- 24 Ağustos 2009
- 1.294
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlimmm pasamiz acele etmesin,dursun az daha..yabanım cok saol...
senın mınıkde buyumus annesı cınsıyet bellı oldumu
fadıkcım saol..kanamyı ve sancıyı durudrdular cok sukur sımdı ıkı haftnın gecmesını beklıyoruz..
bende sızlerı ozledım..aklım hep bburdaydı.
sen nasılsın en son laproskopı olacaktın..sonucların nasıl cıktı
ceylıncım cok saol canım..ınsallah sızlerde guzel haberler verırısınız burdan
bengucum cok saol..senın adına cok cok sevındım..mınıgın sana yıne mujde yaptı ınsalalh bu sefer saglıkla kucagına alırsın...
aymesımmm canım benım oglan benı korkuttu.ama neysekı kanama durunca rahatladım..
son ayda hıc beklemedıgım bırsey oldu
ıkı haftayı yatarak gecırecem..
senın lekelenmelerde bıtmıs hadı gozunaydın.ama yınede dıkkat et.sen kendıne..
saol fatmacım...
dualrım senınle.ınsallah sende tez zamnda bu guzel duyguya kavuısursun..
dunurum sorma..hersey ust uste geldı..
pc bozuk olunca bagım koptu resmen burdan..
sorma benım oglanda acelecı cıktı.kanamayı gorunce napacagımı bılemedım..
ama sımdı ıyım cok sukur ama ayaklarım cok fena resmen davul oluyor.sımdı pc basındayımkı artık tum mahjveder bu ayaklar benı..
senın kız zaten hep yaramazdı..artık yaramazlık yapmasın..
surda ne kaldıkı..bıraz daha sıkacaz dısımızı..
kordonuda cozmemıs oyku..cok sevdı galıba :)
sımdı dıyorumkı..bır dogsun ben onun dotune dotune vurmazsam:)
korkuttu bızı :)
melegım cok saol canım
darısı sızlerın basına..doguma gıderken burdakı herkes ıcın bol bol dua etcem
cucum doldurdum gunlerı az kaldı..ınsallah sende gelcen o gunlere...
gercı son ay cok sıkıntılı gecıyorda..
CUMANIZ MUBAREK OLSUN..
TUM DUALARINIZ KABUL OLSUN
hanımlar ben bişey soracam,çarşamba simir testi yaptırdım fakat kanamam oldu ve hala geçmedi normal midir bu ilk kez yaptım ağrı yok fakat kanama kesilmiyor
fadıkcım saol..kanamyı ve sancıyı durudrdular cok sukur sımdı ıkı haftnın gecmesını beklıyoruz..
bende sızlerı ozledım..aklım hep bburdaydı.
sen nasılsın en son laproskopı olacaktın..sonucların nasıl cıktı
CUMANIZ MUBAREK OLSUN..
TUM DUALARINIZ KABUL OLSUN
Artık beni listeye ekleyebilirsin yetercimm. 05.05.2010 adet tarihim. 1-2 gün sonra yumoşlarım toplanacak Allah nasip ederse. Sperm azlığı ve hareketsizliği. Benim için dua edin kızlar. Çok öpüyorum sizleri. İlk tedavim inş son olur. zemuszemus
Bu mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul eder inş. Rabbim tüm bayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.AMİN.. :CüvCüv:
ben iyiiym canım...
laparoskopi olalı çok oldu...sağ tüpüm tamemen tıkalı çıktı ve açılmamış....birde septum varmış o alınmış...
ameliyattan 1 ay sonrada tanı amaçlı histereskopi oldum...
2 ay hamilelikte yasaktı...allah izin verirse bu adetten sonra doğal yoldan biraz denemeyi düşünüyoruz...
hakkımızda hayırlısı...
tülin ve yetercim inşallah bu tedavileriniz olumlu sonuçlanır ,siz de bebişlerinize kavuşursunuz allahın izniyle..
Artık beni listeye ekleyebilirsin yetercimm. 05.05.2010 adet tarihim. 1-2 gün sonra yumoşlarım toplanacak Allah nasip ederse. Sperm azlığı ve hareketsizliği. Benim için dua edin kızlar. Çok öpüyorum sizleri. İlk tedavim inş son olur. zemuszemus
Bu mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul eder inş. Rabbim tüm bayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.AMİN.. :CüvCüv:
hayırlı cumalar,
tüliny ve yeter inşallah ikinizinde tedavileri güzel gider,hayırlı,sevinçli ,mutlu haberler alırız sizlerden de...
Herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
tulinim yeterim insallah bu son tedaviniz olur sizde kavusursunuz meleklerinize
dualarim sizlerle
kızlar kimse var mı
herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
tulinim yeterim insallah bu son tedaviniz olur sizde kavusursunuz meleklerinize
dualarim sizlerle
hayırlı cumalar,
tüliny ve yeter inşallah ikinizinde tedavileri güzel gider,hayırlı,sevinçli ,mutlu haberler alırız sizlerden de...
[ı][sıze="2"]tülin ve yetercim inşallah bu tedavileriniz olumlu sonuçlanır ,siz de bebişlerinize kavuşursunuz allahın izniyle..
Rapunzelcim sana da çok geçmiş olsun..
Aman bol bol dinlen sen..
Az kaldı oğluşuna kavuşmaya..[/sıze][/ı]
yeterim,tulinim rabbim bu tedavilerinizde bebişlerinize nasip etsin
dilem geçmiş olsun gripmişsin kocaman kazanlara oturdun arkadaşım üşütmüşsündür tabikikaydirigubbakcemile3
yeterim,tulinim rabbim bu tedavilerinizde bebişlerinize nasip etsin
dilem geçmiş olsun gripmişsin kocaman kazanlara oturdun arkadaşım üşütmüşsündür tabikikaydirigubbakcemile3
canım inşallah bu tedavinde pozitif sonuç alıp bu yorgunluklarını unutursunŞeniz
ellerine saglık fadiğimŞeniz