Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şu an bebişlerimi besliyorum simit yiyorumkaydirigubbakcemile3
:icecream:
afiyet bal şeker olsun ozman canım bbenim inşallah bende bilmeden besliyorumdur:icecream:
özlemcim aşağıda görüyorum seni ordasın galiba, hastaneden bana 3 hafta sonra ultrason dediler.kalp atımlarını duyalım sağlıklımı bakalım dediler ben de daha önce olmaz mı dedim. Başka bi yerde gidip keseler var mı diye baktırsam mı. Bi de acaba vajinadan yapılan ultrason düşüğe falan sebep olurmu diye korkuyorum eşimde korkuyor, izin de vermiyor.O yüzden bu sorumluluğu alamıyorum.
günaydın kızlar hayırlı cumalar allahım ettiğimiz duaları kabul etsin...AMİN
ARKADAŞLAR MERHABA,
Ben aranıza yeni katıldım. buradaki paylaşımlar çok güzel. tabi hepsini okumam mümkün olmadı ama dayanışma,paylaşımlarınız harika...ben 32 yaşında ve sekiz yıllık evliyim. eşimle yyaklaşık 4 yıldır bebk sahibi olmak için uğraşıyoruz. 2 aşılama, 2 tüpbebek deneyimimiz oldu.. artık uzun bir süre tüp bebek yaptırmak istemiyorum. biraz bitkisel tedavilere yöneldik. eşimin sperm sayısı 5-6 ve 10 milyon arasında gidip gelio. ileri hızlı hareketliliği ise % 5 morfoloji 2 sene önce % 3 çıkıyordu bu yıl % 10- 14 arasında gidip geldi... burada okuduğum sizlerin paylaştığı deneyimlerinizle pre_seed kullandım bu ay. ama sonucu bilmiyorumm.
eşim bir aydır zeytinyağında incir,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi, gnc arginmax ve l- carnitin kullanıyor. önümüzdeki hafta teste gidicek bakalım neler olucak. heyecanla bekliyoruz.
Herkesin bu uzun ve zor yolda Allah yardımcısı olsun diyorum.. Allah biran önce bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin...
günaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun bugun kimseler üzülmez inş lmaz:
inşallah canım benim inşallah, tatlım bugün baktırsan kan da belli olur artık
özlemcim aşağıda görüyorum seni ordasın galiba, hastaneden bana 3 hafta sonra ultrason dediler.kalp atımlarını duyalım sağlıklımı bakalım dediler ben de daha önce olmaz mı dedim. Başka bi yerde gidip keseler var mı diye baktırsam mı. Bi de acaba vajinadan yapılan ultrason düşüğe falan sebep olurmu diye korkuyorum eşimde korkuyor, izin de vermiyor.O yüzden bu sorumluluğu alamıyorum.
Canım belli olurmuki normalde test günüm pazartesi bende pazar baktırmayı düşünüyorduma ama belli olursa belki yarında baktırabilirim ama aç karnına tok karnına fark edermi
Canım belli olurmuki normalde test günüm pazartesi bende pazar baktırmayı düşünüyorduma ama belli olursa belki yarında baktırabilirim ama aç karnına tok karnına fark edermi
nasılsın YABANGÜLÜM...