- 24 Aralık 2008
- 6.576
- 15
- 42
merhaba kizlar
ben bu gun adet oldum:sinifsinif:
fadik canim bir dahaki tarih 20 haziran listeye yazarmisina.s.
merhaba canım sen nasılsın bizler iyiyiz çok şükür...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar
merhaba canım sen nasılsın bizler iyiyiz çok şükür...
sagol canim iyiyim Şeniz
birde su sancilarimi atlatsam daha iyi olucam
sen görüştün demek rapunzelle neyse iyi olsunlarda bende 2 gündür merak ediyodum
sen nasılsın tülişim aşılamayı ne zaman olacaksın canımmm
yok canım öğle çok akıntım yok...
her zamanki normal akıntı ama işte şekli peynir kesiği gibi...
mantarda şekli böyle oluyormuş.....
yok canım öğle çok akıntım yok...
her zamanki normal akıntı ama işte şekli peynir kesiği gibi...
mantarda şekli böyle oluyormuş.....
evet canım antibiyotikten....
ben yarın sağlık ocağı veya yakın bir ilçede doğum evi var oraya gitmeyi düşünüyordum....
kendi kendime yarın eşim çalışmıyor arabayla götürür diyordum ama nerdelmaz:
az önce konuştuk eczeneden ilaç alırız diyor...
sağlık ocağına gidelim dedim gerek yok oda aynı şeyi yazmayacakmı dedilmaz:
uğraşamazmış ya gece sinir etti beni
bazen kaldıramıyorum bu adamın vurdum duymazlığını....
benim gitsmeme birşey demez ama kendi oralarda vakit kaybetmek istemiyor....
yaaa sağlık ocağına direk araba bile yok hem arabaya bincen hemde yol yürüyecen....
yakındaki devlet hastanesine randevu almaya kalksam bu saaten sonra ancak p.tesiye oluyor....
allahım sen hayırlısını ver.....
slm kızlar, nasılsınız???
biz iyiyiz çok şükür, benim bebişler aceleci çıktı azdaha doğacaklardı :)
pazartesi sancıyla doktora gittim doğum başlamış 3 - 5 gün daha durdurmamız gerek dedi
hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptı serumlar iğneler falan derken durdu çok şükür,
şimdi evdeyim geldim alelacele çantamızı hazırladık bekliyoruz,
yatıyorum heran gidebiliriz doğuma,
ama ne kadar dururlarsa o kadar kar onlar için, 2 kilo olmuş ikiside
cumartesi tekrar kontrolümüz var doğuma alabilir doktorum
sizede bi haber vereyim dedim sonra giremeyebilirim kendinize iyi bakın hoşçakalın
iyiyim canım sağolasın..
yarın gidicem herhalde başlar artık..
senin fıstıkta geliyor hayırlısıyla..
can isoda sende sağ salim alın kucağınıza şimdi bebeklerinizi..
fadiğim gittin mi ki hastaneye..
mantar olmuş evet..
inş çabuk geçirirsin..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
en kısa zamanda bebeğinizle birlikte çıkarsınız burdan inş..
arkamahallem aşk meleğim gülten hayırlı sonuçlarınızı alırız inş..
fadiğim yeni tarihim 15 haziran canım..
2 gün gecikti acaba dedirtti yine :mymeka:
bizim spermler biraz düzelmiş o yüzden bir daha karşıma aşılamayı çıkarmasınlar diye aşılamaya karar verdim..
elimde ilaçlar var daha yarın gidicem..
heme başlarlarsa yarın ilk iğneyi vururum hayırlısıyla..
bu kez az da olsa umut ediyorum..
hepimiz için hayırlısı inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
iyiyim canım sağolasın..
fadiğim gittin mi ki hastaneye..
mantar olmuş evet..
inş çabuk geçirirsin..
fadiğim yeni tarihim 15 haziran canım..
2 gün gecikti acaba dedirtti yine :mymeka:
bizim spermler biraz düzelmiş o yüzden bir daha karşıma aşılamayı çıkarmasınlar diye aşılamaya karar verdim..
elimde ilaçlar var daha yarın gidicem..
heme başlarlarsa yarın ilk iğneyi vururum hayırlısıyla..
bu kez az da olsa umut ediyorum..
hepimiz için hayırlısı inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin eylema.s.ARKADAŞLAR MERHABA,
Ben aranıza yeni katıldım. buradaki paylaşımlar çok güzel. tabi hepsini okumam mümkün olmadı ama dayanışma,paylaşımlarınız harika...ben 32 yaşında ve sekiz yıllık evliyim. eşimle yyaklaşık 4 yıldır bebk sahibi olmak için uğraşıyoruz. 2 aşılama, 2 tüpbebek deneyimimiz oldu.. artık uzun bir süre tüp bebek yaptırmak istemiyorum. biraz bitkisel tedavilere yöneldik. eşimin sperm sayısı 5-6 ve 10 milyon arasında gidip gelio. ileri hızlı hareketliliği ise % 5 morfoloji 2 sene önce % 3 çıkıyordu bu yıl % 10- 14 arasında gidip geldi... burada okuduğum sizlerin paylaştığı deneyimlerinizle pre_seed kullandım bu ay. ama sonucu bilmiyorumm.
eşim bir aydır zeytinyağında incir,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi, gnc arginmax ve l- carnitin kullanıyor. önümüzdeki hafta teste gidicek bakalım neler olucak. heyecanla bekliyoruz.
Herkesin bu uzun ve zor yolda Allah yardımcısı olsun diyorum.. Allah biran önce bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin...
ahh casperim sorm yaaa....ahhh bu kocalar ahhhhhh benim kocişdede var bu huy bir alışverişe gideriz gezmek istemez vakit kaybetmek istemez ne alacaksan al çık der halbuki bakınca eksikler aklıma gelecek mesela baktırmaz bizimkide der mesela kan hapım falan biter gidip yazdırılacak gider eczaneden direk alır yazdırmaz doktora gitmez eczaneden alır benimde başımda var canım eni çok iyi anlarım. hatta 2-3 hafta önce çarşıda işim vardı son hazırlıklar yoruldum gel beni al eve bırak dedim niye taksiye atlayıp gitmemişim düşün artık oluyo canım bunlar bizde hep idare ediyoruz kocişleri işte
tamam minoscum....merhaba kizlar
ümütsizliğe kapılma canım...canım hoşgeldin..bende yeni sayılırım..benim eşimde de aynı aynı sorun var..ama bizim morfoloji 0%1 yani durum biraz üzücü..ben iki yıllık evliyim ve ömrüm boyunca bebeğim olmayacak diye ödüm patlıyor.hele bugünlerde daha daha daha kötüyüm..etrafımdaki herkez hamile sürekli şişmiş karınlar görüyorum(allah nazardan saklasın)..bir tüp bebek yaptırdım olumsuz..şimdi biraz biraz tekrar yaptıralım diyoruz ama öyle korkuyorum ki yine aynısı olacak diye.. bu morfolojiyi nasıl düzelteceğiz arkadaşlar bir yolu yok mu???
bu herektlilerin kaçı ileri kaçı yavaş...benim eşimdede % 50 hareketsi<lilk sorunu var ne olacak nasıl giderilecwek bilmiyorum
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepimizi sağlıklı bebişlerle sevindirsin inşallah bugün 10.günüm trasnferle birlikte 11.gün biras daha bekleyelim/B]
canım ya inş güzel olur sonucu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşallah sidelyacım bende de tuhaf bi duygu var ne hissettiğimi bile bilmiyorum rabbim hayırlara çıkarır inşallah