Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canim ayda bir iki kere giriyorum galiba ama takipteyim heptende kopmadim
benden iyilik allaha sukur sen naislsin bebegin nasil okudum hersey yolunda allaha sukur hepte boyle gider umarim

fadik canim gule gule kullan tam buraya yakisiyor galiba
kazasiz belasiz olsun ins

yetercim ne guzel transferin olmus canim insallah bu sefer rabbim yuzune bakar ve pozitif i gorurusun dualarim seninle

canim ne guzel seninde transferin olmus masallah ins cok guzel sonuclanacak idrar testinide 10 gunden asagi yapma derimbenden iyilik alalaha sukur arada girip takip ediyorum iste

girmesemde aklim hep sizde

iyiyim çok şükür şimdilik yolunda gidiyor işallah böyle gider hep.rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.

canım rabbim pozitifi görmek nasip etsin inş.bu son olur inş.

ahh canım sen beni üçüle görsen o eski foto şimdi 5 aylıkmı diye soruyolar bir haftada bile o kadar büyüdüki inşallah böle devam ederler

inşallah tutar canım bu sfeer yüzü güler kardeşinin

geliyo demek bebiklerrr rabbim bizede göstersin o gunleri

sağolll canımmm aminnnnn.darısı tüm isteyelerin basına

şükürler olsun iyi canım

aymesimm nbr kıss görüşemiyossss

arka mahalleeeeeee ne durumdasın cnaım geçmesimi su suları sal gitsin artık

[ı]selam kızlar..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]minikler yolda geliyor artık..[/ı]
[ı]caniso casper sağ salim doğsun minikleriniz inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]arkamahallem opuyorumnanaktan[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yeterim allah sana da kardeşine de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım..[/ı]

kızlar
allah razı olsun inşş hepimiz pozif görürüz bebeklerimizi kucağımıza alırız
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim allah yardımcınız olsun.işallah ilaçları gönderebilecek arkadaşlar çıkar.allah merhamet versin ilaçlar dünya bi para:kızgın:

yetercim allah yardımcınız olsun.işallah ilaçları gönderebilecek arkadaşlar çıkar.allah merhamet versin ilaçlar dünya bi para:kızgın:

canım hiç sorma yyaa zaten senin göndedikleini kulanıyor imdi
ama 4 utu yazmış ve 132 tl kutsu düşün yani ayrıca eczane parayla bile satmıyor

canım hiç sorma yyaa zaten senin göndedikleini kulanıyor imdi
ama 4 utu yazmış ve 132 tl kutsu düşün yani ayrıca eczane parayla bile satmıyor

akannehir akannehir akannehir akannehir keşke olsaydıda daha fazla gönderseydik ben ilaçları aldığım zaman 3 kutu almıştım 2 tanede çatlatma iğnesi 100 tl vermiştik şimdi ne kadar pahalılanmış.çocuk sahibi olmak isteyenleir nasılda düşünüyorlar alsanaalsanasmile yaşadığın stres yetmezmiş gibi bide maddi kaygı offff offfff allah yardım etsin kendisi nasip etsin.

Selamlar herkese
UykucuŞirine hayırılısı böyleymiş diye düşünmeye çalış, söylemesi kolay biliyorum ama buşiy yazmadan da duramadım.

kızlar mrhb nasılsınız
ben çok sinirliyim yine
YA KIZ KADEŞİM İÇİN DR GİTTİK AŞILAMAYA BAŞLADILAR RAPORUN ÇIKMASI 15 GÜN SÜRERMİŞ DR İLAÇLARI BİR ECZANEDE ALIN RAPIR ÇIKNCA YÜZDESİNİ ÖDEYİN DEDİLER GELDİK SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ SATIŞIYLA İLĞİLİ YENİ BİR YÖNETMELİK HAZIRLIYORMUŞ PARANIZLA BİLE İLAÇ ALMAZSINIZ DEDİLER YAZILAN REÇETEYİ GÜN BE GÜN PC DEN İŞLAMA KOYMALARI GEREKİYORMUŞ
KIZIN ELİNDE ÇARŞABAYA YETECEK KADAR İLAÇ VAR SONRA NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM ELİNDE OLUPTA KULANMAYA ARKADAŞLAR VARMIŞ MESAJ ATTIM İNŞŞ CEVAP VEREN OLUR
BU NASIL İŞ YYAAAAA
HEP RAPORUN GÜNÜDE VERMİYORLAR HEMDE HER GÜN YENİ BİR YASA ÇIKARTIYORLAR OLAMAZ BÖLE BİR ŞEY EĞER BİR DEĞİŞİKL,K VARSA BU AY RAPORUNUZ ÇIKSIN AŞILAMAYA GELECEK AY GEÇİNDERSİNİZ ,KİŞİDE KENDİNİ ONA GÖRE AYARLAR

yeteerim rabbim yardımcınız olsun.yahu ne zor imiş bu zamanda çocuk sahibi olmak.ne büyük bir sıkıntıymış,yani ben sadece tüp bebek uğraştırıyo zannediyodum da ,aşılamada mı bu kadar zor.allahım cümlemize yardım etsin.mjl rına inş cvp verirler.keşke cnm bende olsaydı hiç durmaz şimdi kalkar gider kargoya verirdim.

internete giremedim arkadaşlar..daha yeni giriş yapabildim..

maalesef olumsuz sonuçç.........

canım benim ya :KK43: ne desem bilmiyorum rabbim bilmediğimiz bir nedenle nasip etmemiştir ama itiraf edeyim üzgünüm senide teselli edemeyeceğim sadce seni seviyorum dualarımda hep ama hep olacaksın hep vardın zaten

üzüldüm canım benim:teselli:
Ama ne desek boş....
Allah yardımcın olsun:teselli::1hug:
Tez zamanda toparlanırsın inşallah....

ah yetercim ah:nazar:
Ay bunların kararlarınada yetişemiyoruz artık...
Hergün başak bir yasa hergün başka bir değişikşlik:kızgın:

hiç sorma canım yyaaa
insanı madur etmekte üstlerine yok valla

yeteerim rabbim yardımcınız olsun.yahu ne zor imiş bu zamanda çocuk sahibi olmak.ne büyük bir sıkıntıymış,yani ben sadece tüp bebek uğraştırıyo zannediyodum da ,aşılamada mı bu kadar zor.allahım cümlemize yardım etsin.mjl rına inş cvp verirler.keşke cnm bende olsaydı hiç durmaz şimdi kalkar gider kargoya verirdim.

sağol canım allah razı olsun
yaaa aslında kızdığım şu maden ilaçlar verilmeyecek diye bir yasa çıkıyor rapor çıkmadan raçata yazmayın neden insanları adur ediyorsunuz

akannehir akannehir akannehir akannehir keşke olsaydıda daha fazla gönderseydik ben ilaçları aldığım zaman 3 kutu almıştım 2 tanede çatlatma iğnesi 100 tl vermiştik şimdi ne kadar pahalılanmış.çocuk sahibi olmak isteyenleir nasılda düşünüyorlar alsanaalsanasmile yaşadığın stres yetmezmiş gibi bide maddi kaygı offff offfff allah yardım etsin kendisi nasip etsin.

CANIM SEN ZATEN ELİNDEKLERİ GÖNDERMİŞTİN ALLAH RAZI OLSUN
BAKALIM BAZI SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VERMIŞ ONLARA MESAJ ATTIM DÖNEN OLURSA ALACAĞIZ
YOKSA NE YAPARIZ BİLMİYORUM mafoldumbenmafoldumben

kızlar mrhb nasılsınız
ben çok sinirliyim yine
YA KIZ KADEŞİM İÇİN DR GİTTİK AŞILAMAYA BAŞLADILAR RAPORUN ÇIKMASI 15 GÜN SÜRERMİŞ DR İLAÇLARI BİR ECZANEDE ALIN RAPIR ÇIKNCA YÜZDESİNİ ÖDEYİN DEDİLER GELDİK SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ SATIŞIYLA İLĞİLİ YENİ BİR YÖNETMELİK HAZIRLIYORMUŞ PARANIZLA BİLE İLAÇ ALMAZSINIZ DEDİLER YAZILAN REÇETEYİ GÜN BE GÜN PC DEN İŞLAMA KOYMALARI GEREKİYORMUŞ
KIZIN ELİNDE ÇARŞABAYA YETECEK KADAR İLAÇ VAR SONRA NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM ELİNDE OLUPTA KULANMAYA ARKADAŞLAR VARMIŞ MESAJ ATTIM İNŞŞ CEVAP VEREN OLUR
BU NASIL İŞ YYAAAAA
HEP RAPORUN GÜNÜDE VERMİYORLAR HEMDE HER GÜN YENİ BİR YASA ÇIKARTIYORLAR OLAMAZ BÖLE BİR ŞEY EĞER BİR DEĞİŞİKL,K VARSA BU AY RAPORUNUZ ÇIKSIN AŞILAMAYA GELECEK AY GEÇİNDERSİNİZ ,KİŞİDE KENDİNİ ONA GÖRE AYARLAR
canım sıkma canını zaten bunların derdi bizim için olumsuz ne varsa onu yasa diye çıkarmaları inşallah bulunur canım allah hyardımcınız olsun sıkma canını sen...
internete giremedim arkadaşlar..daha yeni giriş yapabildim..

maalesef olumsuz sonuçç.........

canım benim bende senden gelecek haberleri bekliyordum çok üzüldüm ama üzme kendini demekki zamanı değil canın sağolsun...

arkadaşlar inanın okadar kafam karışıkkı eşimde şimdi tese olmak istemiyor için için üzülüyorum tedavi olmak istiyor bana acele ediyorsun senin acelenden bişey çıkmıyacak o zaman görürsün diyor beni korkutuyor mail konusuna gelincede kimseye mail atmadım bilmiyorum hiç bukadar kararsız ve çaresiz kalmamıştım canım lütfen bana bir yol göster çok zor durumdayım çok senağlama bana bir akıl verinsenağlama

iyi akşamlar kızlar..........

belgincim üzülme canım eğer eşin şimdi tese olmak istemiyosa zorlama biliyosun herşey morale strese bağlı oldu sen ısrar eder eşin ameliyat olup olumsuz sonuç çıkarsa kabak senin başına patlar vicdan azabı bide eşinin çenesini duyar durursun bekle herşeyin bir vakti zamanı var bak sonuçta eşin tedavi olmak istiyo onada şükür inşallah doğal yoldan gelir bebişinde en güzel mutlulukları yaşarsınız eşinle

uykucum cok uzuldum canim allah yardimciniz olsun.....
insallah sizinde bebeginiz bize oldugu gibi supriz bi sekilde gelir...

yetercim allah yardimciniz olsun ben tedavilere baslarken ilk asilamam icin 6ay rapor bekledim siz yine raporsuz tedaviye baslayabilmissiniz bizde o'da olmuyo sigortadan gelen belge olmayinca hic bisey yapamiyoduk....
belgincim bencede esinin hazir olmasini bekle derim, sonucta iki kisi giriyoruz bu yolculuga insallah yakin zamanda o'da ikna olur
bu yolda yuruyen butun arkadaslara allahim en yakin zamanda hayirli evlat sahibi yapar insallah..

arkadaşlar inanın okadar kafam karışıkkı eşimde şimdi tese olmak istemiyor için için üzülüyorum tedavi olmak istiyor bana acele ediyorsun senin acelenden bişey çıkmıyacak o zaman görürsün diyor beni korkutuyor mail konusuna gelincede kimseye mail atmadım bilmiyorum hiç bukadar kararsız ve çaresiz kalmamıştım canım lütfen bana bir yol göster çok zor durumdayım çok senağlama bana bir akıl verinsenağlama

belgincim bencede çok üstüne gitme...
bak en azıdan tedavi oluyor...yani herşeyi boşvermiş değil....
sonundada teseyide kabul edecektir...
allah yardımcınız olsun canım....

iyi geceler kizlar nasilsiniz
uykucu sirine canim uzulme diyecegim ama elde degil iste Allah sabir versin zamani degilmis demekki insallah bebegin yakin zamanlarda sana merhaba der
tedavideki arkadaslarima sonuc gununu bekleyen arkadaslarima Allah insallah pozitif sonuclar almanizi nasip etsin canlarim
yeter canim vallahi ben ulkemizdeki yeni cikan kanunlari hic anlayamiyorum inan ki
bir taraftan azcik iyilikleri oluyorsa diger taraftan acisini fazlaca cikartiyorlar
sanki bebegi olmayan insanlarin onunu kapatmaya calisiyorlar hep engel oluyorlar
soyle insanlarimizin rahat tedavi olacagi ilac masraflarinda hastaya olabildigince yardim edecekleri gunleri gorebilecek miyiz acaba

Son düzenleme:
X