Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim YABANGÜLÜM ne olsun canım yarın eşim tekrar hormon testleri yaptıracak fsh normal degerlerde olursa emre bey eşime teseden önce hormon iğneleri kullandırtacak dua edin canım inşallah normal çıkar.

iyiyim YABANGÜLÜM ne olsun canım yarın eşim tekrar hormon testleri yaptıracak fsh normal degerlerde olursa emre bey eşime teseden önce hormon iğneleri kullandırtacak dua edin canım inşallah normal çıkar.

işallah canım düzgün çıkar.rabbim hepinizin yardımcısı olsun.ama şunuda unutma aklında bulunsun eşimin değerleri düzgün değil hamile kalamam diye rabbim ol diyince değer filan boş.işallah hepiniz öyle bir mucizeyle karşılaşırsınız.

valla biz burada sabırsızlıktan bekliyoruz seni hiç düşünemiyorum bile.allahım gönlüne göre versin.işallah güzel haberle dönersin.aç tok farketmiyor

valla canım korktuğumdan mıdır nedir hiç gitmiyo elim teste ama artık son aşamadayım ne olacaksa olucak inşallah güzel haberler verebilirim sizlere

işallah canım düzgün çıkar.rabbim hepinizin yardımcısı olsun.ama şunuda unutma aklında bulunsun eşimin değerleri düzgün değil hamile kalamam diye rabbim ol diyince değer filan boş.işallah hepiniz öyle bir mucizeyle karşılaşırsınız.

inşallah canım inşallahhhhhh:Saruboceq:

Canım belli olurmuki normalde test günüm pazartesi bende pazar baktırmayı düşünüyorduma ama belli olursa belki yarında baktırabilirim ama aç karnına tok karnına fark edermi

inş güzel haberler alırız bende pazartesiye kadar adet olmassam kanda baktırıcam ikimiz içinde hayırlısı olur inş opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

ümütsizliğe kapılma canım...
zamanı geldiğinde bebişlerimiz gelecektir...
morfoloji biraz şans işi gibi birşey...
neyle nasıl düzeldiği belli olmuyor....

bu herektlilerin kaçı ileri kaçı yavaş...
az da olsa ileri hareketli varsa durumunuz çok kötü değil demketir...

fadik çok saol canım bana hep cevap veriyorsun:KK70: ama böyle alıştırırsan çok başını ağrıtırım:)

inşallah güzel çıkar canım...
allah yradımcınız olsun...

Canım belli olurmuki normalde test günüm pazartesi bende pazar baktırmayı düşünüyorduma ama belli olursa belki yarında baktırabilirim ama aç karnına tok karnına fark edermi
birkaç gün önceden yapan arkadaşlar var canım...
ama yinede sne bilirsin...
rabbim yüzünü güldürsün:...
arkadaşlar anladığım kadarıyla bi çoğunuz rahim filmi çektirdiniz,bende bu ayın 24 de çektiricem,doktorum dışarda özele yönlendirdi görüntü kalitesi çok önemliymiş hsg de,normalde600 olan filmi anlaşmaları varmış 350 tl ye çekiyorlar,kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.bildiğim kadarıyla devlet hastanelerindede yapıyorlar bu işlemi yada daha uygana çeken yerler mutlaka vardır ama tavsiye edermisiniz araştırmamı yoksa direk doktorumun yönlendirdiği yerdemi çektirsem,sonrasında enfeksiyon,sıkıntı vs olabiliyomuş sanırım yada başka bir yere gittiğinizde tekrardan isteyebiliyolarmış,bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim,hsg de sıkıntı çıkmaz ve 2 ay gebelik oluşmazsa eğer aşılamaya geçilicek çünkü,şimdiden teşekkürler
evet devlet hastaneleri çekiyor...
ben 2.5 sene önce zeynep kamilde çekilmiştim...hiçbir ücret ödemiyorsun...
dr tek bir yere yönlendirdiğine göre orayla anlaşması falan vardır...
kalite ve fiyat hakkında pek bilgim yok...

hayırlı cumalar canlara.s.

tamam minoscum....
canım maşallah adetlerin düzenli bu sıra...

evet fadigim cok sukur duzene girdi
bu asilamalar beni bu duruma getirmisti galiba cunku iki asilamamdan sonrada duzensizlikler yasamistim
neyseki duzeldi olmamasida cok zordu heleki bir defasinda duphaston kullandigim halde olmamistim ciddi ciddi cok korkmustum menepozdan
benim normal zamanim zaten 30_35 gunler arasi ama bu ay 29. gun geldi hep boyle olsa keske bu ay incir kurune basladim esimede baslattim insallah Allah'in izniyle faydasini goruruz belkide sebebimiz budur
senin sorunun ne oldu canim simdi nasilsin

aramiza yeni gelen arkadaslarimiz hos geldiniz insallah listede cok kalmaz hemen pembe kosemize girersiniz
:Saruboceq:
tedavideki arkadaslarim insallah hepiniz hamile kalirsiniz:Saruboceq:

ask melegi insallah bebegin seninledir:Saruboceq:

bu gun arkamahalleden mujde aliriz insallah
Allah'im nasib etsin :Saruboceq:

hepimize hayirli cumalar kizlar
Rabb'im gonlumuzdeki guzellikleri yasamamizi nasib etsin insallah

ya kızlar kafam karıştı bakıyorum daokudugum çok kişide adetten bir hafta önce pembe leke olmuş yerleşme lekesi diyorlar bende olmadı bu herkeste oluyomu bu leke anlayamadım bu arada aşılamamın 14. günü dün çok kötü midem agrıdı gögüslerime dokunamıyorum ve agzımda çok fena bir tat vardı demır gibi bugun birşey yok böle olmaıştım hiç bende artık anlayamıyorum kendimi pazartesi herşey belli olacak

ya kızlar kafam karıştı bakıyorum daokudugum çok kişide adetten bir hafta önce pembe leke olmuş yerleşme lekesi diyorlar bende olmadı bu herkeste oluyomu bu leke anlayamadım bu arada aşılamamın 14. günü dün çok kötü midem agrıdı gögüslerime dokunamıyorum ve agzımda çok fena bir tat vardı demır gibi bugun birşey yok böle olmaıştım hiç bende artık anlayamıyorum kendimi pazartesi herşey belli olacak

canım benim okudukça daha çok kfamız karışıyor herkişide belirti farklı olurmuş bende senin gibi belirti yok diyorum ara ara çok az sağ tarafımdan ağrı giriyor okdar ama napalım sonucumuzu beklicez sen neden okdar geç test yapıyorsun benimde geç oldu ama artık hayırlısı bakalım hakkımızda

canım benim okudukça daha çok kfamız karışıyor herkişide belirti farklı olurmuş bende senin gibi belirti yok diyorum ara ara çok az sağ tarafımdan ağrı giriyor okdar ama napalım sonucumuzu beklicez sen neden okdar geç test yapıyorsun benimde geç oldu ama artık hayırlısı bakalım hakkımızda

ya korkuyorum günümü bekliyorum artık oluruna bıraktım bakalım pazartesiye kadar adet olmassam büyük gün pazartesi geç değil aslında doktor genelde adeditini bekle 1 güngeçtikten sonra kan testi yaptır diyo bi bildiği var demkki CADIARZU

Çok teşekkür ederimm iyi dileklerin için AMİNNNNNN Diyorumm.. ALLah kimseye bebek hasreti çektirmesin..
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum acaba bilgisi olan varmı.. ben yine bu sitede okurken tribulus ballı macun,ginseng macunu ve kavun çekirdeği yağı kullanımıyla bir arkadaşımızın eşinin sperm değerlerinin iyiye gittiğini okumuştum. benim eşim yaklaşık bir aydır gnc arginmax ve l- carnitin kullanıyor.. acaba bu macunlarıda alsak bu ilaçlarla etkileşimleri dahamı iyi yoksa ters bişey olurmu??

gerek yok cunki arginmax ta zaten ginseng yogun olarak var
kullandiginiz ilaclar cok guzel ona devam edin. ama sabahlari ari sutu bal pilen aksamlarida keciboynuzu verebilirsin .

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
tedavideki arkadaslar insallah guzel haberler verirsiniz bizlere

hayırlı cumalar .......

meryem maaşallahhh canım yavaş yavaş büyüyür minişler rabbim vakti zamanında doğum nasip eder hayırlısıyla 3 meleğini kucağına alırsın inşallah canım.........

fadik ne ettin kız gittinmi dr ..........

aşk meleği inşallah bebeğin seninledir sende haftaya hamile olarak başlarsın inşallahhhh..

minoşcum inşallah şifa olur size incirde taneleri kadar bebekleriniz olur emiii evinin içi bebişlerle dolsun saçını kaşımaya vaktin olmasın......nasıl dua ama

ya kızlar liyadora vardı artık uğramıyo topiğe sanırım tekrar ikizlerine kavuşmuştu en son hastanede yatıyodu 1 ay önce falan acaba nasıl oldu bileniniz varmı.....

ben bugün tekrar dr gittim maalesef geçmedi rahatsızlığım dr mesane torbamın şiştiğini böbreklere baskı yaptığını idrar yollarında iltihabım olduğunu söyledi ben zaten biliyodumda o kadar ilaç kullandım geçmedi ama kendimede çok dikkat etmem lazımmış bizim burda havalar bir çok sıcak bir serin oluyo genelde kısa kollularla ince kiyafetlerle geziniyorum soğuk sularıda götürüyorum tabii geçmiyo ağrılar ama bugünden sonra dikkat edicem kendime çabuk iyileşeyim ya wc ye sık gitmek artık daraltıyo beni ......

X