Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen görüştün demek rapunzelle neyse iyi olsunlarda bende 2 gündür merak ediyodum

sen nasılsın tülişim aşılamayı ne zaman olacaksın canımmm

iyiyim canım sağolasın..
yarın gidicem herhalde başlar artık..
senin fıstıkta geliyor hayırlısıyla..
can isoda sende sağ salim alın kucağınıza şimdi bebeklerinizi..

yok canım öğle çok akıntım yok...
her zamanki normal akıntı ama işte şekli peynir kesiği gibi...
mantarda şekli böyle oluyormuş.....

fadiğim gittin mi ki hastaneye..
mantar olmuş evet..
inş çabuk geçirirsin..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
en kısa zamanda bebeğinizle birlikte çıkarsınız burdan inş..

arkamahallem aşk meleğim gülten hayırlı sonuçlarınızı alırız inş..

fadiğim yeni tarihim 15 haziran canım..
2 gün gecikti acaba dedirtti yine :mymeka:
bizim spermler biraz düzelmiş o yüzden bir daha karşıma aşılamayı çıkarmasınlar diye aşılamaya karar verdim..
elimde ilaçlar var daha yarın gidicem..
heme başlarlarsa yarın ilk iğneyi vururum hayırlısıyla..
bu kez az da olsa umut ediyorum..
hepimiz için hayırlısı inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yok canım öğle çok akıntım yok...
her zamanki normal akıntı ama işte şekli peynir kesiği gibi...
mantarda şekli böyle oluyormuş.....

evet canım antibiyotikten....
ben yarın sağlık ocağı veya yakın bir ilçede doğum evi var oraya gitmeyi düşünüyordum....
kendi kendime yarın eşim çalışmıyor arabayla götürür diyordum ama nerde:eek:lmaz:
az önce konuştuk eczeneden ilaç alırız diyor...
sağlık ocağına gidelim dedim gerek yok oda aynı şeyi yazmayacakmı dedi:eek:lmaz:
uğraşamazmış ya gece sinir etti beni:kızgın:
bazen kaldıramıyorum bu adamın vurdum duymazlığını....
benim gitsmeme birşey demez ama kendi oralarda vakit kaybetmek istemiyor....
yaaa sağlık ocağına direk araba bile yok hem arabaya bincen hemde yol yürüyecen....
yakındaki devlet hastanesine randevu almaya kalksam bu saaten sonra ancak p.tesiye oluyor....
allahım sen hayırlısını ver.....

ahhh bu kocalar ahhhhhh benim kocişdede var bu huy bir alışverişe gideriz gezmek istemez vakit kaybetmek istemez ne alacaksan al çık der halbuki bakınca eksikler aklıma gelecek mesela baktırmaz bizimkide der mesela kan hapım falan biter gidip yazdırılacak gider eczaneden direk alır yazdırmaz doktora gitmez eczaneden alır benimde başımda var canım eni çok iyi anlarım. hatta 2-3 hafta önce çarşıda işim vardı son hazırlıklar yoruldum gel beni al eve bırak dedim niye taksiye atlayıp gitmemişim düşün artık oluyo canım bunlar bizde hep idare ediyoruz kocişleri işte

slm kızlar, nasılsınız???
biz iyiyiz çok şükür, benim bebişler aceleci çıktı azdaha doğacaklardı :)
pazartesi sancıyla doktora gittim doğum başlamış 3 - 5 gün daha durdurmamız gerek dedi
hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptı serumlar iğneler falan derken durdu çok şükür,
şimdi evdeyim geldim alelacele çantamızı hazırladık bekliyoruz,
yatıyorum heran gidebiliriz doğuma,
ama ne kadar dururlarsa o kadar kar onlar için, 2 kilo olmuş ikiside
cumartesi tekrar kontrolümüz var doğuma alabilir doktorum
sizede bi haber vereyim dedim sonra giremeyebilirim kendinize iyi bakın hoşçakalın

kız ben sana daha pazartesi konuştuk dedim bu kızların işi belli olmuyo diye aceleci oluyolar bide seninkiler ikiz dedim şu çantanı hazırla demiştim görüyomusun öğlen konuştuk akşamada sancılandın demek neyse sağlıklı gelsnlerde canım hadi hayırlısı
benide heyecan bastııı şimdi kızz allahım yardımcınız olsun canım

iyiyim canım sağolasın..
yarın gidicem herhalde başlar artık..
senin fıstıkta geliyor hayırlısıyla..
can isoda sende sağ salim alın kucağınıza şimdi bebeklerinizi..

mantar olmuş evet..
inş çabuk geçirirsin..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
en kısa zamanda bebeğinizle birlikte çıkarsınız burdan inş..

arkamahallem aşk meleğim gülten hayırlı sonuçlarınızı alırız inş..

bizim spermler biraz düzelmiş o yüzden bir daha karşıma aşılamayı çıkarmasınlar diye aşılamaya karar verdim..

canım hadi hayırlısı aşılama deyip geçme zamanı geldiyse biliyosun doğal yoldan bile geliyo bu yaramazlar inşallah sonucunda güzel olur canım

slm canlarim nasilsiniz bakim boshayallersmile
biz iyiz, insallahta hep boyle devam ederiz.....

tulinim canim insallah allahim gonlune gore verir, sen ve isteyen butun arkadaslari insallah daha fazla beklemezsiniz bebislerinizi

canım hoşgeldin..bende yeni sayılırım..benim eşimde de aynı aynı sorun var..ama bizim morfoloji 0%1:KK43: yani durum biraz üzücü..ben iki yıllık evliyim ve ömrüm boyunca bebeğim olmayacak diye ödüm patlıyor.hele bugünlerde daha daha daha kötüyüm..etrafımdaki herkez hamile sürekli şişmiş karınlar görüyorum(allah nazardan saklasın)..bir tüp bebek yaptırdım olumsuz..şimdi biraz biraz tekrar yaptıralım diyoruz ama öyle korkuyorum ki yine aynısı olacak diye.. bu morfolojiyi nasıl düzelteceğiz arkadaşlar bir yolu yok mu???

benim eşimdede &#37; 50 hareketsi<lilk sorunu var ne olacak nasıl giderilecwek bilmiyorum

iyiyim canım sağolasın..

mantar olmuş evet..
inş çabuk geçirirsin..

yok canım gitmedim...
bugün çok rahatsız değilim...
birde biraz eşime kızdım o yüzden gitmedim...
ama kızsan ne sanki birşeyden anlıyor...
nasılsın geçtimi diye sormadı bile.....

canım aşılama için hayırlısı olsun...
değerler biraz düzeldiyse tabiki şansın artmıştır...
hadi bakalım hayırlısı.....

ARKADAŞLAR MERHABA,
Ben aranıza yeni katıldım. buradaki paylaşımlar çok güzel. tabi hepsini okumam mümkün olmadı ama dayanışma,paylaşımlarınız harika...ben 32 yaşında ve sekiz yıllık evliyim. eşimle yyaklaşık 4 yıldır bebk sahibi olmak için uğraşıyoruz. 2 aşılama, 2 tüpbebek deneyimimiz oldu.. artık uzun bir süre tüp bebek yaptırmak istemiyorum. biraz bitkisel tedavilere yöneldik. eşimin sperm sayısı 5-6 ve 10 milyon arasında gidip gelio. ileri hızlı hareketliliği ise % 5 morfoloji 2 sene önce % 3 çıkıyordu bu yıl % 10- 14 arasında gidip geldi... burada okuduğum sizlerin paylaştığı deneyimlerinizle pre_seed kullandım bu ay. ama sonucu bilmiyorumm.
eşim bir aydır zeytinyağında incir,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi, gnc arginmax ve l- carnitin kullanıyor. önümüzdeki hafta teste gidicek bakalım neler olucak. heyecanla bekliyoruz.
Herkesin bu uzun ve zor yolda Allah yardımcısı olsun diyorum.. Allah biran önce bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin...
hoşgeldin eylema.s.
değerleriniz azdaha düzelirse doğal yoldan şansınız daha fazla olur...
evet preseedin faydasını görenler oldu inşallah sizdede işe yaramıştır...
eşinin kullandığı ilaçlarda şifa olur inşallah...

ahhh bu kocalar ahhhhhh benim kocişdede var bu huy bir alışverişe gideriz gezmek istemez vakit kaybetmek istemez ne alacaksan al çık der halbuki bakınca eksikler aklıma gelecek mesela baktırmaz bizimkide der mesela kan hapım falan biter gidip yazdırılacak gider eczaneden direk alır yazdırmaz doktora gitmez eczaneden alır benimde başımda var canım eni çok iyi anlarım. hatta 2-3 hafta önce çarşıda işim vardı son hazırlıklar yoruldum gel beni al eve bırak dedim niye taksiye atlayıp gitmemişim düşün artık oluyo canım bunlar bizde hep idare ediyoruz kocişleri işte
ahh casperim sorm yaaa....
aynı dediğin gibi oluyor ne zamn dışarı çıksak bir arıza çıkarıyor...
akşam yeğenleriyle beraber gezmeye gitik...
her zamnki gibi burnundan döktü....
bu yetmiyomuş gibi eve geldik doğru dürüst konuşmuyor bir surat ki sorma....
zaten sinirleniyorum ama birde küsüpte surat yaptımı inan boğazını sıkıp öldüresim geliyo...
erkeyin küsüp nazlanmasını sinir olurdum şimdide başıma geldi...

merhaba kizlar
ben bu gun adet oldum:sinifsinif:
fadik canim bir dahaki tarih 20 haziran listeye yazarmisina.s.
tamam minoscum....
canım maşallah adetlerin düzenli bu sıra...

canım hoşgeldin..bende yeni sayılırım..benim eşimde de aynı aynı sorun var..ama bizim morfoloji 0&#37;1:KK43: yani durum biraz üzücü..ben iki yıllık evliyim ve ömrüm boyunca bebeğim olmayacak diye ödüm patlıyor.hele bugünlerde daha daha daha kötüyüm..etrafımdaki herkez hamile sürekli şişmiş karınlar görüyorum(allah nazardan saklasın)..bir tüp bebek yaptırdım olumsuz..şimdi biraz biraz tekrar yaptıralım diyoruz ama öyle korkuyorum ki yine aynısı olacak diye.. bu morfolojiyi nasıl düzelteceğiz arkadaşlar bir yolu yok mu???
ümütsizliğe kapılma canım...
zamanı geldiğinde bebişlerimiz gelecektir...
morfoloji biraz şans işi gibi birşey...
neyle nasıl düzeldiği belli olmuyor....
benim eşimdede % 50 hareketsi<lilk sorunu var ne olacak nasıl giderilecwek bilmiyorum
bu herektlilerin kaçı ileri kaçı yavaş...
az da olsa ileri hareketli varsa durumunuz çok kötü değil demketir...

arkadaşlar anladığım kadarıyla bi çoğunuz rahim filmi çektirdiniz,bende bu ayın 24 de çektiricem,doktorum dışarda özele yönlendirdi görüntü kalitesi çok önemliymiş hsg de,normalde600 olan filmi anlaşmaları varmış 350 tl ye çekiyorlar,kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.bildiğim kadarıyla devlet hastanelerindede yapıyorlar bu işlemi yada daha uygana çeken yerler mutlaka vardır ama tavsiye edermisiniz araştırmamı yoksa direk doktorumun yönlendirdiği yerdemi çektirsem,sonrasında enfeksiyon,sıkıntı vs olabiliyomuş sanırım yada başka bir yere gittiğinizde tekrardan isteyebiliyolarmış,bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim,hsg de sıkıntı çıkmaz ve 2 ay gebelik oluşmazsa eğer aşılamaya geçilicek çünkü,şimdiden teşekkürler

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günün ilk günaydınız bizden olsun. güzel haberli bir gün olur inşallahhhhhhhhhh
herkersede hayırlı cumalar

günaydın hayırlı cumalar herkeze rabbim açılan ellerinizi boş çevirmesin inş en kısa zamanda hepimizin meleklerini gönderir inş kızlarrrr

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepimizi sağlıklı bebişlerle sevindirsin inşallah bugün 10.günüm trasnferle birlikte 11.gün biras daha bekleyelim/B]

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepimizi sağlıklı bebişlerle sevindirsin inşallah bugün 10.günüm trasnferle birlikte 11.gün biras daha bekleyelim/B]

canım ya inş güzel olur sonucu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X