Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalarr kıslarrrrr

ask meleği canım inşallah bebeğin seninledir

casperr kıss doguma az kaldııı artık kollarında olucak meleğin canım

özlemcim aşağıda görüyorum seni ordasın galiba, hastaneden bana 3 hafta sonra ultrason dediler.kalp atımlarını duyalım sağlıklımı bakalım dediler ben de daha önce olmaz mı dedim. Başka bi yerde gidip keseler var mı diye baktırsam mı. Bi de acaba vajinadan yapılan ultrason düşüğe falan sebep olurmu diye korkuyorum eşimde korkuyor, izin de vermiyor.O yüzden bu sorumluluğu alamıyorum.

özlemcim aşağıda görüyorum seni ordasın galiba, hastaneden bana 3 hafta sonra ultrason dediler.kalp atımlarını duyalım sağlıklımı bakalım dediler ben de daha önce olmaz mı dedim. Başka bi yerde gidip keseler var mı diye baktırsam mı. Bi de acaba vajinadan yapılan ultrason düşüğe falan sebep olurmu diye korkuyorum eşimde korkuyor, izin de vermiyor.O yüzden bu sorumluluğu alamıyorum.

canım benim ben hiç alttan bakılmasına izin vermedim doktorum bişey olmaz desede istemiyorum dedim sende baktırma ilişkiyi yasaklıyolar ama alttan bakıyolar benim mantıgım almıyo gerekte yok zaten ALLAH ŞÜKÜR 6 HAFTALIKKEN KESELERİ GÖRDÜM 7 BİTİCEDE 8İN İÇİNE GİRDİĞİMDE KALP ATIMLARINI ÜSTTEN GAYET NET DUYDUM DOKTOR DUYAMAM DEDİ AMA BEBEKLER BİLE VARDI KESEDE O YUZDEN KESE İÇİN GİDEBİLİRSİN BAŞKA DOKTORA BEN GİTTİM AMA KALP ATIMLARI İÇİN KENDİ DOKTORUMU BEKLEDİM

günaydın kızlar hayırlı cumalar allahım ettiğimiz duaları kabul etsin...AMıN

ARKADAŞLAR MERHABA,
Ben aranıza yeni katıldım. buradaki paylaşımlar çok güzel. tabi hepsini okumam mümkün olmadı ama dayanışma,paylaşımlarınız harika...ben 32 yaşında ve sekiz yıllık evliyim. eşimle yyaklaşık 4 yıldır bebk sahibi olmak için uğraşıyoruz. 2 aşılama, 2 tüpbebek deneyimimiz oldu.. artık uzun bir süre tüp bebek yaptırmak istemiyorum. biraz bitkisel tedavilere yöneldik. eşimin sperm sayısı 5-6 ve 10 milyon arasında gidip gelio. ileri hızlı hareketliliği ise % 5 morfoloji 2 sene önce % 3 çıkıyordu bu yıl % 10- 14 arasında gidip geldi... burada okuduğum sizlerin paylaştığı deneyimlerinizle pre_seed kullandım bu ay. ama sonucu bilmiyorumm.
eşim bir aydır zeytinyağında incir,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi, gnc arginmax ve l- carnitin kullanıyor. önümüzdeki hafta teste gidicek bakalım neler olucak. heyecanla bekliyoruz.
Herkesin bu uzun ve zor yolda Allah yardımcısı olsun diyorum.. Allah biran önce bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin...

a.s.hoşgeldin allahım tez zamanda buradan anne olarak ayrılmanı nasip etsin:Saruboceq:

inşallah canım benim inşallah, tatlım bugün baktırsan kan da belli olur artık

Canım belli olurmuki normalde test günüm pazartesi bende pazar baktırmayı düşünüyorduma ama belli olursa belki yarında baktırabilirim ama aç karnına tok karnına fark edermi

canım vajinal muayene zararlı değilmiş.herkese bakılıyor böyle bende ilk gittiğimde kese çok küçüktü belli belirsiz dedim doktora alttan baksanız.zorlanamın anlamı yok dedi şu zaman gel öyle bakalım dedim.benimki hiç alttan bakalım demedi neden diye düşünmüyorda değilim:uhm:

Canım belli olurmuki normalde test günüm pazartesi bende pazar baktırmayı düşünüyorduma ama belli olursa belki yarında baktırabilirim ama aç karnına tok karnına fark edermi

hadi bakalım canım inşallah güzel haberler verirsin bize halaylar çekeriz..:Saruboceq:

valla biz burada sabırsızlıktan bekliyoruz seni hiç düşünemiyorum bile.allahım gönlüne göre versin.işallah güzel haberle dönersin.aç tok farketmiyor

günaydın hayırlı cumalar,

ben 5 haftalıkken yani geçen cumartesi gittim doktora açıkçası içimden inşallah vajinal ultrasonla bakmaz dedim nedense tereddütlerim vardı sonra doktor bir şey söylemeden karnımdan baktı ve keseyi çok rahat gördük,yarın yine kontrolüm var sanırım kalp atışı içinde karından bakacak onu da inşallah haftaya duyarız,senin endişelerini anlayabiliyorum...

X