hepinize mevlanada dua edicem rabbim inş kabul eyler.
:1hug:Şenizellerine saglık fadiğimŞeniz
amiinnnnn....HAYIRLI CUMALAR
RABBıM DULARIMIZI KABUL ETSıN
SEVGıLı PEYGABERıMıZN HÜRMETıNE ELLERıMıZı BOŞ ÇEVıRMESıN
HERKESıN ıHTıYCI OLANI NASıP ETSıN
SAĞLIK HUZUR VERSıN
ÖNCE GÖBÜŞLERıMıZı SONRA KUCAKLARIMZI DOLDURSUN
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cucum nasılsın nasıl gidiyor hamişlik,sıkıntın filan varmı?
canım geçmiş olsun.senin oğlan aceleci çıkmış demek dar geliyor artık karnışın:)işallah zamanında gelir:Saruboceq:
hoşgeldin rapumopuyorumnanaktan
özledik seniŞeniz
şükür iyisin bebişte zamanı gelince sağlıcakla doğar inşallah....
allah yardımcınız olsun....
.
merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok
listeye baktım boncuk arkadaşı tebrik ederim
uyguladığın herşeyi öğrenmek isteriz
can-iso,rapunzelim çok çok geçmişler olsun
hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah:Saruboceq:
tülişim, canım benim aşılaman hayırlı olsun
hiç belli olmaz kısmet belki bu şekilde gelecek meleğin :CüvCüv:
ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim
benim dönemimdeki hemen hemen herkes hamisss
bekle bekle hala sıra bana gelmedi ama :sinifsinif:
bengucum cok saol..senın adına cok cok sevındım..mınıgın sana yıne mujde yaptı ınsalalh bu sefer saglıkla kucagına alırsın...günaydın kızlar,hayırlı sabahlar,
tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
rapunzel geçmiş olsun,sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim,tebrik mesajın içinde teşekkürler opuyorumnanaktan
aymesımmm canım benım oglan benı korkuttu.ama neysekı kanama durunca rahatladım..günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
tebrik ederim canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:lepi:
darısı tüm arkadaşlarımın başına:Saruboceq:
fadikçim çok sağol canım bugünde hiç iyi değilim gözüm çok fena şişti ve sürekli çapak yapıyo şu hafta sonu gelsede biran önce gitsem doktora
rapum canım çok merak etmiştim seni iyi olmanıza sevindim bebiş biraz acele etmiş galiba ama inşallah zamanında gelir bol bol yat canım kendini hiç yorma Allah yardımcın olsun
saol fatmacım...kızlar herkese merhabalar..
boncuk arkadasımız tebrıkler canım.allah sonunada ulastırsın ınsaallah..
rapu hosgeldın canım.bıraz daha sık dısını.ınsaallah pasa oglun saglıkla gelır annesı..
benımde bır haftam kaldı kızlar.kıstlerın durumuna gore ıgneyle ıclerı bosaltılacak.bakalım bu sefer baslayacakmıyım tedavıme.araya yaz tatılıde gırıyor ramazanda gelıyor.benım tedavı kısamı kalıyor ya.banada dua edın kızlar.bu aralar cok ıhtıyacım var..
dünürüm benim merak etmiştim seni sağolsun tülin haerini getirmişti pc ozuk diye. demek enim damat aceleci çıktı.senin gelinde acele ediyodu bir ara ama durdu çok şükür zaten var bu haziran bebişlerinde bişi anlamadım hepsi aceleci çıktı. inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın canım 2 haftada bebişin için yata yata geçer canım allah yardımcın olsun
merhaba arkdaşlar benim beklenen adetim geldi fadikcim lsiteye eklersin 26 haziran
casper ,can iso,rapunzel hepinize allah yardım etsin bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza bebişlerinizi
pazartesi merkeze gittim neden olumsuz olduğuyla ilgili görüştük dr.muzla morfolojiden olabileceğini söyledi kısmet diyoruz artık uzun bi süre bebek konusunda bişey yapmak istemiyorum rabbim nezman nasip ettiyse ozaman olur inşallah bu hafta sonu sınavlarım var onlarla uğraşıyorum
yetercim kardeşini aşılması inşallah pozitif olur tabi seninde tedavin inşallah bebişlerinizi birlikte büyütürsünüz
sidelyacım sen nasılsın nasıl gidiyor
aa1 canım zordur kabızlık bende neyapsam zorlanmıştım bol su iç ve tabiki arkadaşların dediği gibi kayısı ye tazesini suyunu kurusunu hepsi faydalı inşallah geçer sıkıntın
kızlar bu yeni çıkan genelgeyle ilgili danıştaya gönderildi diye bi mail aldım ama bilginiz varmı nedir acaba son durum neyse çok konuştum hepinize mutlu bir gün diliyorum
boncuk arkadaşım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini
cucum doldurdum gunlerı az kaldı..ınsallah sende gelcen o gunlere...canim cok gecmis olsun,saglikla gelsin bebegin insallah...
massallah günleri doldurdun canimmm
kızlar ikinizinde tedavisi pozitifle sonuçlanır inşallah son kontrolleriniz kalmış onlardada güzel haberlerinizi alırız inşallah.
listeye baktımda 93 hamile haziran listesinde inşallah en az 100 yaparız bu sayıyı inşallah ikinizde içinde olursunuz kızlar.
yeterim,tulinim rabbim bu tedavilerinizde bebişlerinize nasip etsin
dilem geçmiş olsun gripmişsin kocaman kazanlara oturdun arkadaşım üşütmüşsündür tabikikaydirigubbakcemile3
hanımlar ben bişey soracam,çarşamba simir testi yaptırdım fakat kanamam oldu ve hala geçmedi normal midir bu ilk kez yaptım ağrı yok fakat kanama kesilmiyor